platiniumm Opublikowano 29 Września 2006 Opublikowano 29 Września 2006 Ono i wez jeszcze na spota G-techa bo musze jeszcze raz sprawdzic autko- sadze ze poprawi sie czas pozdr
stecik Opublikowano 30 Września 2006 Opublikowano 30 Września 2006 nowi sie boja :twisted: pojawiaja sie tylko raz i potem zonk a kto by sie nie bal takich dzikow jak My sam wiesz cos o tym :mrgreen: ale np. kolega platinumm bardzo dobrze sie zaklimatyzowal i niedlugo ma nam pomoc kupic po B7 Ha ha ah czytam twój podpis Warszawa/Zamość ? To my jesteśmy ziomale bo ja tez z zamościa pochodze. Wybieram sie na spot we wtorek na Torwar wiec mam nadzieje ze sie poznamy. pozdrawiam stecik
Lukas Opublikowano 30 Września 2006 Opublikowano 30 Września 2006 No stecik stary ziomale jakich malo dawaj we wtorek bo az nieladnie ze czlowiek z tego samego miasta nie przyjezdza na spoty :mrgreen:
adamooo Opublikowano 30 Września 2006 Opublikowano 30 Września 2006 No przyjeżdżaj przjeżdżaj..odmulimy Ci fure :mrgreen: Luk wtorek działamy z imo ? i żarówkami ?mam Free więc można się przed spotem spiknąć i wyrezać co trza..zrobimy fotostory, zarzucimy coś na ząb (Ono upiechci coś) i przywiezie klucze - prawda Ono ? :roll: Bro Poźku będziesz we wtorek?..w końcu trza oddać
ono Opublikowano 30 Września 2006 Opublikowano 30 Września 2006 Upieke wam wieśmaca Klucze spoko tylko napiszcie jakie
Lukas Opublikowano 30 Września 2006 Opublikowano 30 Września 2006 panowie mam juz zdjatko tego nowego nabytku policyjnego http://img172.imageshack.us/my.php?image=dsc00026jq4.jpg :roll:
adamooo Opublikowano 30 Września 2006 Opublikowano 30 Września 2006 NO chłopaki..właśnie nadszedł ten czas i ten dzień..dzisiaj prawie wszystkie moje byłe dziewczyny będą rywalizowały w konkursie i która wygra niestety zostanie moją Żoną :mrgreen: resztę dziewczyn pozostawiam do Waszej dyspozycji.. PS. Dziewczyny są tylko dostępne dla posiadaczy OOOO A4 ==> TOMBOY odpadasz :twisted: Jeśli jakaś Wam się spodoba walcie do mnie po namiary na nią :razz: O G L Ą D A J C I E transmisje dzisiaj w programie 2 TVP o godz. 20.00.
Lukas Opublikowano 30 Września 2006 Opublikowano 30 Września 2006 adas powiec co jarasz i czemu sie z kolegami nie dzielisz a Tomboy ma Anetke :razz:
adamooo Opublikowano 30 Września 2006 Opublikowano 30 Września 2006 adas powiec co jarasz i czemu sie z kolegami nie dzielisz hamuj bajere Gów****** bo to się może dla Ciebie źle s****** więc zasiądź sobie wygodnie w foteliku i oglądaj dziewczynki w telewizorku na dwójeczce.. Jednocześnie szykując się na wtorek do rezanka samochodziku mego.. :smile: coby był najszybszą ośką w polsce
ono Opublikowano 30 Września 2006 Opublikowano 30 Września 2006 Przykro mi Adas ale one wszystkie były ze mną nad wisłą
Lukas Opublikowano 30 Września 2006 Opublikowano 30 Września 2006 Adas wyedytowalem Ci Posta bo nie moze byc przemocy Przykro mi Adas ale one wszystkie były ze mną nad wisłą ja wiem ze B7 jest spore ale tyle lasek to ja bym na raz nie wiem czy zmiescil w naczepie a Ty ono jeszcze miales sily dac im wszystkim rade masz stary potencjal (albo bagaznik viagry )
T-żółw Opublikowano 30 Września 2006 Opublikowano 30 Września 2006 Łukas23 a co to za edycja postu Adasia :shock: PiS jakiś czy co zamiast oglądac laseckzi w TV to my na necie Panowie :mrgreen: [ Dodano: 2006-09-30, 20:35 ] ale tyle lasek to ja bym na raz nie wiem czy zmiescil w naczepie przecoeż jest Niewiadów jeszcze :razz: ok edycję już załapałem Łukaszku
Lukas Opublikowano 30 Września 2006 Opublikowano 30 Września 2006 Łukas23 a co to za edycja postu Adasia PiS jakiś czy co no bo juz wpadalem w szau co do wyrezania adasia furki to damy rade i nie bedzie to tylko najszybsza oska ale nawet wieloosiowiec
adamooo Opublikowano 30 Września 2006 Opublikowano 30 Września 2006 hehe...dziewczyny zwą Ono..czarodziej "KOSMITA" ---hmm..ciekawe dlaczego ?:> :roll: :mrgreen:
Lukas Opublikowano 30 Września 2006 Opublikowano 30 Września 2006 na kosmite to na jedynce leci MIB to dadza mu rade [ Dodano: 2006-09-30, 21:56 ] no i pepiczka wygrala
adamooo Opublikowano 30 Września 2006 Opublikowano 30 Września 2006 mmmm...niestety nie oglądałem bo kurka tabaka w łork.. E Chłopaki czy Wasze pociechy tzw"drugie połówki" złożyły Wam Życzenia tudej ? Jak nie to wiecie co trza z nimi zrobić ...? :twisted: :twisted: :twisted: I następnym razem zapomnieć też o ich święcie..
Lukas Opublikowano 30 Września 2006 Opublikowano 30 Września 2006 Ja dostalem zyczenia z samego rana :mrgreen: to nie bedzie liscia
T-żółw Opublikowano 30 Września 2006 Opublikowano 30 Września 2006 E Chłopaki czy Wasze pociechy tzw"drugie połówki" złożyły Wam Życzenia tudej ? z jakiej okazji :?: dzień chłopaka czy cos takiego :?:
Gość Tomboy Opublikowano 1 Października 2006 Opublikowano 1 Października 2006 adas powiec co jarasz i czemu sie z kolegami nie dzielisz a Tomboy ma Anetke :razz: jasne!!!
Rekomendowane odpowiedzi