blind1 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 ja z filutkiem mielismy juz spota w solingen ale jak gdzies i ktos sie tym zajmie to chetnie bym zawital bo siedze w solingen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Uwaga :!: Pojawiła się możliwość zapisów na kolejną turę polarków klubowych. Szczegóły znajdziecie >> TUTAJ << Serdecznie zapraszam Dziękujęi pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 W tej chwili przebywam w Bremen więc możemy zorganizować jakieś spotkanie dajcie znać komu pasuje wpaść na Huchting [br]Dopisany: 17 Wrzesień 2009, 21:42_________________________________________________Prawie co dziennie widzę czarne B7 avant na Krakowskich numerach ok. 17tej leci w kierunku Delmenhorst. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesio Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Siema, ja też z Bremen. Jak coś, to czekam na wieści... Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość audirocket Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Hallo.Ja mam do Bremen okolo 60km i tez sie pisze na zlot. Pozdrawiam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 W tej chwili jestem w PL ,ale od 13 będę przez dwa miechy w Bremen ,więc chętnie bym się wybrał na spota ,jeżeli będzie ktoś chętny.Gili był by razem ze mną ,więc dwóch klubowiczów było by na pewno ,czekam na propozycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Może zrobimy spota w Bremen Huchtingu na parkingu przy Roland Center, lub przy Raelu, obok lotniska?? W Bremen jest dużo ciekawych miejsc,można by zrobić spotkanie pod stadionem Werderu, lub gdzieś na Starym Mieście. Co wy na to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesio Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 To co Panowie? Ustalamy konkrety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 To co Panowie? Ustalamy konkrety? daj miejsce i termin, znasz lepiej miasto my się dostosujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesio Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 To co powiecie Panowie na parking przy Realu na Habenhausen (POCO, Saturn itp.) w niedzielę popołudniu o 16.00? Dla niewtajemniczonych podaję adres: real,- Habenhausen 1 Steinsetzer Straße 15 28279 Bremen Czekam na odzew i pozdrawiam Klubowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość audirocket Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Hallo.Tak sobie siedze i patrze ze nic sie tu nie dzieje.Moze zrobic zgloszenia na spota w Bremen przez maila i wtedy cos ruszy.Szkoda ze tak to wyglada.Jak macie jakies propozycje to piszcie cos wreszcie. Pozdrawiam....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tyger Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 sa moze jacys klubowicze z monachium lub okolic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 jeśli macie problem,ze znalezieniem chętnych na spotowanie-zapraszam do odwiedzania działu "Newbe" -monitorowanie wątka,pozwoli niejako "wyłapać" osoby rejestrujące sie u nas na Forum i zaprosić ich do odwiedzania wątku,a tym samym rozszerzeniem społeczności A4-klubu w DE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JasioB Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Witam... mieszkam w Euskirchen a wiec NRW.To okolice Koln. MOZE jakis spot w NRW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesio Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Moja propozycja zorganizowania spotu w Bremen już padła, ale odzewu póki co brak . Czekam na chętnych . Pozdrowienia dla Klubowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość audirocket Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Hallo.Jak cos bedzie w Bremen to jestem za tym bo mam tylko 70km do miejsca spotkania.Poczekamy jeszcze moze ktos sie znajdzie na spotkanie w Bremen. Pozdrawiam....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffi A4 Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Jeste z okolic Monachium jak cos to piszcie na gg a bedziemy cos organizowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Hallo.Jak cos bedzie w Bremen to jestem za tym bo mam tylko 70km do miejsca spotkania.Poczekamy jeszcze moze ktos sie znajdzie na spotkanie w Bremen. Pozdrawiam....... Do HB mam 200km, troche daleko tylko na spota. Musialbym to polaczyc z dlugim weekendem. Czyli spot musialby miec miejsce w sobote zeby sie mozna bylo przespac i w niedziele wracac. Sa tam w HB jakies atrakcje (Sehenswürdigkeiten), ktore mozna w niedziele przed powrotem do domu obadac? OK. Juz znalazlem. W Niedziele moznaby tu podskoczyc http://www.bremer-rundfunkmuseum.de/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 W sumie do bremen by sie podskoczylo, a powiedzcie mi: Ilu z was ma zaciecie do scigania sie? Bo ja juz sie nie moge doczekac do spotkania na Nürburgringu. Juz tam sie potykalem z Norka i SoMeSem . Tego roku planujemy 1-3maja sie tam spotkac. Byliby jacy chetni? Ja bylbym gotowy nawet na jakiegos spontana w jakis weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 ...A panow to juz gdzies widzialem .Okolice Monachium(ci co zostaja na swieta ;() wybieraja sie na Garmisch. Dolaczcie do NAS ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi