hornet Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 Zgrywam foty jest ich qwa za 300 Dam potem linki Nie wiem co my piliśmy ale film też mi sie skończył , generalnie rano nie wiedziałem gdzie jestem heheh a pamiętasz jak niosłem Cię z ....... f*ck nie pamiętam ale zanosiliśmy cię do domu :gwizdanie:
spetsnaz Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 To jest nagłośnienie.. nawet ICE nie podskoczy http://www.smog.pl/wideo/13676/17_000_watt_w_aucie/
lukaszr Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 To jest nagłośnienie.. nawet ICE nie podskoczy http://www.smog.pl/wideo/13676/17_000_watt_w_aucie/ ICE nie ma szans - ale dziwię się, że w środku nic nie odpada
T-żółw Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 Dla mnie najzajebistrza fota to ta: Mistrzunio nie? Polecam się na przyszłość. Malik :oklaski: otwieraj firmę Kto ma pozostałe zdjęcia i czyj był aparat którym Lukaszr robił fotki ? Ja bardzo proszę o wszystkie zdjęcia Żółw te Twoje perfumy to czułam jescze przez całą drogę do Radomia. Łukasz twierdzi że się musiałeś mocno przytulać moze sie za bardzo psiknałem Brynia pozdrów małżonka i powiedź jemu, ze nastepnym razem poprzytulam sie troszke do niego
Cuber Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 Panowie i Panie , dzięki za zajefajną imprezke!
Kaśka Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 Zgrywam foty jest ich qwa za 300 Dam potem linki Nie wiem co my piliśmy ale film też mi sie skończył , generalnie rano nie wiedziałem gdzie jestem heheh Co pilismy to ja wiem, tylko o której wróciłam do domu to jest pytanie, zupełnie czasoprzestrzeń mi się rozjechała. BTW: Bawiłam się rewelacyjnie Poziek dzięki za zaproszenie, Hugo jeszcze raz najlepsze życzenia.
hornet Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 Dajcie zdjęcia z imprezy Nie ma popsułaś
Gość MorgothV8 Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 Mam pytanko: Gdzie dokładnie sa spokciki? (gdzie jest Fort Wola to wiem - ale chodzi mi dokładniej, bo tam jest dużo miejsca) Podjadę w najbliższy wtorek na godzinkę, potem jadę na imprezę do Klubu Park (od 20-21szej - lata 70s 80s 90s) - może ktoś będzie chciał o impreżkę w Parku zahaczyć Zrezałem juz te bixenonki 12000K więc podjadę się pochwalić I tak pewenie równo zjedziecie że kolor za niebieski itp. ale to szczegół
ono Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 Parking podziemny , jedziesz prosto od wjazdu i nas zobaczysz.
Flyer Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 potem jadę na imprezę do Klubu Park (od 20-21szej - lata 70s 80s 90s) - może ktoś będzie chciał o impreżkę w Parku zahaczyć Typowa mordownia
Gość MorgothV8 Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 Oki, jakoś trafię jakby co to będę dzwonił do Lucasa A dyska jak dyska, kumpela mnie zaprosiła i obiecałem ją potem do domu odwieźć więc nie wypada teraz się rozmyślać, inna sprawa że najbardziej lubie starą muzę ..... :th:
letallec Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 ki, jakoś trafię jakby co to będę dzwonił do Lucasa A dyska jak dyska, kumpela mnie zaprosiła i obiecałem ją potem do domu odwieźć więc nie wypada teraz się rozmyślać, inna sprawa że najbardziej lubie starą muzę ..... Gdzie zostawiasz fure? Lepiej byle gdzie nie zostawic.
Gość MorgothV8 Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 No jest to pewien problem szczerze mówiąc ale nie chciałem zaśmiecać tematu Ale może ktoś wie czy w okolicy parku jest jakiś strzeżony parking ??
poziek Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 Ja mogę na czas twoich dancingów się A8 zająć
Gość MorgothV8 Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 Nie będę ryzykował
Flyer Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 Bez przesadyzmu. Postaw samochod gdzies w okolicach Batorego, czy pod SGH i bedzie stal. Mieszkalem tam jakis czas temu i nie bylo zadnych niespodzianek.
Gość MorgothV8 Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 Tak pewnie zrobię, ale jakby w okolicy (10-15 minut drogi) był jakiś strzeżony to bardzo chętnie.... Tak na serio, wie ktoś o jakimś strzeżonym parkingu w tamtej okolicy ?? ( bym się mógł bardziej na tańcach wyluzować )
Flyer Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 Nie wiem jak okolice Stodoły, ale przy Bruna i blizej Pól to nie widzialem zadnego...
lukaszr Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 No jest to pewien problem szczerze mówiąc ale nie chciałem zaśmiecać tematu Ale może ktoś wie czy w okolicy parku jest jakiś strzeżony parking ?? A po co Tobie strzeżony parking - takiego paździocha nikt nie weźmie - jeszcze Ci go umyją i przypilnują
Gość kulig Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 Szkoda,ze macie spota jutro ja bede w wawie w srode
Rekomendowane odpowiedzi