Dibo Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 slepy a te: http://www.moto.allegro.pl/item949459806_4_felgi_5x112_18_z_oponami_do_audi_mercedes.html Kiedyś byłeś nakręcony na Lambo-style
slepy Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Opublikowano 13 Marca 2010 ma ktoś może fotkę a4 na tej feldze Wydaje mi się, że w realu lepiej będzie wyglądać: Reniu dzięki za Vt, coraz bardziej się do nich przekonuje ,doszłaby do nich jeszcze większa gleba także byłoby spox slepy a te: http://www.moto.allegro.pl/item949459806_4_felgi_5x112_18_z_oponami_do_audi_mercedes.html Kiedyś byłeś nakręcony na Lambo-style Dibo fajne kółko ale trochę wąskie 7,5J, a te od merca są 8,5J, także przy 225/40 będzie fajny naciąg a o 215/40 nie wspomnę Reniu dasz radę walnąć VT z tymi co pokazał Dibo, tylko nie mam dawcy
aju Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 do tych z merca to jak dla mnie musi być mega gleba
Reniu Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Reniu dasz radę walnąć VT z tymi co pokazał Dibo, tylko nie mam dawcy Masz razem z glebą:
slepy Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Opublikowano 15 Marca 2010 myślałem raczej o takim kolorku jak na tym golfie , moja połówka obczaiła felgi i powiem wam narazie zostają te z s6 , nie będę ich narazie odnawiał bo może jeszcze coś wychaczę, póki co zimo napierdalaj bo letnich gum nie mam [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 20:06_________________________________________________Reniu dasz radę jeszcze z tymi
topor Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 do polerki musi byc taka mega gleba ze takiej nie widzieliscie:D wybierz jakies rarytasne, stylowe kolo;)
slepy Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Opublikowano 15 Marca 2010 rzuć jakiś pomysł bo już sam nie wiem, właśnie polerka, jak i chrom mi się kiepsko widzą , najchętniej bym widział tą od Merca w jasnym graficie , ale ta koncepcja podupadła
konradzed Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Jest kox To nie jest dobry pomysł. To które zaproponował Dibo są bardzo podobne do kółek z A3. :gwizdanie:
slepy Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 Jest kox To nie jest dobry pomysł. To które zaproponował Dibo są bardzo podobne do kółek z A3. :gwizdanie: Konrad tyle że tamte są w 18", a mnie tylko taki rozmiar interesuje, narazie zostąją MAM, chyba że się coś po drodze trafi, nie wiem czy je malować nawet :gwizdanie:, znacie kogoś kto by je profi wypolerował na lusterko
topor Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Jest kox To nie jest dobry pomysł. To które zaproponował Dibo są bardzo podobne do kółek z A3. :gwizdanie: Konrad tyle że tamte są w 18", a mnie tylko taki rozmiar interesuje, narazie zostąją MAM, chyba że się coś po drodze trafi, nie wiem czy je malować nawet :gwizdanie:, znacie kogoś kto by je profi wypolerował na lusterko ja znam, ja znam:D
slepy Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 no ale do Ciebie mam w chooj daleko :gwizdanie: ale możesz coś więcej na priva, najlepiej to by spasił ktoś z okolic, żebym je mógł osobiście podwieźć
topor Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 dawaj wieczorem napisz na gg to pogsdamy, wczoraj mialem Achtung maly i nie odpalilem gadu. :gwizdanie:
slepy Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 raczej tak , sam front, środki zostają w graficie
konradzed Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 raczej tak , sam front, środki zostają w graficie Jak się zdecydujesz to czekam na efekt w postaci zdjęć.
slepy Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Opublikowano 18 Marca 2010 Foty będą na pewno, zgadamy się i zespocimy to obaczysz na żywo , koorwa ta pompka daje mi po piz*zie znowu nie działa, i to jeszcze na zamkniętym wlewie paliwa, także auto mam uziemione, w sobotę coś z tym zrobię, bo w tygodniu zayeba
Rekomendowane odpowiedzi