konradzed Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Foty będą na pewno, zgadamy się i zespocimy to obaczysz na żywo Pasuje bo kolegi jeszcze na żadnym spocie nie widziałem.
slepy Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Opublikowano 18 Marca 2010 no niestety, takie czasy , mam nadzieje że w tym sezonie się to zmieni, na sobotę ma być 15 stopni, to troszkę porezam
mech15 Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 ślepy ściągnij cieńszą rurkę z pompy centralnego zamka i zassij powietrze a wlew ci się otworzy
slepy Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Opublikowano 26 Marca 2010 no bedę coś jutro kombinował, bo i tak muszę ją przywrócić do używalnośći [br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 19:38_________________________________________________ ślepy ściągnij cieńszą rurkę z pompy centralnego zamka i zassij powietrze a wlew ci się otworzy dzięki kolego wielkie za radę autko zatankowane i śmiga, niestety dalej bez pompki, bo nie mam czasu jej nawet rozkręcić , w następnym tygodniu oddaje kółka do odnowienia, i wpadają nowe gumy a jutro mam nadzieje odleci OOOO z klapy :gwizdanie:
konradzed Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 jutro mam nadzieje odleci OOOO z klapy :gwizdanie: Kasujesz ... ;(
SoMeS Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Kasujesz ... ;( dobry zabieg stylistyczny
slepy Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Opublikowano 28 Marca 2010 jutro mam nadzieje odleci OOOO z klapy :gwizdanie: Kasujesz ... ;( oczywiście tyle że niestety nie w ten weekend ;(, może w tygodniu się uda
SoMeS Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 tyle że niestety nie w ten weekend ;(, może w tygodniu się uda też mi się w ten weekend nie udało nie przejmuj się
michu93 Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 jutro mam nadzieje odleci OOOO z klapy :gwizdanie: Kasujesz ... ;( oczywiście tyle że niestety nie w ten weekend ;(, może w tygodniu się uda wywal go, bo szpeci :gwizdanie: w tym wątku mnie jeszcze nie było ale cóż tu powiedziec, autko jest ładne i ten kolor
slepy Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 tyle że niestety nie w ten weekend ;(, może w tygodniu się uda też mi się w ten weekend nie udało nie przejmuj się teraz na szczęście trochę jaśniej po powrocie z roboty, to może się coś podreza jutro mam nadzieje odleci OOOO z klapy :gwizdanie: Kasujesz ... ;( oczywiście tyle że niestety nie w ten weekend ;(, może w tygodniu się uda wywal go, bo szpeci :gwizdanie: w tym wątku mnie jeszcze nie było ale cóż tu powiedziec, autko jest ładne i ten kolor szpeci, nie szpeci, ale troszkę przeszkadza , a ja wiem o co Ci chodzi no to ładnie mnie zaniedbałeś , kolor też mi się podoba, może za niedługo wyposażę sie jeszcze w Meguairsy, to będzie jeszcze lepiej
Dibo Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Działaj slepy bo mnie z wiosną wzięło na modzenie i to ostro. Instynkt rezacza po zimie się obudził Szkoda tylko że z kasą kiepsko, bo gdyby nie to już by siedziały na aucie te 19" co Ci pokazałem
slepy Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Opublikowano 30 Marca 2010 no ja mam masę innych wydatków :gwizdanie:, także nie da się wszystkiego zrobić na raz, ale pomalutku, po świętach wskakują 18'' z nowymi gumami, a jak tylko znajdę gwint, to daje na glebę sukę [br]Dopisany: 29 Marzec 2010, 21:26_________________________________________________panowie co zrobić z felgami?, mój lakiernik pozostawił narazie nasz kraj, i dzwoniłem do kilku gości, ale malują tylko całość na jeden kolor , jak wymaluję je na srebro, to się zleją, chyba żeby lekki grafit, jak myślicie :gwizdanie:, miałem nadzieje że założę felgi zaraz po świętach, a tu lipa narazie
SoMeS Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 a Ty dalej swoje ja proponuję sprzedać te i kupić inne
slepy Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Opublikowano 30 Marca 2010 powiedz to mojej dupeczce , byłem już nastawiony, na te mercedesowskie w jasnym graficie :gwizdanie:, no ale niestety, te moje mi się podobają, ale całych srebrnych ich jakoś nie widzę , cały czas chodzą za mną łopaty z a8 , ale mojej nie przegadasz
Dibo Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Nie słuchaj jej i bierz te łopaty z A8 na które od dawna chorujesz
Iverson Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 zapytaj sie swojej kobity ile razy w roku kupuje buty , i niech nie marudzi , bo i tak ma dobrze hehehe
slepy Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Opublikowano 30 Marca 2010 no nosi mnie na nie jak choooj , chyba będę ją musiał udobruchać zapytaj sie swojej kobity ile razy w roku kupuje buty , i niech nie marudzi , bo i tak ma dobrze hehehe dobrze prawisz, zamówiłem w wczoraj wentylki, wg mnie bardzo rarytaśnie [br]Dopisany: 30 Marzec 2010, 21:47_________________________________________________ Nie słuchaj jej i bierz te łopaty z A8 na które od dawna chorujesz tylko wiesz jaki z nimi jest problem :gwizdanie: gleba musi byc suta jak chooj , a ja nie mogę sobie na taką pozwolić , chyba
MrTea Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 ładna furka.. dla mnie koła trochę duże ale ogólnie :good:
slepy Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Opublikowano 30 Marca 2010 ładna furka.. dla mnie koła trochę duże ale ogólnie :good: ostatnio 18" to standard w B5 , a pozatym always hardcore ,
Rekomendowane odpowiedzi