poziek Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Ciekawe ile zaśpiewają za spalenie sprzęgła ...... :gwizdanie: :gwizdanie: Acha o Brynie chodzi...no fakt Brynia potrafi przysmazyć sprzęgiełko :gwizdanie: [br]Dopisany: 12 Czerwiec 2008, 17:06 _________________________________________________ Ciekawe ile zaśpiewają za spalenie sprzęgła ..... Kasi czysto wchodzi pedał sprzęgła... Bardzo fajne masz to sprzęgło :gwizdanie: AAAAAAAAaaaaaaa, że niby wiatrak
Norbi Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Ciekawe ile zaśpiewają za spalenie sprzęgła ...... :gwizdanie: :gwizdanie: Acha o Brynie chodzi...no fakt Brynia potrafi przysmazyć sprzęgiełko :gwizdanie: [br]Dopisany: 12 Czerwiec 2008, 17:06 _________________________________________________ Ciekawe ile zaśpiewają za spalenie sprzęgła ..... Kasi czysto wchodzi pedał sprzęgła... Bardzo fajne masz to sprzęgło :gwizdanie: AAAAAAAAaaaaaaa, że niby wiatrak No stary jak Ty tego klajniaka wiatrakiem nazywasz Fotki nie kłamią
lukaszr Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zmiencie pls te gadgety w Aktualności, bo patrzeć nie można. Powinno być gadżety... Nic nie będziemy zmieniać.
Reggi Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Sie normalnie ..zawiodłem sie Co to za sędzia ? Ile mu dali za takie coś
Norbi Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Dlaczego chcesz palić jak dobrze podyktował
T-żółw Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 sedzia kalosz - kilka funciaków umoczyłem przez niego ;( norbi za co masz ostrzezenie
Flyer Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 norbi za co masz ostrzezenie Takie chwilowe za brak patriotyzmu :>
tomaszu Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zmiencie pls te gadgety w Aktualności, bo patrzeć nie można. Powinno być gadżety... Nic nie będziemy zmieniać. Hmm, mnie też to razi. Takie niepolskie. BTW ogólnie mecz był dobry. Dumnie wracałem z podniesioną flagą.
T-żółw Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 chłopaki gadget to jest Inspector a my powinniśmy miec "gadżety" :th: no chyba, ze jak sie w robocie idzie na meeting i poterm robi bossowi brifing o targetach na 2009 to...rozumiem :polew:
Flyer Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 A ja proponuje zmienic na Gadgety Clubowe
moskal Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Ragga łyknąłem wczoraj te kubły :th: to są takie "półkubełki" ale spoko , w świetnym stanie, gośc ma na podwórku kilkanaście A4 , naprawde jest z czego wybierac. Krzyniek zadzwoń do niego w sprawie tego słupka którego tak usilnie poszukujesz , na pewno ci pomoze , spoko gość Masz tu linka do aukcji i numer telefonu http://moto.allegro.pl/item376831544_komplet_foteli_i_kanapa_audi_a4.html
krzyniek Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 oki, dziś dzwonie, z aukcji widzę że to niedaleko mnie więc będzie można podjechać
wit.s Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 (...) BTW ogólnie mecz był dobry. Dumnie wracałem z podniesioną flagą. Oniak też - austriacką A ja jedyne co miałem podniesione to sam maszt...bez flagi...teraz już nie jest ...
spanky Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Szukam Anglika do spuszczenia wpierdolu [moze byc dwoch] ...
tomaszu Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Szukam Anglika do spuszczenia wpierdolu [moze byc dwoch] ... Tego?
poziek Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Trzeba zorganizować akcje wysyłania wąglika do jego domu... Jak Spanky chce go lać to mnie już nie pozostanie nic innego jak zebrac jego zeby i sprzedać na allegro Jeszcze nigdy nie byłem tak wkurwiony jak wczoraj... nigdy
Rekomendowane odpowiedzi