piurko Opublikowano 29 Czerwca 2006 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Co do zlotu to trzeba scignac piurko2 z ta lokalizacja i zajac miejsca na pewne osoby a reszta pod namioty Co do lodow to ja odpadam lece na zamosc To ścigajcie , ścigajcie drania niech się nie opindala :mrgreen:
Lukas Opublikowano 29 Czerwca 2006 Opublikowano 29 Czerwca 2006 :mrgreen: tak zrobimy we wtorek wszystko sie ustali i przedzwonimy do Ciebie najgorsze to jest to ze nie wiadomo ile osob by chcialo pojechac :roll:
bartte Opublikowano 2 Lipca 2006 Opublikowano 2 Lipca 2006 Panowie ja dziś za jakieś 5 godz śmigam do Władka , ciekawe czy pobije rekord dojazdu w 2.5h , jak wiecie gdzie na trasie są jakieś kamerowe niespodzianki nieoznakowane zwłaszcza to dajcie znać
T-żółw Opublikowano 2 Lipca 2006 Opublikowano 2 Lipca 2006 miłego urlopowania stary :!: i mam nadzieję, że się zobaczymy na letnim wypadzie :razz:
wojtas-audi Opublikowano 2 Lipca 2006 Opublikowano 2 Lipca 2006 Panowie pisalem juz w sprezyny sportowe, napisze tutaj, jest okazja dla Was z Warszawy - wymiana oryginalnego zawieszenia za zawieche sportowa - amorki + sprezyny za free !! Babka stwierdzila ze chce podniesc autko itp, pokrywa koszty wymiany, mozna najpierw sprawdzic, przejechac sie jej autkiem. Dla chetnych podam nr telefonu gdzie sie umowicie na domowienie, wymiane . Okazja naprawde, ja gdybym mial blizej to bym juz teraz jechal :twisted:
Lukas Opublikowano 3 Lipca 2006 Opublikowano 3 Lipca 2006 kto jutro sie stawi :?: Dodam ze obecnosc obowiazkowa bo trzeba wyjasnic temat mazur :!:
T-żółw Opublikowano 3 Lipca 2006 Opublikowano 3 Lipca 2006 obowiazkowa a mnie nie ma :razz: już wspominałem, że jest półfinał 20:00 :!: chyba, że ok 17 macie czas to zrobimy wcześniej tak do 19:45 :roll: , jak nie to do następnego razu chłopaki :!:
Norbi Opublikowano 3 Lipca 2006 Opublikowano 3 Lipca 2006 obowiazkowa a mnie nie ma :razz: już wspominałem, że jest półfinał 20:00 :!: chyba, że ok 17 macie czas to zrobimy wcześniej tak do 19:45 :roll: , jak nie to do następnego razu chłopaki :!: Zgadzam sie z T-żółwiem. :mrgreen:
KICHOL Opublikowano 4 Lipca 2006 Opublikowano 4 Lipca 2006 Jest spocik dzisiaj czy nie????? bo nie wiem jak planować dzień?????
T-żółw Opublikowano 4 Lipca 2006 Opublikowano 4 Lipca 2006 jak widać sezon ogórkowy górą, nawet na naszych spocikach :razz:
Lukas Opublikowano 4 Lipca 2006 Opublikowano 4 Lipca 2006 no niestety tylko chcialbym zauważyc ze 23 lipiec juz niedlugo a my jestesmy w lesie i parafia warszawska daje ciala bo to nie byl tylko moj pomysl z wyjazdem :roll:
T-żółw Opublikowano 4 Lipca 2006 Opublikowano 4 Lipca 2006 nie chcę krakać ale cienko to widzę...wyjazd mam na myśli a kolega piurko2 zabukował już coś i kobieta czeka na wpłatę spadam oglać meczyk :!:
Lukas Opublikowano 4 Lipca 2006 Opublikowano 4 Lipca 2006 no wlasnie tak samo mysle dlatego mysle ze temat umarl i pora go zamknac a szkoda moglo byc fajnie
KICHOL Opublikowano 5 Lipca 2006 Opublikowano 5 Lipca 2006 Panowie dzwoniłem do ONO zadeklarował się wpłacić całość zaliczki na konko Piurko jutro najpóźniej za dwa dni gdyż jest teraz w Bydgoszczy i nie ma dostępu do neta. Rozliczymy się z ONO na spocie. PIURKO:---WYJAZD AKTUALNY CZEKAJ NA KASę I NIC NIE ODMAWIAJ, JEDZIEMY I KONIEC
Lukas Opublikowano 5 Lipca 2006 Opublikowano 5 Lipca 2006 Panowie nie ma problemu ja moge sie rozliczyc z ono ale co z innymi za niektorych to gwarantuje ze wplaca i pojada ale nie znam jeszcze wszystkich :roll: takze pozniej zeby nas ten wyjazd nie wyniosl 5 razy wiecej :???: no ale ok jedziem i tylo
poziek Opublikowano 5 Lipca 2006 Opublikowano 5 Lipca 2006 Panowie no zwierajcie poślady i na wyjazd !! i tylko mi tu piękne fotki robić i wklejać do albumu pozdro
Gość niznik Opublikowano 5 Lipca 2006 Opublikowano 5 Lipca 2006 jej.... coś zakręcony jestem.... Kiedy będzie najbliższy spot w Warszawie?
Gość niznik Opublikowano 5 Lipca 2006 Opublikowano 5 Lipca 2006 dzięki wielkie lukas jak załatwię sprawę z rejestracją autka to będę... a jak nie... to pewnie tez będę na germańskich tablicach
Rekomendowane odpowiedzi