slaweq Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 kochanie to szmat czasu :> :shocked:
ba$ior Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Fajnie...Byłem na Torwarze (19:15)...Byłem pod Promenadą (20:00) i nic... ;(
Bartek85 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 siema! nie dojechałem dzisiaj na spta choć miałem ochotę! niestety brak czasu! gdzie następny spot? może jednak ten FW? trochę daleka ta Promenada! o tej godz ode mnie tam się dostać to kasza
FABSON Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 siemano pytanko mam, znalazł ktoś może czarna saszetke z ładowarką do navi, mogła mi gdzieś wypaść w okolicach miejsca gdzie Angela zaparkowała jeśli ktoś kojarzy informacje na ten temat mile widziane pjona
lukaszr Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 siemano pytanko mam, znalazł ktoś może czarna saszetke z ładowarką do navi, mogła mi gdzieś wypaść w okolicach miejsca gdzie Angela zaparkowała jeśli ktoś kojarzy informacje na ten temat mile widziane pjona Taaaaa, zastanawiałem kogo to jest i właśnie chciałem zrobić fotkę i wrzucić tutaj dla informacji. Krzyczałem czy nikt nic nie zgubił to była cisza. Przywiozę na następnego spota
angela Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 siemano pytanko mam, znalazł ktoś może czarna saszetke z ładowarką do navi, mogła mi gdzieś wypaść w okolicach miejsca gdzie Angela zaparkowała jeśli ktoś kojarzy informacje na ten temat mile widziane pjona Taaaaa, zastanawiałem kogo to jest i właśnie chciałem zrobić fotkę i wrzucić tutaj dla informacji. Krzyczałem czy nikt nic nie zgubił to była cisza. Przywiozę na następnego spota Fabson....widzisz ...mowilam ,ze jak ktos znalazl to napewno zaraz o tym napisze [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2008, 22:37 _________________________________________________ kochanie to szmat czasu :> My szybkie chłopaki jesteśmy Norbi za to kochanie......naleza Ci sie :bicz: Zeby mi to bylo ostatni raz.... :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Fajnie...Byłem na Torwarze (19:15)...Byłem pod Promenadą (20:00) i nic... ;( GOD! DAMN IT! Bylismy na ostatnim pietrze parkingu w Promenadzie
malik Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 [/b] Bylismy na ostatnim pietrze parkingu w Promenadzie Przedostatnim! Fak, a nawet aparat przywiozłem, żeby zrobić fotke LEDom. Wpadnij za tydzień.
FABSON Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 no piknie, ulżyło mi, dzieki lukaszr, szczególnie zależało mi na odnalezieniu tego bo to nie moj gabeć, Angela dzieki za info trzymka
hhacek Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 fajnie ze juz Promka, niedlugo wpadne do was
tomaszu Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 No i wracając se spota se zarobiłem 200 zł msc79, zdążyłeś skręcić w lewo, ja pojechałem prosto i za kilkadziesiąt metrów mnie wysuszyli. CB miałem jeszcze na naszym kanale. To wszystko przez Jozina z Bazin!
Lukas Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Fajnie...Byłem na Torwarze (19:15)...Byłem pod Promenadą (20:00) i nic... a mam wpisane w pierwszym poscie nawet dokladnie gdzie jest spot ktory parking i ze jak cos to dzwonić pisać PW i prosić o tela takze zapraszamy za tydzien na Promke
Aydaho Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 no wiec wkońcu mam chwile żeby klapnąć przed kompem i przy okazji wrzucam zdjecie córeczki - wymęczona ale już niedługo będziemy wpadać na spoty
T-żółw Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Ja to chyba nawet wiem kiedy no co ty :> :> w promce oniak mustangiem szalał i nie sposób było nie trafić lub przegapic spota
moskal Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 No i wracając se spota se zarobiłem 200 zł msc79, zdążyłeś skręcić w lewo, ja pojechałem prosto i za kilkadziesiąt metrów mnie wysuszyli. CB miałem jeszcze na naszym kanale. To wszystko przez Jozina z Bazin! ooo , to troche lipa. ale dobrze ze nie suszyli na moście bo tam na 200 pln by sie nie skończyło dzieki chłopaki i Angela za miłe towarzystwo, w końcu niektórzy z was nie sa juz dla mnie "nickami" :> Adrian i Krzyniek dzieki za próbe "inwigilacji" w mojej adeli , jak znajde przyczyne awarii to spróbujemy jeszcze raz. Raggaman dawaj linka do Hidów
krzyniek Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 No i wracając se spota se zarobiłem 200 zł msc79, zdążyłeś skręcić w lewo, ja pojechałem prosto i za kilkadziesiąt metrów mnie wysuszyli. CB miałem jeszcze na naszym kanale. To wszystko przez Jozina z Bazin! to ładnie szalejecie punkciki też Ci sypnęli ?
Reggi Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 No i wracając se spota se zarobiłem 200 zł A mogłeś za tą kase postwić nam kolecje u wujka Makdonalda To wszystko przez Jozina z Bazin! :decayed To normalne przy okazji wrzucam zdjecie córeczki - wymęczona ale już niedługo będziemy wpadać na spoty :decayed Ładna :th: Ci wyszło Ci
krzyniek Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 No i wracając se spota se zarobiłem 200 zł A mogłeś za tą kase postwić nam kolecje u wujka Makdonalda jak on sam chodził na zaplecze i załatwiał dla siebie posiłek za free :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 No i wracając se spota se zarobiłem 200 zł A mogłeś za tą kase postwić nam kolecje u wujka Makdonalda jak on sam chodził na zaplecze i załatwiał dla siebie posiłek za free :gwizdanie: Tomek poszedł do szefa kuchni żeby Ci spaskudził kanapkę Powiedział taa.." widzicie tego wielkiego Jożina co ma ginekologiczne ręce ... kanapka z wkładką ... i sikanie do Coli "
Rekomendowane odpowiedzi