Reggi Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 lukaszr To tak z grubsza wiem bo pracowałem kiedys w sklepie , no ale w praktyce nie wiem czy podołam . Mam problem bo jutro wybieram sie do US i mam wątpliwości co do formy opodatkowania ;( Łukasz jak możesz pomoc do podaj nr. tel zadzwonie jak masz chwile .
krzyniek Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 lukaszr fajny podpis czy jak tam to się zwie :gwizdanie: o Brynii to już nawet wiersze piszą
T-żółw Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 skoro jutro spot to sugeruję juz wiosenną zmiane na Promenadę :th:
angela Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 skoro jutro spot to sugeruję juz wiosenną zmiane na Promenadę :th: Ja tez.... Czas wyjsc z tych podziemi.....
Flyer Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 W sumie to czemu nie... ale wieczorem nadal jest zimno
lukaszr Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Misiaczki, przeczekajmy jeszcze trochę - Żółwiczku wiem, że Ty masz daleko przez ten FW, ale wieczorkiem jest chłodnawo i wieje tam na górze. Ja jestem jeszcze chory i wolałbym się odkurować A tak a propo - co z wycieraczkami, chcesz ? raggaman - na PW wysłałem numer telefonu.
Italiano Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Ja też bym był za promką, bo bliżej, ale niestety pogoda ma wyglądać następująco Więc chyba jeszcze odpada
krzyniek Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Adecneo a to wykresy pogody... :gwizdanie: myślałem że w końcu zrobiłeś logi lub byłeś na hamowni
Reggi Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Adecneo a to wykresy pogody... :gwizdanie: myślałem że w końcu zrobiłeś logi lub byłeś na hamowni Albo cukier mu podskoczył
T-żółw Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 A tak a propo - co z wycieraczkami, chcesz ? już mam dostałem bosch'a od hhacka
Aydaho Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 BTW Przychodzi królik do apteki. - 200 prezerwatyw proszę! Pani magister wydaje towar i mówi: - E... przepraszam, ale mamy tylko 199 sztuk... Królik się zmarszczył. Spojrzał na Panią magister z wyrzutem i mówi: - No dobra ... biorę ... ale oświadczam, że z lekka mi Pani sp***doliła wieczór
lukaszr Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Doskonałe pasuje do mojego ulubionego stwierdzenia ,,ciężkie życie królika- sex, sałata, sex, sałata" Poczęstować sałatą ??? Mam też dobrą marchewką ??? Z tym to się zastanowię ... to zależy co będę z tego miał
Aydaho Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Poczęstować sałatą ??? Mam też dobrą marchewką ??? Lukasz ... zaryzykujesz pogryzienie marchewki ???
lukaszr Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Lukasz ... zaryzykujesz pogryzienie marchewki ??? Adaś ... wiesz chyba zaryzykuję ...
lukaszr Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Czy ja wyglądam jak królik :?: :?: :?: Hmmmm, to zależy jak na Ciebie spojrzeć ... A co do sałaty - słate to lubie, bardzo bardzo, najlepiej nominały 200- złotowe Materialistka ! Skoro dogadaliśmy się do co króliczka i sałaty to jeszcze sprawa ??? Preferujesz ??? Lubię króliczki ... szczególnie gonić i je potem dopadać
lukaszr Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Przeciez już to ustaliliśmy na zlocie, gdyby Norbi nie nawalił, to bys sie przekonał W sumie racja ... a miało być tak fajnie. Nawet temu Panu w knajpie pomysł przypadł do gustu ...
Aydaho Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Przeciez już to ustaliliśmy na zlocie, gdyby Norbi nie nawalił, to bys sie przekonał nawet nie pytam w co ...nawalił
lukaszr Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Nawalił po całości, ale niech się sam przyzna dlaczego Dokładnie i Adaś nie w co, ale z czym. A miało być tak pięknie ... ech Ania, ale jakby Norbi nie nawalił to byśmy poszaleli co ...
Rekomendowane odpowiedzi