Lukas Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 to ja juz chyba wolabym dolozyc kilka PLNow do tych :drool: Poziek ty chyba kiedys miales chec takie nabierac rok temu tylko nie kupiles :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 sredy ledy lepiej dołożyć i mieć porządne lampy. Tylko patrzeć jak będziej jakiś amator na takie lampy..... a jak jakiś debil zbije z zazdrości (tacy się trafiają) to nie zostaje nic innego tylko płacz. To jest a nie BMW i świecidełka mu nie pasują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Ja zaczne zajmowac się wygladem jak skończe z silnikiem...o ile skoncze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Hornecik ale jakie BMW my tu nie mowimy o lexusach tylko o ladnych ledach wiekszosc klubowiczow kazala Poziowi brac te lampki rok temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Tylko ja miałem wziąc z AZ a nie z HK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Poziu ma rację - autko powinno najpierw jezdzić a później można myśleć o jakiś bajerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Czyli poź sie nie doczeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Kurcze takie same ma ledy jak u Adasia a jakos duzo ladniej sie prezentuja i nawet jak nie swieca :drool: Akurat dziewczynki to są te same ledy.. z az wyglądają tak : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Adasio przypatrz się, widac gołym okiem, że inne. Popatrz sie na góre ledów niebieskiego. Sa cleary a u ciebie czerwony pasek jest. Jezeli chodzi o silnik to skończe go jak zamontuje te zabawki, które kupiłem. Nie przewiduje nic wiecej pod maską. Sama maske zmienić, owszem tak...w przyszłosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 No albo zeby nie wygladalo a zapierniczalo takie cicho ciemne Adas a nie ma takich AZ dymionych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Nie ma dymionych, wszyscy robia sobie tzw.custom Te z niebieskiego sa koksy !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Spetsnaz Wszystkiego Dobrego Chłopie w weekend [br]Dopisany: 29 Sierpień 2007, 20:38 _________________________________________________ Te z niebieskiego sa koksy !! niebieski caly jest KOX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Te lapy w niebieskim to naprawdę kox (ten czerwony pasek na białym górnym szlke ne szpeci) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 jejuuuu..przecież mówie ze te z czerwonym paskiem to a AZ..ja mam takie same jak ma ten niebieski..jedynie co może inaczej wyglądać to kierunkowskaz..oni wsadzają tam okrągłe ledy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Jezeli chodzi o silnik to skończe go jak zamontuje te zabawki, które kupiłem. Jeżeli uda się Tobie je zwieźć do kraju :polew: Takiej ilości bagażu linie lotnicze nie przewidują :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Mam jakieś doły emocjonalne. Coraz bardziej zaczyna mnie bawić kolejna strona onanizmu intelektualnego na temat tych lampek. Więc, żeby dołożyć swoje 5 groszy do tej pasjonującej dyskusji, powiem, że mnie się podobają obydwa modele, adamooo'wy chyba nawet bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Mam jakieś doły emocjonalne Wit ty chyba musisz bo zle skonczysz jeszcze sie odwodnisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Wit zarezerwuj sobie weekend 21-22.09 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Tylko nie ten weekend bo ja mam wesele i co jak zwykle nie będę mógł uczestniczyć w a kolejny weekend 29 też baluje na weselu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 no ja tez nie bede polewal bo polewam na imprezie sluzbowej musze tak rozlac zeby dali podwyzke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi