slepy Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 (edytowane) MARKA: AudiMODEL: A4B5ROK: 1995Audi w moim posiadaniu od 2007 roku, jest to moje pierwsze auto i tak pomału z roku na rok coś się dokłada, sporo pracy już włożone ale jeszcze nie koniec tego co jest zaplanowane.SILNIK: 1.9TDI 90KM, założone większe wtryski ZAWIESZENIE: - gwint KW V1, utwardzony w firmie Pecar- dołożone twarde odboje- rozpórka górna z Audi A6 C5- rozpórka dolna customHAMULCE: - przód 312mm od Audi A6 C5- tył seriaBODY: - lampy przód: Valeo, czarny BiXenon USA- lampy tył: DEPO II lift- zderzak przód USA, dokładka zespawana ze zderzakiem- zderzak tył S4 B5- progi S4 B5- grill S4 B5- klapa tył USA- poszerzone nadkola przednieKOŁA: - felgi DARE LM 9J18- opony Evergreen 215/35ZR18ŚRODEK: - fotele ori Recaro- kierownica z Audi TT RS- gałka S4B6- czarna podsufitka- dekory złoty połyskPLANY: - włożenie klimy- konsola 2din i deska z poliftowej A4 B5 - detale środka, ori ręczny,gałka z a5 i parę innych smaczków- poszerzenie tyłu- negatyw na tylnej osi VIDEO: FOTKI: Sezon 2008Sezon 2009Sezon 2010Sezon 2014 ŚRODEK (na przestrzeni czasu) Edytowane 26 Lutego 2015 przez slepy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Seria :th: Zmiana lamp na przednie zespolone i tył polifotwe i bedzie juz :th: jak bedziesz wywalał znaczki to oszczędz pierścienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 11 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 no wlasnie sie nad nimi zastanawialem, ale chyba zostawie, calkiem przyjemnie z nimi wygladaja :th:, a z tym A4 i 1.9TDI to taki przesyt na tej klapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Dokladnie . Bo jak wywalać znaczki wszystkie z tyłu to i z przodu ale to tak łyso a pierscienia muszą być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 11 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 no myslalem o przodzie bez znaczka, ale poczytalem forum i doszedlem do wniosku ze jednak musi byc, no i najlepiej by bylo od S4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 ładna seria i dobra podstawa do planowanych zmian. pokazuj fotki na bieżąco, jak będziesz dokonywał zmian... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorian30 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Audiczka prezentuje się nieźle.Zapodaj fotki po zmianach które planujesz :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 w koncu cos ruszylo, choc przedemna jeszcze daleka droga, narazie pozbylem sie znaczkow, z tylu.... wymienilem znaczek na grilu, no i fotka z xenonem... a co dalej.... sie okaze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 wsadziłes xenon do nie soczewkowych lamp!!!! kup lampy z soczewką i dopiero xenon, miski to ci dowód na dzieńdobry zabiorą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 jezdze juz od listopada, i poki co no problem, ale w najblizszym czasie, na przod laduja lampy po lifcie, to tylko kwestia czasu... :th:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2008, 11:13 _________________________________________________na przodzie zawitał nowy emblemat , poniewaz chrom zaczął się łuszczyć ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audiii a4 Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 fajna audi tylko pomaluj cały grill albo wymień go bo teraz to głupio wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 fajna audi tylko pomaluj cały grill albo wymień go bo teraz to głupio wygląda to jest tylko stadium przejsciowe, wolałem zrobić tak niż jeździć z odpryskującym chromem , nstepny bedzie chyba grill 'no name", cały czarny, ale tez jako przejsciowka, a co potem to sie zobaczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcio1600 Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Fajna jak każda A4 :> hehe. hmm małe pytanie... jakie żaróweczki świecą na pierwszym foto ?? To HIDy czy zwykłe typu blue ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Hidy Bixenon, tylko czekaja jeszcze na lampki po lifcie, tylko nie wiem kiedy sie doczekaja ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Hidy Bixenon, tylko czekaja jeszcze na lampki po lifcie, tylko nie wiem kiedy sie doczekaja ;( bixenon? jest coś takiego jak HIDy bixenon? Mniejsza o to, lepiej kup te soczewki bo ostatnio zwracam uwagę na tych co latają na HIDach w zwykłych lampach :bicz3: Lepiej zainwestuj w te lampy mi się jakoś udało uzbierać kasę Tylko czasu na montaż nie ma A jak tam sprawa zawiasu? Masz już to 1BE? Furka spoko, tylko kup soczewki i najlepiej depo albo ori Valeo I ten grill to pomaluj jeszcze tą chromowaną ramkę dookoła, na ciemnym autku wygląda super, jak jest ciemna Zmiany zapowiadają się ciekawie Pozdrowionka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 no miałem mieć od kolegi gregory, ale jak się okazało to przód był 1BE, a tył standard 1BA, chyba wymienie same sprezyny...jak dobrze pojdzie pod koniec miesiąca, no i lampki tez sie moze doczekaja wymiany...a ten bixenon, to chodzi mi o to, ze i krotkie i dlugie swiatła mam w zenonie [br]Dopisany: 14 Lipiec 2008, 21:18_________________________________________________jestem po zakupie grilla od RS4 i lampek tylnych po liftowych, powoli zbieram graty, montaż wszystkiego po Nowym Roku, gdy juz zrobie poprawki lakiernicze, i wymaluje lusterka, klamki i dokładki w kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu88 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 autko super, i dobre plany, ja mam tez A4 1995 i robilem dokladnie te same mody zmiana lamp tyl przod na poliftowe grill RS4 klamki lustra w lakier, efekty super autko zupelnie odmlodzone jak prawdziwy lift :> powodzonka w modach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 do gratów dołączyły lampki na przód DEPO po lifcie, i kierunki clear Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 fotka symetrycznych lusterek To jest dopiero uzyteczny mod.. Graty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 No no bardzo ciekawe mody ciekawe jak bedzie wygladac po skonczeniu wszystkiego powodzenia w dalszych modach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi