lukaszr Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Ja mam 2 inne , muszę sobie wprowadzić jako główny Wpisz wpisz, a wtedy usłyszysz moje drugie oblicze Obiecujesz, że zadzwonisz ????? jak coś to wpadne na impreze tylko najwcześniej o 2 w nocy jak coś to pilnujcie dla mnie miejsca i nie pozwólcie zamknąć wcześniej arkadi A co, nie zdążysz przyjechać, bo kończycie dzielić działeczkę ??? Tylko pamiętaj, że ja nie chce koło oniaka, bo będzie mnie nękał, a jak pomyli domy to co wtedy ??? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 numer do LukasaR 0700 69696969 jak będziesz miał perukę i wysokie obcasy to będę dzwonić o każdej porze, nawet jak 4,66 EURO za minutę No widzisz Łukaszeczku, a Ty szukałes ostatnio pomysłu na dochodowy interes. Tylko cholera- teraz to ja zbankrutuję na telefon do Ciebie Bryniuś kochanie Ty też będziesz :drool:?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tosik Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 ja tez sie pisze na impreze Czyli w arkadii, a start...???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Słoneczko, aż się będę bała zadzwonić Nie bój się Słoneczko, ja nie gryzę ja tez sie pisze na impreze Czyli w arkadii, a start...???? Z tego co wiem to 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 http://moto.onet.pl/1454809,2217,artykul.html już RS8 !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tosik Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 ja tez sie pisze na impreze Czyli w arkadii, a start...???? Z tego co wiem to 20. to ja będę na pewno póżniej ale jak coś to będę dzwonił do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 to ja będę na pewno póżniej ale jak coś to będę dzwonił do Ciebie Spoko, dzwoń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 nie będzie Witka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 nie będzie Witka :foch: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Halo ja sie nigdzie nie zapisywałam to nie ja zagłosowałam na siebie, więc proponuję, żeby ktos wprowadził zmiany w ustawieniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 To co bedzie tylko 6 chłopa!!?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Halo ja sie nigdzie nie zapisywałam to nie ja zagłosowałam na siebie, więc proponuję, żeby ktos wprowadził zmiany w ustawieniach :foch: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Halo ja sie nigdzie nie zapisywałam to nie ja zagłosowałam na siebie, więc proponuję, żeby ktos wprowadził zmiany w ustawieniach Co Ty opowiadasz. Z ankiety wynika, że będziesz 2 razy! [br] [br] _________________________________________________ To co bedzie tylko 6 chłopa!!?? Idźcie do Sofii to będzie 60 lasek na 6ciu chłopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Tylko się nie wyłamywac :bicz3: :bicz3: :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Tylko się nie wyłamywac :bicz3: :bicz3: :bicz3: Ja się nie zdążyłam włamać, żeby mieć się z czego wyłamywać I jeszcze do tego powinnam sie rozdwoić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Kasia zakładaj rajstopki i baletki i idź z boysami na densy nie dadzą sobie rady bez Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Kasia zakładaj rajstopki i baletki i idź z boysami na densy nie dadzą sobie rady bez Ciebie Pewnie się zbiore, ale najwczesniej za jakies pół godziny, a Ciebie czemu nie bedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexpar Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Słuchajcie grupo z Wawy. Ja jestem zawsze zwarty i gotowy. Takich kolegów ze spotów to trzeba mocno uszanować, co zresztą czynię. Czekam na propozycję.[br]Dopisany: 01 Grudzień 2007, 01:28 _________________________________________________Brynia no wreszcie chciałbym Ciebie poznać i Twój Bryniowóz. Jakoś brak okazji ---- :angry:niestety . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Słuchajcie grupo z Wawy. Ja jestem zawsze zwarty i gotowy. Takich kolegów ze spotów to trzeba mocno uszanować, co zresztą czynię. Czekam na propozycję.[br]Dopisany: 01 Grudzień 2007, 01:28 _________________________________________________Brynia no wreszcie chciałbym Ciebie poznać i Twój Bryniowóz. Jakoś brak okazji ---- :angry:niestety . ???????????????????????????????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 A4-team - udany wypad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi