duffy Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 a moze podesle ci ecu i zrobi mi program ? ile za taki sofcik bierze ? z tym ze ja mam wtryski 0.216 i chcialbym tak 125 KM chociaz
konus Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 co to za koza? Ale połysk że fiu fiu :gwizdanie: Słit focie można robić w drzwiach
slepy Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Opublikowano 3 Maja 2011 foto na szybko co to za seria? p.s. ale za to drzwi kox seria, seria, tak miała wygladać właśnie , niebawem wpadnie klapa od USa a moze podesle ci ecu i zrobi mi program ? ile za taki sofcik bierze ? z tym ze ja mam wtryski 0.216 i chcialbym tak 125 KM chociaz PW co to za koza? Ale połysk że fiu fiu :gwizdanie: Słit focie można robić w drzwiach a nawet nie dostała polerki w tym roku jeszcze
konus Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 To czym Ty ją potraktowałeś że wyszło takie lustro na drzwiach?
michu93 Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 To czym Ty ją potraktowałeś że wyszło takie lustro na drzwiach? sercem, robił to namiętnie i z miłością
konus Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Chyba że tak Ja już nie wkładam serca do pucowania bo wtedy na drugi dzień murowany deszcz
slepy Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Opublikowano 3 Maja 2011 To czym Ty ją potraktowałeś że wyszło takie lustro na drzwiach? w tym roku tylko przemyty wodą z jakimś szamponem ze stacji paliw To czym Ty ją potraktowałeś że wyszło takie lustro na drzwiach? sercem, robił to namiętnie i z miłością to, to już nie długo [br]Dopisany: 03 Maj 2011, 21:56_________________________________________________ no i jak masz te 312?? dzwoniłem dzisiaj, do gośćia, mówi że puśći same zaciski, ale o cene mam dzwonić jutro, bo musi popatrzeć w jakim stanie to jest, myślę że do 10, powinienem miec już info, czy bedzie coś z tego czy nie
michu93 Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Chyba że tak Ja już nie wkładam serca do pucowania bo wtedy na drugi dzień murowany deszcz ja mam alternatywę - drugie auto a lubię poświęcać dużo czasu dla autka
slepy Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Opublikowano 3 Maja 2011 Chyba że tak Ja już nie wkładam serca do pucowania bo wtedy na drugi dzień murowany deszcz ja mam alternatywę - drugie auto a lubię poświęcać dużo czasu dla autka po dobrym nawoskowaniu fury deszcz nie straszny , polejesz wodą i znów jest igła
michu93 Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Chyba że tak Ja już nie wkładam serca do pucowania bo wtedy na drugi dzień murowany deszcz ja mam alternatywę - drugie auto a lubię poświęcać dużo czasu dla autka po dobrym nawoskowaniu fury deszcz nie straszny , polejesz wodą i znów jest igła no tak jest, ale bo kilku godzinach pracy żal jechać w deszcz :gwizdanie: ja muszę nowy wosk kupić i ten ręcznik. Ale nie mam jak się gdzieś wybrać, bo chory w wyru leżę
konus Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Ja zrobiłem polerkę tempo i w ten sam dzień wydmuchało uszczelkę pod głowicą... Później za każdym razem jak nawoskowałem to na drugi dzień deszcz... Wczoraj umyłem szamponem za 7 zł i dzisiaj śnieg Sąsiad się się śmieje że myjąc auto zaklinam deszcz A panie coś pisałeś kiedyś że po założeniu rozpórki już opony Ci nie trą przy skręcie... O którą rozpórkę chodziło?
slepy Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Opublikowano 3 Maja 2011 Chyba że tak Ja już nie wkładam serca do pucowania bo wtedy na drugi dzień murowany deszcz ja mam alternatywę - drugie auto a lubię poświęcać dużo czasu dla autka po dobrym nawoskowaniu fury deszcz nie straszny , polejesz wodą i znów jest igła no tak jest, ale bo kilku godzinach pracy żal jechać w deszcz :gwizdanie: ja muszę nowy wosk kupić i ten ręcznik. Ale nie mam jak się gdzieś wybrać, bo chory w wyru leżę no bywa Ja zrobiłem polerkę tempo i w ten sam dzień wydmuchało uszczelkę pod głowicą... Później za każdym razem jak nawoskowałem to na drugi dzień deszcz... Wczoraj umyłem szamponem za 7 zł i dzisiaj śnieg Sąsiad się się śmieje że myjąc auto zaklinam deszcz A panie coś pisałeś kiedyś że po założeniu rozpórki już opony Ci nie trą przy skręcie... O którą rozpórkę chodziło? górna rozpórka , jest dużo lepiej, ale błotniki i tak mam zamiar podklepać,bo przy wjechaniu w dziurę przy większej prędkośći i na skręconych kołach, lubi poderwać błotnik
konus Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 To u mnie w zimie po wjechaniu w dziurę podrywało a teraz to przy lekkim pochyleniu budy na skręconych koła trze... Nawet jak wyjeżdżam odemnie ze wsi na trasę i przejeżdżam na drugi pas przez delikatną koleinę Szukam rozwiązania do dobrej gleby i oszczędzenia błotników ale chyba jedyną opcją to chyba wrzucić opony 225/45 r16 żeby miały niższy profil bo mam takie na strychu... A ból podwójny bo nadkola malowane były niecały rok temu i już lakier pęka
slepy Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Opublikowano 3 Maja 2011 To u mnie w zimie po wjechaniu w dziurę podrywało a teraz to przy lekkim pochyleniu budy na skręconych koła trze... Nawet jak wyjeżdżam odemnie ze wsi na trasę i przejeżdżam na drugi pas przez delikatną koleinę Szukam rozwiązania do dobrej gleby i oszczędzenia błotników ale chyba jedyną opcją to chyba wrzucić opony 225/45 r16 żeby miały niższy profil bo mam takie na strychu... A ból podwójny bo nadkola malowane były niecały rok temu i już lakier pęka no ja miałem to samo, nowy lakier na błotnikach, i załuje jak nie wiem co ze odrazu ich nie podklepałem
Pucek Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Ale się przejmujecie, ja się martwię co zrobić z tarciem opony o nadkole błotnik to tam kij, dawno został zaklepany i poszerzony, bez zbędnych przyrządów
slepy Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Opublikowano 3 Maja 2011 slepy miałes mi klape zmierzyć na śmierć zapomniałem, tablica ma chyba 15x31cm z tego co pamiętam Ale się przejmujecie, ja się martwię co zrobić z tarciem opony o nadkole błotnik to tam kij, dawno został zaklepany i poszerzony, bez zbędnych przyrządów no ja za błotniki mam zamiar sie zabrać niebawem , jak tam Prosięta już siedzą
Pucek Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Prosięta daaaawno wyprowadzone z garażu nie mogłem ich założyć bez dobrej gleby
wojciu0308 Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 ok to sprawdz jeszcze i napisz mi na gadu i zrób fotke jak tam lampki do rej wygladaja
Rekomendowane odpowiedzi