lukaszr Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Doprowadziłes biednego Łukasza do łez. Nieładnie z twojej strony. Do łez to mnie akurat on nie doprowadzi :> Aż mam zakwasy To zmień rękę :polew:
malik Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Doprowadziłes biednego Łukasza do łez. Nieładnie z twojej strony. Do łez to mnie akurat on nie doprowadzi :> Trochę mocnego gazu łzawiącego i będziesz płakał jak dziecko
lukaszr Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Trochę mocnego gazu łzawiącego i będziesz płakał jak dziecko A przyjdziesz mi wytrzeć łzy jak będą lecieć ??? P.S. Od czego masz te zakwasy ???
Lukas Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Sorry ale mnie się dzisiaj wszystko jednoznacznie kojarzy, taki dzień a co to Twoj Łukasz w delegacji czy jak
lukaszr Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Sorry ale mnie się dzisiaj wszystko jednoznacznie kojarzy, taki dzień :polew: Ale to o to chodziło co pomyślałaś :polew:
lukaszr Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 No niby nie,ale ma dużo pracy i ciągle go w domu nie ma Powód do radości jest widzę
lukaszr Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 No płakać z tego powodu raczej nie ma zamiaru Zdrowa reakcja Aneczko ... bardzo zdrowa ... :oklaski: P.S. Ale nagle ucichło. A przy okazji zobaczcie jaką fotę dzisiaj zrobiłem wracając do domu. WZÓR PRAWIDŁOWEGO PARKOWANIA
T-żółw Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 ale żescie nawalili postów, ponad 10 stron ...nienormalni...nawet oniak coś napisał..swięto w gminie :>
angela Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Widac,ze sie staraja...... jeszcze 35 stron do konca..... :th:
ykk Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Juz widze jakie bedziecie woje toczyc o to, kto rozpocznie 1000-czna strone..
lukaszr Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 na 100% baba zaparkowała, jak ja niecierpie bab za kierownią Nie wiem, jak robiłem fotę, to z 2 telefonu dzwoniłem na 997 i do Straży Miejskiej. Przyjechali w moment. Nie wiem co było dalej, bo pojechałem. Takich kierowców powinno się tępić jak się da. A co do bab to nie byłbym pewien - niektórzy faceci są jeszcze gorsi ...
Flyer Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Z dzwiekiem http://youtube.com/watch?v=WoWrHIaDmZ4
lukaszr Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 oraz ogromu szczęścia i spełnienia WSZYSTKICH marzeń życzy...., a niech Ci tam- urodziny są raz w roku Aneczka Aleś wyskoczyła Aneczka ... a myślałem, że się nie wyda jaki już jestem strasznie stary . Dziękuję bardzo za życzonka :th:
angela Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Lukaszr wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzin..... Spelniania najskrytszych marzen.....
lukaszr Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Lukaszr wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzin..... Spelniania najskrytszych marzen..... Dziękuję bardzo Angela :th:. Życzonka przyjmuję od za 35 minut, ale niech będzie Jeżeli chodzi o prezenty to jutro podam numer konta :polew:
FABSON Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 siema to i ja sie do zyczen dołacze a przy okazji pomoge wam z motywem 1000 stron do konca roku pozdro
T-żółw Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Łukaszkur wszystkiego najlepszego materializacji marzeń i fanatzji seksulanych oraz innych perwersji mało vagowania na spotach ale duzo....waginowania gdziekolwiek ...cokolwiek to znaczy
Rekomendowane odpowiedzi