Norbi Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 Mega zadyma na spocie, Oniak przyjebał w słup . Było kozakować?
angela Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 Mega zadyma na spocie, Oniak przyjebał w słup . Było kozakować? No co Ty Norbi....zartujesz sobie.....
Kaśka Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 Mega zadyma na spocie, Oniak przyjebał w słup . Było kozakować? I taki piekne b7 z opatentowanym kolorem się zniszczyło. A jaki zgrzyt był aż mi ciarki przszły po plecach. ;(
Reggi Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 Mega zadyma na spocie, Oniak przyjebał w słup . Było kozakować? I taki piekne b7 z opatentowanym kolorem się zniszczyło. A jaki zgrzyt był aż mi ciarki przszły po plecach. ;( Nie no , żartujecie ? [br]Dopisany: Luty 12, 2008, 10:21:13 _________________________________________________Coś mi sie wydaje , że to ściema
Kaśka Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 Mega zadyma na spocie, Oniak przyjebał w słup . Było kozakować? I taki piekne b7 z opatentowanym kolorem się zniszczyło. A jaki zgrzyt był aż mi ciarki przszły po plecach. ;( Nie no , żartujecie ? [br]Dopisany: Luty 12, 2008, 10:21:13 _________________________________________________Coś mi sie wydaje , że to ściema To, że nie wierzysz Norbiemu to twój problem, ale że mi nie wierzysz.
Kolkov Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Opublikowano 12 Lutego 2008 Mega zadyma na spocie, Oniak przyjebał w słup . Było kozakować? No to nieeeeeeeeeeźle.... Generalnie to był mój pierwszy spot i jestem zaj... zadowolony, że w końcu udało mi się na niego pojechać :> Miło było Was poznać i do zobaczenia (mam nadzieję) za tydzień
Reggi Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 To' date=' że nie wierzysz Norbiemu to twój problem, ale że mi nie wierzysz. [/quote'] Wierze pewnie prawie napewno..raczej...chyba Co wy pieprzyta? W ktory słup? Może w ten ktory zawsze miał przed sobą ruszając z piskiem gum
tomaszu Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 raggaman, niemożliwie, bo byłem przy odjeździe oniaka. To chyba faktycznie jakaś ściema.
Reggi Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 To chyba faktycznie jakaś ściema. :chytry Tez mi sie tak wydaje A jak tam na spocie ?
tomaszu Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 W sumie to ja nic nie słyszałem, bo akurat testowałem sprzęt grający w aucie...
Reggi Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 :cwaniak1: Myster ściama W sumie to ja nic nie słyszałem, bo akurat testowałem sprzęt grający w aucie... Ta podrywałeś blondynki w Albercie
tomaszu Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 Tak tak, właśnie to robiłem... :gwizdanie:
Italiano Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 No i wszystko prawie jasne. Po wielkich wysiłkach, przeczyszczania przepustnicy, wkładania tego cholernego niby magnetyzera powietrza, prób adaptacji przepustnicy, nic nie pomogło A tu odpalam silnik gotowy do powrotu do domu z zepsutą niunią i co... Wszystko pięknie chodzi jak w V6. Prawdopodobna przyczyna awarii to akumulator. P.S. Dziękuję wszystkim za okazaną pomoc :notworthy:
T-żółw Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 może ktoś wpadnie po mnie....nie mam czym jechać na spocik ;( brachu trzeba było wykonac do mnie telefon to wpadłbym po ciebie po drodze nie mam w pracy netu i nie wiedziałem, ze nie masz transportu
Italiano Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 Dla prośb od facetów pragniących mieć fajne laski tańczace na pulpicie daje linka: http://www46.virtuagirlhd.com/download.php?idl=n#
darulez Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 Generalnie to był mój pierwszy spot i jestem zaj... zadowolony, że w końcu udało mi się na niego pojechać :> Miło było Was poznać i do zobaczenia (mam nadzieję) za tydzień no to nie tylko ja bylem pierwszy raz dzis :th: nastepnym razem mam nadzieje podjechac juz zdrowa adelą.. ps. Lukaszr, spanky dzieki za pomoc z diagnostyka
Aydaho Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 Dla prośb od facetów pragniących mieć fajne laski tańczace na pulpicie daje linka: http://www46.virtuagirlhd.com/download.php?idl=n# DZIĘKI :notworthy: to już dzisiaj nic w robocie nie zrobię
Rekomendowane odpowiedzi