Reggi Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 raggaman mialem na mysli te w zderzaku.. One sa Helli.. Aaaaaa.. . No one sa Helli .. i sa paskudne
angela Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 raggaman mialem na mysli te w zderzaku.. One sa Helli.. Aaaaaa.. . No one sa Helli .. i sa paskudne Jakie paskudne.... :bicz3: :bicz3: :bicz3: Ja mam takie same i mi sie bardzo podobaja.....
slaweq Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Aaaaaa.. . No one sa Helli .. i sa paskudne Jakie paskudne.... :bicz3: :bicz3: :bicz3: Ja mam takie same i mi sie bardzo podobaja..... no i chłopie masz przechlapane... podpadłes Angel jak nic Ja bym sie zastanowil na Twoim miejscu czy jednak na tego spota dzisiaj jechac
Reggi Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 raggaman mialem na mysli te w zderzaku.. One sa Helli.. Aaaaaa.. . No one sa Helli .. i sa paskudne Jakie paskudne.... :bicz3: :bicz3: :bicz3: Ja mam takie same i mi sie bardzo podobaja..... To chyba mamy inne te lampki , bo one sie nie moga podobać no i chłopie masz przechlapane... podpadłes Angel jak nic Ja bym sie zastanowil na Twoim miejscu czy jednak na tego spota dzisiaj jechac Też tak sie własnie zastanwiam Może mnie nie zlinczuje
slaweq Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Też tak sie własnie zastanwiam Może mnie nie zlinczuje Ja bym nie liczył na zadna litość... uwierz mi, znam Angel dość dobrze...
Reggi Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Też tak sie własnie zastanwiam Może mnie nie zlinczuje Ja bym nie liczył na zadna litość... uwierz mi, znam Angel dość dobrze... A może akurat , jakimś cudem uda mi sie ucieć od chłosty Też tak sie własnie zastanwiam Może mnie nie zlinczuje Ja bym nie liczył na zadna litość... uwierz mi, znam Angel dość dobrze... Jakoś uda mi sie uciec od chłosty To ty masz kolego kolorowe życie z Angelą
slaweq Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Jakoś uda mi sie uciec od chłosty To ty masz kolego kolorowe życie z Angelą Owszem mam kolorowe zycie z Angel ale ja jej (chyba ) nie podpadłem A Ty jak skrytykowałes jej lamkpi to już tyle..
angela Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Owszem mam kolorowe zycie z Angel ale ja jej (chyba ) nie podpadłem A Ty jak skrytykowałes jej lamkpi to już tyle.. Nie no, Słonce jeszcze mi nie podpadles........ Narazie.....
Reggi Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 A Ty jak skrytykowałes jej lamkpi to już tyle.. Swoje lampki Jej lampek nie widziałem . To tylko domysły , że ma takie same
FABSON Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 siemanko, na ta wigilie dzis to jakiegos szprota czy cos rybnego trza przyniesc? ja juz nie zdaze do sklepu musze juz wyjezdzac bo dawno mnie nie było wiec nie moge sie spoznic
Motor Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Siemano Dzikusy Ja w robocie Wy na spocie. pozdrawiam
hornet Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Siemano Dzikusy Ja w robocie Wy na spocie. pozdrawiam O f*ck to Cię duszą teraz Ja w łóżku leżę i choruję sobie w spokoju. Dziki pewno baletują
angela Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Dziki pewnie baluja...... a ja nie.... Bylam na spocie...w sumie 15 min...ale to zawsze cos.......
hornet Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Dziki pewnie baluja...... a ja nie.... Bylam na spocie...w sumie 15 min...ale to zawsze cos....... A co się stało że nie jesteś ?
angela Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Dziki pewnie baluja...... a ja nie.... Bylam na spocie...w sumie 15 min...ale to zawsze cos....... A co się stało że nie jesteś ? A musialo sie od razu cos stac
angela Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Nic się nie dzieje...nuda... Nigdzie nie poszliscie...... ???
T-żółw Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 angela...malik cię delikatnie przebił .....ma urlop do 05,01,2008
Norbi Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Nic się nie dzieje...nuda... Nigdzie nie poszliscie...... ??? No jak bez Ciebie??
angela Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 angela...malik cię delikatnie przebił .....ma urlop do 05,01,2008 No ja niestety po nowym roku musze wracac do Wawy..... A Malik bedzie mial jeszcze tydzien na odespanie Sylewstra.......
Rekomendowane odpowiedzi