Kaśka Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Rusz d*pę i idź głosować http://pl.youtube.com/watch?v=eLNOZFTTjrA Flyer ty masz jakąś misje czy coś, płacą Ci za to czy jak? Dobrze, dobrze niech wszyscy pójdą zagłosować może cos się zmieni.
Flyer Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 No wlasnie, niestety nikt mi nie placi (a przydaloby sie male dofinansowanie), wrzucam co ciekawsze Choroba filipińska http://pl.youtube.com/watch?v=I-XldmmHlBs
lukaszr Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Flyer ty masz jakąś misje czy coś, płacą Ci za to czy jak? Dobrze, dobrze niech wszyscy pójdą zagłosować może cos się zmieni. Kaśka TY nic nie rozumiesz, jemu po prostu bardzo zależy na kraju i na Polakach stąd takie posty
boberek Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 czy ktos co bedzie na spociku bedzie miał do sprzedania naklejeczki albo smycze ??
Kaśka Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Flyer ty masz jakąś misje czy coś, płacą Ci za to czy jak? Dobrze, dobrze niech wszyscy pójdą zagłosować może cos się zmieni. Kaśka TY nic nie rozumiesz, jemu po prostu bardzo zależy na kraju i na Polakach stąd takie posty Ale ja właśnie bardzo doceniam jego troske o nasz kraj, gdyby wszyscy tak podchodzili do sprawy to żyło by nam sie prościej, łątwiej i nie musielibyśmy się wstydzić za nasz rząd. Dobra wysmętniłam się, a teraz ludzie DO WYBORÓW MARSZ!!! I przede wszystkim dokonajmy dobrego wyboru. Ufff...powiedziałam co wiedziałam, a teraz zróbcie z ta wiedzą co chcecie.
Flyer Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 czy ktos co bedzie na spociku bedzie miał do sprzedania naklejeczki albo smycze ?? O smycze do wal do Lukasa, moze jeszcze ma jakies.
letallec Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 albo smycze ?? Ja mam, bede mial na spocie.
Kaśka Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 albo smycze ?? Ja mam, bede mial na spocie. Dużo masz jeszcze tych smyczy?
letallec Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Niestety wzialem tylko 2 bo strasznie sie ciagnely zamowienia i nie mozna bylo ruszyc z produkcja. 1 moja, druga do odsprzedazy
Motor Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Ja tu nie mam już gdzie jeździć na rybki, a Ty mi teraz mówisz dopiero, że łowisz ?? wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: Na spocie skoczymy do KAKADU w FW cos z akwarium sobie złowisz
lukaszr Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Na spocie skoczymy do KAKADU w FW cos z akwarium sobie złowisz :polew:
lexpar Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Malik Odpuść sobie. Załóż sobie ksenonki jak Ono i będzie :th:
boberek Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 albo smycze ?? Ja mam, bede mial na spocie. to ja rezerwuje jedną [br]Dopisany: 16 Październik 2007, 14:04 _________________________________________________a naklejeczki kto ma albo kto bedzie miał lucas mówi ze bedą dopiero pod choinke
Lukas Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 lucas mówi ze bedą dopiero pod choinke ale ja pisalem o smyczach
angela Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Pozdr dla pana ze srebrnej Esy..... ktorego mijalam dzis na Warynskiego.....a ktory mnie, nie widzial :bicz3: Norbi :bicz3: Ps. A co tu taka cisza robaczki
Norbi Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Luk szefie zmień podpis , bo zmyłe walisz co do miejsca spotu
Flyer Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Norbi & wit.s Robiliscie cos przy tych silownikach od klapy helmuta ostatnio?
malik Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Do ekipy "panna w avatarku" zmieniamy pozycje bo mi sie juz znudzily Uuuuuu, ŁAŁ!!!! Daj full size! BTW: skąd zasysasz te obrazki? Jest jakaś biblioteka tego na sieci? Jak dobrze widzę to sesje z magazynu Import Tuning?
Norbi Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Pozdr dla pana ze srebrnej Esy..... ktorego mijalam dzis na Warynskiego.....a ktory mnie, nie widzial :bicz3: Norbi :bicz3: Ps. A co tu taka cisza robaczki Nawet nie wiem gdzie to jest :gwizdanie:
malik Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Malik Odpuść sobie. Załóż sobie ksenonki jak Ono i będzie :th: Że co mam niby odpuścić? Poszukiwania b7 na wiosne? Mowy nie ma. Już postanowione. A co do żarówek 8000k to już idą. Za tydzień na spocie montaż.
Rekomendowane odpowiedzi