Gość Murzyn Opublikowano 3 Października 2006 Opublikowano 3 Października 2006 tomboy...nie fisiuj mi tutaj napijemy sie tylko "symbolicznie" :twisted:
Gość Tomboy Opublikowano 3 Października 2006 Opublikowano 3 Października 2006 "symbolicznie" :twisted: czyli nie bedziemy otwierac 3 butelki :roll: 0,7 na dwóch?????? :roll:
Gość Murzyn Opublikowano 3 Października 2006 Opublikowano 3 Października 2006 no nie :roll: symboliczne 0,7 na glowe
platiniumm Opublikowano 3 Października 2006 Opublikowano 3 Października 2006 wiec pierwszy dotarlem do domu, troszke przesadzilem przy wyjezdzie z shella i troche mnie obrucilo. zona chyba sie nie bedzie odzywala chyba sie obrazila i pozatym nie uwiezy ze MM - nie dla idiotów!!!!!!!!!!!
Gość Tomboy Opublikowano 3 Października 2006 Opublikowano 3 Października 2006 drugi - moja zona juz spi.....
ono Opublikowano 3 Października 2006 Opublikowano 3 Października 2006 Nie no spot to qr** był rewalacyjny hehe, ładnie dałeś platinium dobrze że tamte psy nie leciały Kto ma foty niech daje Dla tych co nie byli napisze że zostaliśmy zamknięci na parkingu podziemnym w Media Markt na 3 godziny , dopiero policja nas wyciągneła hehe ale jazda
Gość Tomboy Opublikowano 3 Października 2006 Opublikowano 3 Października 2006 Nie no spot to qr** był rewalacyjny hehe, ładnie dałeś platinium dobrze że tamte psy nie leciały Kto ma foty niech daje Dla tych co nie byli napisze że zostaliśmy zamknięci na parkingu podziemnym w Media Markt na 3 godziny , dopiero policja nas wyciągneła hehe ale jazda Ale frajer @!#$@$!@ ten kolo...pewnie cały czas widział ze nie mozemy wydostac sie...
T-żółw Opublikowano 3 Października 2006 Opublikowano 3 Października 2006 :mrgreen: jazda na maxa :mrgreen: ale z taką ekipą to za***iście być zamknietym...moja kobieta też już prawie śpi ale nie jest obrażona :razz: [ Dodano: 2006-10-04, 00:43 ] Ale frajer @!#$@$!@ ten kolo...pewnie cały czas widział ze nie mozemy wydostac sie... ten kolo ma u mnie wpierdól :twisted:
Gość Tomboy Opublikowano 3 Października 2006 Opublikowano 3 Października 2006 moja kobieta też już prawie śpi ale nie jest obrażona :razz: moja tez nie jest obrazona ten kole ma u mnie trzeba by było chyba powtórzyc akcję by go dorwac...Cma !@#$@$@! zamiast spac to pracuje w nocy... A platinium rozpierała energia!Jak to było???Cos z wyrokiem :razz:
Lukas Opublikowano 3 Października 2006 Opublikowano 3 Października 2006 Jojo ale powiedzcie czy byl juz kiedys tak ciekawy spot Media markt nie dla kierowcow A4
T-żółw Opublikowano 3 Października 2006 Opublikowano 3 Października 2006 acha no i było 3 nowych :razz: 2 X B6 i B5...oj jazdy opróbne sie odbywałey w róznych konfiguracjach nowych nie zamknięto w garażu :razz:
SebMis Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 to widzę że umknęła mi niezła imprezka :twisted: he he he
bolek Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 male co nie co zdjecie roku Kurde ładne jaja sie tam u was toczą ,musze sie koniecznie wybrać do was w odwiedziny-LUKAS23-dokladnie zdjęcie roku
platiniumm Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 A platinium rozpierała energia!Jak to było???Cos z wyrokiem dokladnie oczekiwanie na wyrok
Lukas Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 Stary ale co sie dzialo na parkingu na dole normalnie tokyo drift to przy platiniumm jezdzie pikus :mrgreen:
Gość Tomboy Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 co sie dzialo na parkingu na dole normalnie tokyo drift to przy platiniumm jezdzie pikus :mrgreen: a na ulicy??????tam pokazał...hehehehheheee
Lukas Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 Maciek jest czego zalowac najlepiej jak nas spisywali "auto A4" nastepny dowod rejestracyjny "auto A4" smerf popatrzyl sie po samochodach wszystkie A4 a panowie to sie znaja ? "nie tak przypadkiem sie trafilo 5 A4 ktore zamkneli razem na parkingu"
platiniumm Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 trzeba bedzie to powtórzyc tylko trzeba zakleic czujke od drzwi, a z zona juz ok zrobilem sniadanko i zaraz jade na zakupy wiec sie ucieszyla
jimbo22 Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 Witamm, Bedzie spocik za tydzien?? Bo wczoraj utknalem w motobanku w sprawie AC i potem przez kory nie dotarlem ostatecznie... chociaz jakbym wiedzial ze w MM siedzicie to bym dolaczyl, no ale gapowe:) To jak bedzie spot za tydzien?
Rekomendowane odpowiedzi