Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no niestety, takie czasy :wallbash:, mam nadzieje że w tym sezonie się to zmieni, na sobotę ma być 15 stopni, to troszkę porezam :naughty:

Opublikowano

ślepy ściągnij cieńszą rurkę z pompy centralnego zamka i zassij powietrze a wlew ci się otworzy

Opublikowano

no bedę coś jutro kombinował, bo i tak muszę ją przywrócić do używalnośći :wink4:[br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 19:38_________________________________________________

ślepy ściągnij cieńszą rurkę z pompy centralnego zamka i zassij powietrze a wlew ci się otworzy

dzięki kolego wielkie za radę autko zatankowane i śmiga, niestety dalej bez pompki, bo nie mam czasu jej nawet rozkręcić :wallbash:, w następnym tygodniu oddaje kółka do odnowienia, i wpadają nowe gumy :good: a jutro mam nadzieje odleci OOOO z klapy :gwizdanie:

Opublikowano

Będzie :good:

Opublikowano

Kasujesz :audi:... ;(

dobry zabieg stylistyczny :decayed:
Opublikowano
jutro mam nadzieje odleci OOOO z klapy :gwizdanie:

oczywiście :kox:

tyle że niestety nie w ten weekend ;(, może w tygodniu się uda :naughty:

Opublikowano

też mi się w ten weekend nie udało nie przejmuj się :decayed:
Opublikowano

wywal go, bo szpeci :kox: :gwizdanie:

w tym wątku mnie jeszcze nie było :decayed: ale cóż tu powiedziec, autko jest ładne :naughty: i ten kolor :good:

Opublikowano

też mi się w ten weekend nie udało nie przejmuj się :decayed:

teraz na szczęście trochę jaśniej po powrocie z roboty, to może się coś podreza :wink4:

wywal go, bo szpeci :kox: :gwizdanie:

w tym wątku mnie jeszcze nie było :decayed: ale cóż tu powiedziec, autko jest ładne :naughty: i ten kolor :good:

szpeci, nie szpeci, ale troszkę przeszkadza :naughty:, a ja wiem o co Ci chodzi :decayed:

no to ładnie mnie zaniedbałeś :polew:, kolor też mi się podoba, może za niedługo wyposażę sie jeszcze w Meguairsy, to będzie jeszcze lepiej :wink4:

Opublikowano

Działaj slepy bo mnie z wiosną wzięło na modzenie i to ostro. Instynkt rezacza po zimie się obudził :kox: Szkoda tylko że z kasą kiepsko, bo gdyby nie to już by siedziały na aucie te 19" co Ci pokazałem :slina:

Opublikowano

no ja mam masę innych wydatków :gwizdanie:, także nie da się wszystkiego zrobić na raz, ale pomalutku, po świętach wskakują 18'' z nowymi gumami, a jak tylko znajdę gwint, to daje na glebę sukę :kox:[br]Dopisany: 29 Marzec 2010, 21:26_________________________________________________panowie co zrobić z felgami?, mój lakiernik pozostawił narazie nasz kraj, i dzwoniłem do kilku gości, ale malują tylko całość na jeden kolor :thumbdown:, jak wymaluję je na srebro, to się zleją, chyba żeby lekki grafit, jak myślicie :gwizdanie:, miałem nadzieje że założę felgi zaraz po świętach, a tu lipa narazie :wallbash::thumbdown:

Opublikowano

a Ty dalej swoje :tongue4:

ja proponuję sprzedać te i kupić inne :kox:

Opublikowano

powiedz to mojej dupeczce :naughty:, byłem już nastawiony, na te mercedesowskie w jasnym graficie :gwizdanie:, no ale niestety, te moje mi się podobają, ale całych srebrnych ich jakoś nie widzę :kwasny:, cały czas chodzą za mną łopaty z a8 :kox:, ale mojej nie przegadasz :polew:

Opublikowano

Nie słuchaj jej i bierz te łopaty z A8 na które od dawna chorujesz :kox:

Opublikowano

zapytaj sie swojej kobity ile razy w roku kupuje buty :cool1: , :cool1: i niech nie marudzi , bo i tak ma dobrze hehehe :decayed:

Opublikowano

no nosi mnie na nie jak choooj :kox:, chyba będę ją musiał udobruchać :sex:

zapytaj sie swojej kobity ile razy w roku kupuje buty :cool1: , :cool1: i niech nie marudzi , bo i tak ma dobrze hehehe :decayed:

dobrze prawisz, zamówiłem w wczoraj wentylki, wg mnie bardzo rarytaśnie :naughty:[br]Dopisany: 30 Marzec 2010, 21:47_________________________________________________

Nie słuchaj jej i bierz te łopaty z A8 na które od dawna chorujesz :kox:

tylko wiesz jaki z nimi jest problem :gwizdanie:

gleba musi byc suta jak chooj :kox:, a ja nie mogę sobie na taką pozwolić :wallbash:, chyba :evil:

Opublikowano

ładna furka.. dla mnie koła trochę duże ale ogólnie :good: :good: :good:

Opublikowano

ładna furka.. dla mnie koła trochę duże ale ogólnie :good: :good: :good:

ostatnio 18" to standard w B5 :kox:, a pozatym always hardcore :kox:,