m@riucha Opublikowano 2 Listopada 2007 Opublikowano 2 Listopada 2007 to chyba dzisiaj się nie zgramy, fajnie jakbym jutro odebrał bo najprawdopodobniej w niedzielę będę miał dostęp do kanału aby wymienić oleum. Jak nie to we wtorek na spocie będę
lukaszr Opublikowano 2 Listopada 2007 Opublikowano 2 Listopada 2007 to chyba dzisiaj się nie zgramy, fajnie jakbym jutro odebrał bo najprawdopodobniej w niedzielę będę miał dostęp do kanału aby wymienić oleum. Jak nie to we wtorek na spocie będę Spoko, nie ma problemu
wit.s Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 CZy ja dobrze kurde, widzę, ze nic jeszce nie zostało napisane na temat RSowego spota Noż, (jak mawiał Waldek Kiepski) w morde jeża, odezwałoby się które... No chyba, ze z wrazenia Wam puściły zwieracze i jeszcze na sedesach siedzicie
Flyer Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 Ale tu spokoj ostatnio, az nie poznaje... Jakas jesienna deprecha chyba wszystkich dorwala
poziek Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 imprezy nie było, na wódke nikt nie zaprasza to i tak...cicho
Motor Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 Dawajcie na Pola dziś Motor dancuje w Kaczce z Ziomami
angela Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 Dawajcie na Pola dziś Motor dancuje w Kaczce z Ziomami Motor......ja to sie nie nadaje na dance......zalozylam zimowki na staluchy....i mam depresje
Norbi Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 Ja tam sie nigdzie nie spieszę ...loooozik hehe ja tez...chyba sie starzeje :> dziwie sie tylko szaleńcom mnie mijajacym..po co,dlaczego, gdzie? dla przyjemności drogi Żółwiku, dla przyjemności
Motor Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 Dawajcie na Pola dziś Motor dancuje w Kaczce z Ziomami Motor......ja to sie nie nadaje na dance......zalozylam zimowki na staluchy....i mam depresje Angee nie gadaj widzę Cię na polach bedzie git Ja tam sie nigdzie nie spieszę ...loooozik hehe ja tez...chyba sie starzeje :> dziwie sie tylko szaleńcom mnie mijajacym..po co,dlaczego, gdzie? dla przyjemności drogi Żółwiku, dla przyjemności Taa lepiej być w samochodzie szybkim niż w łóżku
adamooo Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 chłopaki kto ma kabelek do nokii 8800sirocco żeby ściągnąć kod zabezpieczający ?
hornet Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 Hornecik to przypadkiem prywatnie nie jeździ srebrną Thalią ?? ---> http://pl.youtube.com/watch?v=LJQKdE7KryE&eurl=http://www.transportowcy.blogspot.com/ Ja latam granatową .....z napisem LUKAS [br]Dopisany: 03 Listopad 2007, 18:21 _________________________________________________ chłopaki kto ma kabelek do nokii 8800sirocco żeby ściągnąć kod zabezpieczający ? Mam kabel ori ale do E50 jak będzie pasowało gniazdo do słuchawek to mogę pożyczyć... dziala napewno z 6230i. Ważne jest gniazgo w telefonie a z tego co pamiętam to chyba będzie git. W Wawie jestem w niedzielę późnym popołudniem więc w poniedziałek mogę CI podrzucić.
angela Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 Motor Angee nie gadaj widzę Cię na polach bedzie git thumbup Taa.....jak ja ponad 200km od Wawy jestem
Norbi Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 ktoś się pojawia dziś pod Maxsimusem?
hornet Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 ktoś się pojawia dziś pod Maxsimusem? Myślisz że w taką pogodę ktoś będzie ? Dzisiaj butelkowa pogoda więc
boberek Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 witam moge kogos z was prosić o nagranie płyty z mapą DX polska czechy na 2007/2008 bo ja juz straciłem kilka płytek i mnie szlak trafi bede wdzięczny jakby mi ktos nagrał na wtorek taka płytke
Motor Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 Norbi ale były kanikuły na Polach w sobotę
hornet Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 Norbi ale były kanikuły na Polach w sobotę Ja non stop słyszę kanikuły gdzieś w radio aż za dużo tego ....fakt nawet ori nie robi takiego wrażenia jak Noriego wykonanie po paru
Rekomendowane odpowiedzi