Lukas Opublikowano 17 Września 2007 Opublikowano 17 Września 2007 Poziek to tania alternatywa dokladki ale bardzo dobrze wykonana z twardego kartonu
Motor Opublikowano 17 Września 2007 Opublikowano 17 Września 2007 tez mnie dziwi ze nie ma na forum takiego orginalnego RS4 W klubie był może jest jeszcze Lukas kuma o ,którego chodzi ...chyba.. B6 może i ma wygląd bez rewelacji ale silnikowo 4.2 V8 do mnie bardziej przemawia Czy to w B7 rs czy S4 B6..i ten myk z kompresorem juz ja dobrze wiem co to znaczy V8 4.0 + kompresor jazda jest przyjemna, moc okiełznana i dobrze wykorzystana, nie chce sie wysiadać :drool: a i .. kompresorek jest bezawaryjny ciężko go zepsuć :gwizdanie: ale co tam B5 eres ma wygląd SZATANA Kupujta te cudo
poziek Opublikowano 17 Września 2007 Opublikowano 17 Września 2007 B6 ma wygląd bez rewelacji?? jest to najładniejsza A4 od początku, liczyłem że B8 wejdzie takie jak było w projekcie, ale go spierdzielili i jest cywilne... B5 paździoch, B7 paździoch x dwa a sendan b7 to już wogóle szczoch. tylko B6
T-żółw Opublikowano 17 Września 2007 Opublikowano 17 Września 2007 a sendan b7 to już wogóle szczoch. tylko B6 B6 sedan=B7 sedan=szczoch pozdrowinia dla plastek2 i jego B7 sedana dajcie spokoj z tymi sedanami chopaki ok w B8 sedan wyglada na fotkach niezle
spanky Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 B6 ma wygląd bez rewelacji?? B6 to kibel jezeli chodzi o wyglad .... kwint esencji samochodu rodzinno/sportowego to RS4 B5 ... reszta to stylistyczne paździochy ....
Gość MorgothV8 Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 ja przytuliłbym też nowe RS6 ...
poziek Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 nie istnieje dla mnie "rodzinno-sportowe" auto - zbyt to niebezpieczne właśnie dla rodziny
spanky Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 nie istnieje dla mnie "rodzinno-sportowe" auto - zbyt to niebezpieczne właśnie dla rodziny a szkoda .... poza tym nikt Ci nie kaze odwijac 250 km/h z rodzina na pokladzie ... mozesz jechac 70 km/h tak zeby dziecko moglo podziwiac widoki za oknem a zona spokojnia podawac mu papke Bobofruta bez obawy ze uj***e skore Recaro ....[siedza z tyły , bo to przeciez rodzinne auto ] a jak juz ich odwieziesz w docelowe miejsce do podkrecasz muze i odwijasz biturbulum do oporu .... [bo to sportowe auto]
letallec Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 BTW Prosze o info na PW gdzie mozna przyciemnic szybki. Ostatnio byl temat na spocie, a dzisiaj nie wiem czy uda mi sie wpasc, zeby sie dopytac. Dzieki
popeye Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Dni robocze cieżka sprawa ja pracuje na 3 zmiany a chetnie bym pojechal. Chyba ze akurat trafie na pierwsza zmiane
spetsnaz Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Niemcy coraz bardziej ekonomiczni, wieści z Frankfurtu http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci_dnia/news/audi-ktore-pali-mniej-niz-5-l100-km,978024?source=rss
angela Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Spetsnaz bedziesz dzis na spociku?
krzyniek Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 B6 ma wygląd bez rewelacji?? B6 to kibel jezeli chodzi o wyglad .... kwint esencji samochodu rodzinno/sportowego to RS4 B5 ... reszta to stylistyczne paździochy .... racja, rs4 B5 to :kox: :kox:
krzyniek Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 nie istnieje dla mnie "rodzinno-sportowe" auto - zbyt to niebezpieczne właśnie dla rodziny Eeee, mój jest ,, rodzinno-sportowy" Avancik - rodzina się boi ze mną zeźdzcić coś mi sie zdaje że do listy "rodzina się boi" można by kilka osób jeszcze dopisać
Kaśka Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 B6 ma wygląd bez rewelacji?? B6 to kibel jezeli chodzi o wyglad .... kwint esencji samochodu rodzinno/sportowego to RS4 B5 ... reszta to stylistyczne paździochy .... racja, rs4 B5 to :kox: :kox: Hejka a przyjeżdżcie dzisiaj na spocik? (Brynia i Krzyniek)
krzyniek Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Krzyniek może będzie, jeszcze nie jest pewny na 100% więc sie nie deklaruje wiadomośc Ci wysłałem.
spetsnaz Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Spetsnaz bedziesz dzis na spociku? Będę :> mam ostatnio straszny kocioł w robocie, ciężko z czasem, ale spota nie odpuszczę
angela Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Spetsnaz bedziesz dzis na spociku? Będę :> mam ostatnio straszny kocioł w robocie, ciężko z czasem, ale spota nie odpuszczę no to mi sie podoba bo ja mam do Ciebie maly romansik ......trzeba mi zmienic szaroweczke.....bo ta zmieniona w zeszlym tygodniu mi sie spalila
lukaszr Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 bo ja mam do Ciebie maly romansik ......trzeba mi zmienic szaroweczke.....bo ta zmieniona w zeszlym tygodniu mi sie spalila Skoro padła po tygodniu to może nie jest taka jak powinna, albo coś jest nie tak.
Rekomendowane odpowiedzi