alvaro Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 wy francuskie pieski na co tu dzwonić i się umawiać ?? schodzi się do garażu odkręca jedne koła , zakłada drugie, przy tym zabiegu wypija się piwko albo dwa i tyle...
Al_Capone Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 wy francuskie pieski na co tu dzwonić i się umawiać ?? schodzi się do garażu odkręca jedne koła , zakłada drugie, przy tym zabiegu wypija się piwko albo dwa i tyle... A potem sie wywaza... tak "na oko" uzywajac resztek z puszki....
alvaro Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 Al_Capone sie wywaza.. co się wyważa jak się zakłada drugie kompletne koła a nie tylko opony
Kaśka Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 Al_Capone sie wywaza.. co się wyważa jak się zakłada drugie kompletne koła a nie tylko opony Ja co roku wyważam koła kompletne przed założeniem.
Al_Capone Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 one lezac caly sezon sie odksztalcaja lekko. Staaary te drgania na kierownicy to nie za***iste basy z Audio
alvaro Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 Mi tam nic nigdy nie bije, jak się potrafi je poprawnie przechowywać to nic nie biję. No ale nie wiem może ja się nie znam... ja przechowuję jeszcze inaczej - każda leży na osobnej półce na regale i nic nie przekładam... ale dobra koniec tego OT bo było coś o tym chyba że śnieg pada czy jakoś tak...
Kaśka Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 Mi tam nic nigdy nie bije, jak się potrafi je poprawnie przechowywać to nic nie biję. No ale nie wiem może ja się nie znam... Chcesz powiedzieć, że co 4 tygodnie chodziłeś przestawiać opony? To ja je wole pojechac i wyważyc co roku.
alvaro Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 nie no napisałem jak ja je przechowuję
Al_Capone Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 Chcesz powiedzieć, że co 4 tygodnie chodziłeś przestawiać opony? To ja je wole pojechac i wyważyc co roku. A ty nie chodzisz francuski piesku??!!??
alvaro Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 Al_Capone ty nie chodzisz francuski piesku??!!?? wink Dobre... ale u mnie nie leżą 4 na sobie tylko każda osobno więc chyba aż tak się nie po odkształcają co ?? no ale tak jak już mówiłem koniec tego OT !!!
poziek Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 o co do chu##a biega w tej dyskusji o oponach ?
wit.s Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 I jak może być OT od jednego wielkiego OTa
alvaro Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 wit.s I jak może być OT od jednego wielkiego OTa mysli co racja to racja...
angela Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 Czy dziś jest spocik? No pewnie!!! Jak co wtorek
Italiano Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 tyle że Cię nie ma jak co wtorek. Dobra lece, bo znowu sie spóżnie,
angela Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 tyle że Cię nie ma jak co wtorek. Dobra lece, bo znowu sie spóżnie, jak co wtorek.......zawsze jestem.... Dzis nie moge bo nie mam auta.....w warsztacie stoi od wczoraj ;(
Norbi Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 opony wyważamy bo się wycierają przez okres użytkowania, a nie bo się pogniotły, to nie papierek po cukierku
krzyniek Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 opony wyważamy bo się wycierają przez okres użytkowania, a nie bo się pogniotły, to nie papierek po cukierku popieram :th:
Motor Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 Wyważ koło na ZERO gramów niedoważenia, pojeździj tydzień założ koło na wyważarkę i zobaczysz po co warto co rok powtórzyć tę operację.
Rekomendowane odpowiedzi