Korzeń Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 chcialbym zeby moja furka byla na takiej focie w wawce
angela Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 angela, a już miałem pisać, że "mniej więcej" i "ok." to masło maślane, hahaha. :> dlatego zmienilam
tomaszu Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 angela, a już miałem pisać, że "mniej więcej" i "ok." to masło maślane, hahaha. :> dlatego zmienilam Dobra dziewczynka. Wiedziałem, że poprawisz byka. :th:
Hugo Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Oooo widzę , że niedługo kolejne wesele bo Tomka wzięło
Nosfer Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 UMÓWIŁEM SIĘ Z DZIEWCZYNĄ, NA KTÓREJ MI BARDZO ZALEŻY, HIHIHI. :banan: Pewnie i tak tego nie rozumiecie, hyhy. Ale mam banana na gębie. PS. Jestem umówiony na wtorek, więc spota olewam, hyhyhyhy. Dziękuję za uwagę. Dobre
wit.s Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 UMÓWIŁEM SIĘ Z DZIEWCZYNĄ, NA KTÓREJ MI BARDZO ZALEŻY, HIHIHI. :banan: Pewnie i tak tego nie rozumiecie, hyhy. Ale mam banana na gębie. PS. Jestem umówiony na wtorek, więc spota olewam, hyhyhyhy. Dziękuję za uwagę. :> Rozumiemy, rozumiemy - nawet chętnie pomożemy. Zaraz tutaj cała wiara zapakuje się do Stara. Za to nasze wszystkie Adzie pozostaną w Promendazie. My zaś, wszyscy - w małej bandce pojawimy sie na randce. Śmiechu bedzie co nie miara Tomek krzyczy - toż to siara. Ona za to już czerwona z ochotności rozpłoniona... Tak to prosto i bez bladzi ten nasz fanklub bryczek-Adzi Strojny, zwarty, za***isty spowoduje ognisty
angela Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Wiciu..... :th: No i prosze jakiego mamy klubowego poete :polew:
Korzeń Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Ostatnio kumpel przyszedl do mnie do pracy i napisal wiersz na tablicy... (Daniel - ma motor Transalp Prokus Neona Ja Tomek Czarny Citroena) Jedzie Daniel drogą polną nagle banią w dąb pier.... jakieś błoto ma na skalpie i pęknięcia na Transalpie za nim sunie poprzez błonie Prokuś w pięknym swym Neonie Na nich obu wprost z Audika Tomek sobie ostro sika a za nimi Czarny płynie w zasmarkanej swej cytrynie.
Hugo Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 O qwa popłakałem się Wiciu na wieszcza narodowego masz predyspozycje
krzyniek Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 tomaszust odpuść sobie, gadałem z nią nic z tego nie będzie :gwizdanie:
Kaśka Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 tomaszust odpuść sobie, gadałem z nią nic z tego nie będzie :gwizdanie: To ta od skype'a?
tomaszu Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 krzyniek, sp***rzaj dziadu. To nie jest ta od skype. Nikt jej nie zna!
Kaśka Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 krzyniek, sp***rzaj dziadu. To nie jest ta od skype. Nikt jej nie zna! To musi być bardzo samotna dziewczyna skoro nikt jej nie zna.
tomaszu Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 krzyniek, sp***rzaj dziadu. To nie jest ta od skype. Nikt jej nie zna! To musi być bardzo samotna dziewczyna skoro nikt jej nie zna. Wiedziałem, że ktoś się czepnie. Nikt z WAS jej nie zna.
spanky Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 krzyniek, sp***rzaj dziadu. To nie jest ta od skype. Nikt jej nie zna! mialem ja .... taka sobie .... :polew: :laghing2: :laghing2: :laghing2:
tomaszu Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 krzyniek, sp***rzaj dziadu. To nie jest ta od skype. Nikt jej nie zna! mialem ja .... taka sobie .... :polew: :laghing2: :laghing2: :laghing2: Ona też mówiła, że było słabo, ale teraz rozmawiamy o kimś innym.
Lukas Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 krzyniek, sp***rzaj dziadu. To nie jest ta od skype. Nikt jej nie zna! mialem ja .... taka sobie .... :polew: :laghing2: :laghing2: :laghing2: Tomek bo zasadaw klubie jest taka (pewnie jej jeszcze nie znasz) ze przyszłe Kobiety klubowiczów sa pierwsze testowane przez Vipów ewentualnie Modów (adminów sobie darujemy bo straszne z nich zboczuchy)
Rekomendowane odpowiedzi