lukaszr Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Łukasz no dobra bo jak juz tak strzelają, to daj jakąś podpowiedź co byś chciał. Powiem dopiero jak będzie 999 strona SPOCIKÓW WARSZAWSKICH. Myślisz czemu tak wymijająco odpowiadam BTW Avatar mi się bardzo podoba Mi też
Aydaho Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Powiem dopiero jak będzie 999 strona SPOCIKÓW WARSZAWSKICH. tak myślałem - to ja juz zaczynam chrupać KiteKat'a
Kaśka Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 No nie zero pomocy. :bicz3: Może Navi to poprawna odpowiedź?
lukaszr Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 No nie zero pomocy. :bicz3: Może Navi to poprawna odpowiedź? Mam navi - RNS-E i jeszcze palmtopową Automapę. Taki zestaw chyba wystarczy
Aydaho Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 dobra wiem .... Łukaszr Dacia z parkingu FW jest Twoja chyba mi się sypnął licznik postów - mam cały czas 78
lukaszr Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 dobra wiem .... Łukaszr Dacia z parkingu FW jest Twoja Nie no, to jest przeznaczone dla innego klubowicza - nie będę mu zabierał chyba mi się sypnął licznik postów - mam cały czas 78 Nie sypnął. Napiszę to po raz kolejny: W SPOCIKACH JEST WYŁĄCZONE ZLICZANIE POSTÓW !!! P.S. Coś dla kobiet, szczególnie do przejrzenia przed zlotem zimowym. Dzisiaj w TVN pokazywali takie coś (jakoś mi się w to wierzyć nie chce):
Kaśka Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 dobra wiem .... Łukaszr Dacia z parkingu FW jest Twoja chyba mi się sypnął licznik postów - mam cały czas 78 Nic Ci sie nie sypnęło. Za zloty i spoty nie "nabija sie" licznika wiadomości
Aydaho Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 dobra wiem .... Łukaszr Dacia z parkingu FW jest Twoja chyba mi się sypnął licznik postów - mam cały czas 78 Nic Ci sie nie sypnęło. Za zloty i spoty nie "nabija sie" licznika wiadomości ale lipa
hornet Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Nie no, to jest przeznaczone dla innego klubowicza - nie będę mu zabierał Powiedz dla kogo ............
lukaszr Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Powiedz dla kogo ............ Jak widać nie muszę nawet mówić :polew:
hornet Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Powiedz dla kogo ............ Jak widać nie muszę nawet mówić :polew: Żart już dzisiaj było może coś więcej z Siebie wykrzesasz ?
malik Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Nie no, to jest przeznaczone dla innego klubowicza - nie będę mu zabierał Powiedz dla kogo ............ Uderz w stół...
hornet Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 otwieram 955 To ściema , nabiera Was jak chce ....żeby się nie okazało jak z Miriam :polew: [br]Dopisany: 19 Grudzień 2007, 13:04 _________________________________________________ Nie no, to jest przeznaczone dla innego klubowicza - nie będę mu zabierał Powiedz dla kogo ............ Uderz w stół... Robicie się monotematyczni co za tym idzie staje się to nudne
gosia Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Chyba nie dacie rady z tym tysiączkiem do końca roku...chociaż idą święta i wolne dni do pisania...
Kaśka Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 _________________________________________________ Nie no, to jest przeznaczone dla innego klubowicza - nie będę mu zabierał Powiedz dla kogo ............ Uderz w stół... Robicie się monotematyczni co za tym idzie staje się to nudne Mnie to nadal bawi
malik Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 otwieram 955 Dajemy dajemy! 45 stron i 12 dni! 3.75 strony na dzień.
lukaszr Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Robicie się monotematyczni co za tym idzie staje się to nudne Niestety, z wielkim bólem, ale muszę przyznać Tobie rację Może pogadajmy o czymś innym ? Poza tym coś Poziek zamilkł - Wicia J. też jakoś już nie pisze nic - a zapowiadał się taki gorący forumowy romans
malik Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Chyba nie dacie rady z tym tysiączkiem do końca roku...chociaż idą święta i wolne dni do pisania... O! Nowa koleżanka?
Rekomendowane odpowiedzi