szafa Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Opublikowano 20 Listopada 2015 Jakie plany? B7 czy coś innego niż Audi? Powiem szczerze, że nie wiem, chodzi po głowie rs6 c5, albo a4 b7, b8 albo coś małego pokroju kia ceed gt czy jakiś inny hot hatch! Za dużo tego i człowiek nie wie dokładnie co wziąć, napewno nie jest pewne że będzie audi, bo beemki, volvo też chodzą po głowie Ale na tą chwile tak daleko nie wybiegam
mebleusz Opublikowano 21 Listopada 2015 Opublikowano 21 Listopada 2015 Chcialbym miec takie zimowki heh Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
szafa Opublikowano 5 Września 2016 Autor Opublikowano 5 Września 2016 (edytowane) Chcialbym miec takie zimowki heh Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dajesz 3k zl i sa Twoje Odświeżę temat, jak widać auto ma się dobrze Wpadło zawieszenie kw inox V1, , cyfrowa zmieniarka dension, dzięki Kajakowi wreszcie jest sterowanie fisem, jeszcze na montaż czeka wiązka tempomatu i spryski lamp, oraz dokończenie wiązki pod wyświetlanie drzwi na fisie oraz wymiana zamka lewych drzwi - dzieki Faf Teraz fotki jak auto wygląda w tym sezonie Pozdrawiam Edytowane 5 Września 2016 przez szafa
PiterA4 Opublikowano 5 Września 2016 Opublikowano 5 Września 2016 piekny czarny szeroki sku..el eh marzenie
chudy30 Opublikowano 5 Września 2016 Opublikowano 5 Września 2016 grubo kolego audi wygląda,pozazdrościć, koło to nie czasem mito
szafa Opublikowano 5 Września 2016 Autor Opublikowano 5 Września 2016 Dzieki Panowie, milo slyszec Tomek tak to mito race 2000
karol24 Opublikowano 6 Września 2016 Opublikowano 6 Września 2016 i dobrze, że nie zmienił jeszcze właściciela
chudy30 Opublikowano 6 Września 2016 Opublikowano 6 Września 2016 bardzo dobrze że nie zmieniło audi właściciela bo nie wiadomo na kogo trafi i co z nią zrobi a o taki egzemplarz z taki modami to już ciężko
AdixZdr Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Wygląda niesamowicie gratuluje tak wspaniałego auta.
szafa Opublikowano 9 Września 2016 Autor Opublikowano 9 Września 2016 Miło się czyta że nie tylko mnie się podoba Kolejne foty, tym razem od kolegi po mojej kolorowance ps. wiem koza z tyłu ale auto od jest tak ustawione że wchodzi żona z dzieckiem oraz bagaż i siada jak przód
PiterA4 Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 juz sie wystraszyłem ze tak zostaje
Krzysiek1980 Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 Świetne A4, wygląda rewelacyjnie
Lolek Opublikowano 13 Października 2016 Opublikowano 13 Października 2016 Fura prze kox gratulacje. Nie wiem czy też zwrociliscie na to uwagę ale na 3 zdjęciu na masce odbija się box... W pierwszej chwili myślałem ze to tak mega szeroki wlot powietrza.... całkiem fajnie to wygląda
Houdini Opublikowano 14 Października 2016 Opublikowano 14 Października 2016 Przepiękna!!! Podziw za włożoną pracę i $erce żeby taka była co druga b5 to by życie było kolorowsze
szafa Opublikowano 14 Października 2016 Autor Opublikowano 14 Października 2016 Dzięki jeszcze raz, szkoda że tylko na fotach, ostatnio mam pecha i jak nie z przodu ktoś lekko odrapał zderzak tak teraz ktoś mi lekko puknął w tylny zderzak, i znów będzie trzeba malować ehhh :/ W każdym razie auto brudne i uziemione, zmieniam wkłady z V1 na V2
enczu Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Pochwal się lepiej ile worków tych kartofli weszło
Rekomendowane odpowiedzi