BartriczkoSM Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Jestem z Kitzingen, w Bawarii. Okolice Würzburga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Czy któryś tu z obecnych ma forum przebywa w okolicach 50739 Nippes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Dnia 13.02.2017 o 09:42, MaxsteRR napisał: Czy któryś tu z obecnych ma forum przebywa w okolicach 50739 Nippes? W pierwszym poście popatrz. Ale to i tak już pewnie po fakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Ja zaś Markdorf Baden Wurtenbergkto,ktoś jest z okolic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Dnia 17.03.2017 o 17:45, instruktor83 napisał: Ja zaś Markdorf Baden Wurtenbergkto,ktoś jest z okolic? Chyba jakieś dwie osoby były z Twojej okolicy... Binek kiedy wpadasz żeby to menu odblokować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon_17 Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Jakis spot w okolicach hannoveru ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 W okolicach Hannover jasne [emoji4] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon_17 Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Gdzie i kiedy? Coś tu kiedyś słyszałem o hofie w Porta Westfalica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Tak kiedyś tam z RS-em byliśmy. można się spotkać ale termin z innymi trzeba ustalić. Może jakieś inne miejsce ogarnąć żeby spokojnie było i można było posiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon_17 Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Można powiedzieć że mam teraz 2-3 luźne miesiace. Każdy weekend mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Ja teraz będę miał 21 zmian wiec lipa trochę z czasem ale postaram się dostosować [emoji4] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon_17 Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 To czekam na propozycję. Zwarty i gotowy na pierwszego spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Binek1.8T Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Stwierdziliśmy z Tomkiem ze mozna zrobić spota teraz w weekend w okolicach HANNOVER-Braunschweig. Kto sie pisze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon_17 Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Jw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Tom3k już do mnie pisał. Z racji własnej działalności, czas jest jeszcze bardziej ograniczony, jak za czasów pracownika. Do Porta Westfalica mógłbym podjechać, ale dalej to lipa. Muszę jeszcze żonę namówić, bo niedziela jest zarezerwowana dla niej. Eventualnie jeszcze jakaś audiczke bym skombinował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 To spotkajmy się na Autohofie jak ostatnio. Moją też mogę zabrać w razie czego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Binek1.8T Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Moja kobitka jest umowiona z kolezanką tak więc jestem wolny najwyzej kumpla wezme ;D heheh, jakies konkrety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moglaj80 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 byście się bliżej mnie jakoś spotkali ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Binek1.8T Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 1 godzinę temu, moglaj80 napisał: byście się bliżej mnie jakoś spotkali ???? Kwestia dogadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moglaj80 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 ????trzeba będzie w końcu ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi