wit.s Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 Nie ma ,możesz upalać Norbi - łobuzie A takie pytanie mam - na tym parkingu FW są jakieś garby ? Jeśli tak to czy wysokie ? :polew: Chłopie, o co Ty pytasz??? Masz Tak nisko posadzoną brykę, ze wyższe progi mogą oberwać zawieszenie, czy planujesz 1/4 mili na tym małym parkingu i jesteś ciekawy, czy podwozia nie zostawisz
hajper Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 Chłopie, o co Ty pytasz??? Masz Tak nisko posadzoną brykę, ze wyższe progi mogą oberwać zawieszenie Dokładnie o to.
lukaszr Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 Hmmmm... To widzę, ze tu nie pomogą nawet stali bywalcy Warsiawskiej Pragi - Lukas i LukaszR (w tej pisowni to wygląda jak TypeR ) Za dobre pieniądze Wielebny to moglibyśmy i oprowadzić ją po Czeskiej
malik Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 To słucham propozycji może być na PW, albo jak wolisz dam Ci maila i mi napiszesz? Bo o ile dobrze pamietam to nie będzie cie juz jutro, tak? Poszło na priv
Kaśka Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 To słucham propozycji może być na PW, albo jak wolisz dam Ci maila i mi napiszesz? Bo o ile dobrze pamietam to nie będzie cie juz jutro, tak? Poszło na priv bardzo, bardzo, bardzo....dziękuję[br]Dopisany: 15 Październik 2007, 16:45 _________________________________________________ Hmmmm... To widzę, ze tu nie pomogą nawet stali bywalcy Warsiawskiej Pragi - Lukas i LukaszR (w tej pisowni to wygląda jak TypeR ) Za dobre pieniądze Wielebny to moglibyśmy i oprowadzić ją po Czeskiej BTW co jest na Czeskiej? Pewnie jakaś dziura i nic ciekawego, tylko Wicia wciągasz w jakieś zkamarki i ciemne uliczki
lukaszr Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 BTW co jest na Czeskiej? Pewnie jakaś dziura i nic ciekawego, tylko Wicia wciągasz w jakieś zkamarki i ciemne uliczki :polew: :polew: Kasieńko, chodziło mi o Czeską ... ale Pragę
Kaśka Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 BTW co jest na Czeskiej? Pewnie jakaś dziura i nic ciekawego, tylko Wicia wciągasz w jakieś zkamarki i ciemne uliczki :polew: :polew: Kasieńko, chodziło mi o Czeską ... ale Pragę To dzisiaj nam świetnie wychodzi wymiana informacji :polew:
lukaszr Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 To dzisiaj nam świetnie wychodzi wymiana informacji :polew: Dość interesująco
spetsnaz Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 Chłopie, o co Ty pytasz??? Masz Tak nisko posadzoną brykę, ze wyższe progi mogą oberwać zawieszenie Dokładnie o to. No to musi być konkretny garb żebyś coś w swojej zerwał.. Z tego co widzę to nie siedzi wcale nisko.. ludziska przyjeżdżali dużo niższymi na spoty i było ok..
adamooo Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 BTW co jest na Czeskiej? Pewnie jakaś dziura i nic ciekawego, tylko Wicia wciągasz w jakieś zkamarki i ciemne uliczki :polew: :polew: Kasieńko, chodziło mi o Czeską ... ale Pragę chyba brzeskiej
lukaszr Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 chyba brzeskiej Tam jest wiele do zwiedzania, szczególnie po godzinie 22 - każdy zakamarek koledzy z Brzeskiej pokażą ... i nie tylko
hajper Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 No to musi być konkretny garb żebyś coś w swojej zerwał.. Z tego co widzę to nie siedzi wcale nisko.. ludziska przyjeżdżali dużo niższymi na spoty i było ok.. Nie musi być konretny. Starczy że ma odpowiednio beznadziejny kształt. Pod blokiem mam w miarę niskie garby - tyle że bardzo krótkie i często zdarza mi się uderzyć (auto siedzi trochę niżej z przodu niż na zdjęciach). A ja wolę oszczędzić mojej Niuni takich męczarni
Motor Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 Koniec baunsu i lansu AKCJA ZIMA zmiana bamboszy.
Flyer Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 Motorek, juz zimowki zakladasz?
Lukas Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 No ja zimowki szykuje na koniec pazdziernika To kiedy ten snieg
krzyniek Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 Motorek, juz zimowki zakladasz? może Motor myślał o zmianie miejsca spocików...
malik Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 Koniec baunsu i lansu AKCJA ZIMA zmiana bamboszy. Oj niestety kurvva mać ;( Liczę na to, że jednak opady śniegu nastąpią w tym roku jak najpóźniej albo wogóle.
Lukas Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 No jak co ty gadasz Malik my uzytkownicy najlepsiejszego napedu chcemy juz sniegu
malik Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 No jak co ty gadasz Malik my uzytkownicy najlepsiejszego napedu chcemy juz sniegu fakju
lukaszr Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 No jak co ty gadasz Malik my uzytkownicy najlepsiejszego napedu chcemy juz sniegu fakju me too
Rekomendowane odpowiedzi