Flyer Opublikowano 27 Maja 2008 Opublikowano 27 Maja 2008 potrzebowałbym pomocy dziś wieczorem w ewentualnym podholowaniu auta z 2km, znowu zaliczyło padakę na tarchominie, w tym samym miejscu tylko w przeciwnym kierunku jak ostatnio, jeszcze usterka nie zdiagnozowana ale wieczorem mam nadzieje już wiedzieć coś więcej. Mam nadzieje że koledzy z tarchomina pomogą
Reggi Opublikowano 27 Maja 2008 Opublikowano 27 Maja 2008 SebMis Chyba widziałem Twojego srebrnego potwora
poziek Opublikowano 27 Maja 2008 Opublikowano 27 Maja 2008 Trzymajcie się Ogry i Ogrzyce, śmigam na wyczekiwany urlop Wszystkich obecnych na spocie proszę o machanie do startujących samolotów :gwizdanie: Kup se striny w strefie bezcłowej
spanky Opublikowano 27 Maja 2008 Opublikowano 27 Maja 2008 dobra dobra, to na szczęście nie jego rejony Ja tym razem nie pomogę - moja turbinka jest na wykończeniu więc autkiem jeżdżę bardzo delikatnie. przestan jeczec ... wysra sie to kupisz nowa ... wieksza ...
poziek Opublikowano 27 Maja 2008 Opublikowano 27 Maja 2008 dobra dobra, to na szczęście nie jego rejony Ja tym razem nie pomogę - moja turbinka jest na wykończeniu więc autkiem jeżdżę bardzo delikatnie. przestan jeczec ... wysra sie to kupisz nowa ... wieksza ... No własnie ta pipa nie chce wiekszej...
Reggi Opublikowano 27 Maja 2008 Opublikowano 27 Maja 2008 Trzymajcie się Ogry i Ogrzyce, śmigam na wyczekiwany urlop Wszystkich obecnych na spocie proszę o machanie do startujących samolotów :gwizdanie: Kup se striny w strefie bezcłowej osz A że tak sie zapytam ..po ile macie turbawki ?
lukaszr Opublikowano 27 Maja 2008 Opublikowano 27 Maja 2008 przestan jeczec ... wysra sie to kupisz nowa ... wieksza ... Ty, a mam się tam na Poleczki przejechać ... już wiem gdzie pracujesz więc długo Ciebie szukał nie będę. A jak nie ja to poźka tam podeślę i wtedy zobaczymy czy będziesz taki wygadany :gwizdanie: No własnie ta pipa nie chce wiekszej... A ... Ci ktoś ostatnio między te śliczne oczęta ???
poziek Opublikowano 27 Maja 2008 Opublikowano 27 Maja 2008 A ... Ci ktoś ostatnio między te śliczne oczęta ??? :naughty Spanky próbował ale mu nie wyszlo
lukaszr Opublikowano 27 Maja 2008 Opublikowano 27 Maja 2008 Spanky próbował ale mu nie wyszlo W odróżnieniu od Spankiego ja się nie będę litował i patrzył, żeś chudy, jakiś taki mizerny, nieumięśniony tylko przy... i po sprawie :polew:
Italiano Opublikowano 27 Maja 2008 Opublikowano 27 Maja 2008 Holować zawsze! chętnie bym pomógł, ale niestety autko stoi u blacharza ;( dlatego siedziałem cicho
krzyniek Opublikowano 27 Maja 2008 Opublikowano 27 Maja 2008 Holować zawsze! chętnie bym pomógł, ale niestety autko stoi u blacharza ;( dlatego siedziałem cicho po ostatnim holowaniu :gwizdanie:
Norbi Opublikowano 27 Maja 2008 Opublikowano 27 Maja 2008 dobra dobra, to na szczęście nie jego rejony Ja tym razem nie pomogę - moja turbinka jest na wykończeniu więc autkiem jeżdżę bardzo delikatnie. przestan jeczec ... wysra sie to kupisz nowa ... wieksza ... No własnie ta pipa nie chce wiekszej... To pipa na maxa!!!
Flyer Opublikowano 27 Maja 2008 Opublikowano 27 Maja 2008 Lókaszer PIPA!!! :cwaniak1: Panie, Panowie, zapisywac sie na zlot
SebMis Opublikowano 27 Maja 2008 Opublikowano 27 Maja 2008 wstępna diagnoza rozje^%$%$##@ się pompa mechanicznie, kółko pasowe lata we wszystkie strony, pasek luźny :/ stało się to pawie w tym samym miejscu na modlińskiej co ostatnia awariaś (tylko w przeciwnym kierunku jechałem) muszę chyba omijać to miejsce
Flyer Opublikowano 27 Maja 2008 Opublikowano 27 Maja 2008 Nie zazdroszcze, jakiegos pecha masz ostatnio
SebMis Opublikowano 27 Maja 2008 Opublikowano 27 Maja 2008 ja to mam pecha od urodzenia jak coś się może spier^%% to mi się to przytrafia PS dziś był pierwszy dzień kiedy chciałem spalić dziada, ale się jeszcze wstrzymam chwilę
Lukas Opublikowano 27 Maja 2008 Opublikowano 27 Maja 2008 Sebek mam nadzieje ze ktos cie zatarmosił z tej modlinskiej do warsztatu ? Spot jakos duzo aut było Kaska liczyła z 5 razy ale zawsze jej inaczej wychodziło cos koło 25 -26 chyba
lexpar Opublikowano 27 Maja 2008 Opublikowano 27 Maja 2008 Pewnie, że spocik udany. Nic nie robili tylko niunie psuli.
poziek Opublikowano 27 Maja 2008 Opublikowano 27 Maja 2008 Dobra akcja byla z sy cztery Specu dawal ladnie do pieca
Rekomendowane odpowiedzi