wit.s Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Kaśka. Nie dawaj się! Ja też tak wszystkim powiadam A jakby co to Motorowi kopniaka w d... i urwać ucho
Motor Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 WIT dziś możesz rozróbe robic w Promenadzie pewnie ostatni raz w tym sezonie jesteśmy
Kaśka Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 To malik powinien postrzelać dużo fotek, powinni przyjechać karatecy i musimy zrobic grilla, może do wiosny zapomną :polew:
poziek Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Zepchnijcie bolid Koguta z 4 piętra Zobaczymy jak z bezpieczeństwem tych Renaultów :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Zepchnijcie bolid Koguta z 4 piętra Zobaczymy jak z bezpieczeństwem tych Renaultów :gwizdanie: A po co z 4-go ?? Wystarczy z 1-go, efekt będzie taki sam
Flyer Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Mozecie nim obic moje zderzaki kiedys, bede mial darmowe lakierowanko
Motor Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Zepchnijcie bolid Koguta z 4 piętra Zobaczymy jak z bezpieczeństwem tych Renaultów :gwizdanie: Z kogutem w środku czy bez ?
Flyer Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Zepchnijcie bolid Koguta z 4 piętra Zobaczymy jak z bezpieczeństwem tych Renaultów :gwizdanie: Z kogutem w środku czy bez ? No przeciez ktos musi robic za manekina
lukaszr Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Z kogutem w środku czy bez ? Tylko najpierw kogutowi założymy czujniki co by móc to przeanalizować ... kurde, ale w sumie co tu analizować
Motor Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 No to biore kamere :drool: aaa i jeszcze by się przydało trochę efektów świetlnych np. płonący tył auta w czasie lotu extra by wyglądał
lukaszr Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 aaa i jeszcze by się przydało trochę efektów świetlnych np. płonący tył auta w czasie lotu extra by wyglądał Spoko, coś się wymyśli - oświetlimy go xenonami w czasie lotu
Italiano Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Trochę zabawek z hurtowni dorzucimy i też będzie gicio
hornet Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Zepchnijcie bolid Koguta z 4 piętra Zobaczymy jak z bezpieczeństwem tych Renaultów :gwizdanie: Obserwuję i złe wnioski wyciągam :polew: Niestety dzisiaj rozrywki nie będziecie mieli ponieważ nie dotrę ...dupię w robocie Tylko najpierw kogutowi założymy czujniki co by móc to przeanalizować ... kurde, ale w sumie co tu analizować :bicz3: :bicz3:
wit.s Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 ...dupię w robocie Może czujesz się samotny? To byśmy wpadli trochę Ci pomóc
Flyer Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Miłego spota Ja dzis tez nie dotre, chroniczny brak czasu.
hornet Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Może czujesz się samotny? To byśmy wpadli trochę Ci pomóc Z Wami będzie jeszcze większy bu...l :polew:
Norbi Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Ale Was tam miliardy na tych spotach
wit.s Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Nooo... Ja juz w domciu. Ekipa jeszcze została. Evo przyjechało. Pooglądałem i ... pojechałem do domu, płakać, ze daleko jeszcze do takiego
poziek Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Jakiś nowy rekordzik dzisiaj ??
KICHOL Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Poziek...nie chciałem cię z tej Danii czy innej Norwegi sciągać po to żebyś faje dla mnie przywiózł to takie lekkie niedopatrzenie z mojej strony...sorry
Rekomendowane odpowiedzi