hornet Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 a co tu Q - w..piiiiiii... się dzieje gdzie są wszyscy ? Ja właśnie piję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Chyba wycieli na spota. Ja tez dzisiaj pije do upadlego...., a potem w miasto :dance: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Chyba wycieli na spota. Ja tez dzisiaj pije do upadlego...., a potem w miasto :dance: Myślałem o tym ale już inie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 no ja juz po spocie aut bylo chyba 24 (umiem liczyc tylko do 20 ) no i pojedynek S4-A4(mega rezacza) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 i kto wygrał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 byl problem u Pozia przy redukcji nie jedzie tylko strzela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 byl problem u Pozia przy redukcji nie jedzie tylko strzela akurat idze sylwester to będzie jak znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Poziowóz to teraz naprawde szybkie autko :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Następnym razem skosztuję tych zapiekanek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Zapiekanki już były zamknięte jak dojechaliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Następnym razem skosztuję tych zapiekanek zamkneli nam przed nosem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 To się wyjedzie 20 minut wcześniej i będziemy tam siedzieć do 1 w nocy - 'do ostatniego klienta' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 zamówimy kole na 10 osób i będziemy siedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Spocik była super :> I moja też zadowolona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Spocik była super :> I moja też zadowolona No w koncu nas odwiedzila po tak dlugim czasie....... :th: Chowasz ja przed nami czy jak....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Spocik była super :> I moja też zadowolona Nawet ją poznałem w końcu, ale niestety nie udało mi się przejechać poziowozem i jest . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 spocik za***isty angela prezentowała za***iste nowe kopłaki :> no i jeden klubowicz zarobił ostrzeżenie no i Q pożkowa była niespodzianką :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Zolwik no nie byly takie zle...przeciez..... Jak to sie mowi, darowanemu koniowi sie w zeby nie zaglada....... A to ostrzezenie to mu sie nalezalo...... Nie zapomniales chyba o duzych literach za co to....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 nie napisałem przecież, ze sa beee :> litery są małe ale za to czerwone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 litery są małe ale za to czerwone to sie chlopak ucieszy........ [br]Dopisany: 14 Listopad 2007, 00:21 _________________________________________________Łoo w morde.... faktycznie ostrzezony........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi