slepy Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 może to jeszcze wyrezam, a miałem taki pomysł na koło [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2010, 20:33_________________________________________________Nowe wentyle już zamówione :gwizdanie:, w następnym tygodniu fotki [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2010, 21:33_________________________________________________Jutro koleny mod nisko-budżetowy Kto zgadnie co?
mrogal Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 może to jeszcze wyrezam, a miałem taki pomysł na koło [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2010, 20:33_________________________________________________Nowe wentyle już zamówione :gwizdanie:, w następnym tygodniu fotki [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2010, 21:33_________________________________________________Jutro koleny mod nisko-budżetowy Kto zgadnie co? kuzwa i znowu zostaje w tyle nastepny motyw podprowadzony, bedzie gadanie ze kopiuje
rafalekx Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Jutro koleny mod nisko-budżetowy chcesz oberwać A tak na marginesie nie będziesz pierwszy na forum topor już ma "dope" na aucie
slepy Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Jutro koleny mod nisko-budżetowy chcesz oberwać A tak na marginesie nie będziesz pierwszy na forum topor już ma "dope" na aucie nigdzie nie napisałem że będę pierwszy , a pozatym Karol ma ale napewno nie tam gdzie będę miał ja :gwizdanie: to tylko szablon , jak się dzisiaj wyrobię to wkleję fotki [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2010, 08:37_________________________________________________małe SPY foto
Dibo Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Widzę że ostatnio zrobiła się moda na stickersy
Michał Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 tyle zę to nie stickers to gdzie będzie ta dooopa? grawerujesz na felgach czy jak?
slepy Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 , a na felgach, tzn, na jednej będzie coś innego :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 a mam, nie mogłem spać bo mnie jakaś choroba bierzę, no to sobie zmodziłem podesłać CI Mozesz podesłać na PW mail No z tym DOPE to fajnie zes wymyślił jak bym miał bardzoej odsłonięty cooler to bym na nim takie cos malnął, ale projekt miałbyć cichociemny wiec go nie widać :gwizdanie:
mrogal Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 , a na felgach, tzn, na jednej będzie coś innego :gwizdanie: czyli dziwka
Dibo Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Pomysł Tylko trzeba było malnąć w jakimś innym kolorze żeby był bardziej widoczny np. german taxi beż albo fucking hot pomarańcz
slepy Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 DOPE - Narkotyk skąd tyś tą dziwkę wynalazł :gwizdanie: Pomysł Tylko trzeba było malnąć w jakimś innym kolorze żeby był bardziej widoczny np. german taxi beż albo fucking hot pomarańcz z zamkniętą maską i tak choooja widać, no i miał być cichociemny, i pasować do malowania osłon, które mam nadzieje w niedługim czasie natąpi :gwizdanie:
slepy Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 a mam, nie mogłem spać bo mnie jakaś choroba bierzę, no to sobie zmodziłem podesłać CI Mozesz podesłać na PW mail No z tym DOPE to fajnie zes wymyślił jak bym miał bardzoej odsłonięty cooler to bym na nim takie cos malnął, ale projekt miałbyć cichociemny wiec go nie widać :gwizdanie: Kowi poszło na maila Przecież osłony miały być w beżu No ale nie wszystkie, a pozatym parę pierdołek z pod maski też zmieni kolor
mrogal Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 DOPE - Narkotyk skąd tyś tą dziwkę wynalazł :gwizdanie: no na kolko jedno przykleisz sobie serduszko ww.com
slepy Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 DOPE - Narkotyk skąd tyś tą dziwkę wynalazł :gwizdanie: no na kolko jedno przykleisz sobie serduszko ww.com a to chyba że tak, nie skojarzyłem faktów , myślałem o tym, ale mam za wąski ramiona i nie wiem czy ją tam upchnę, bardziej myślałem o samym napisie B5 Battalion na jednej feldze I przy okazji, pozbyłem się osłon silnika i skrzyni
mrogal Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 DOPE - Narkotyk skąd tyś tą dziwkę wynalazł :gwizdanie: no na kolko jedno przykleisz sobie serduszko ww.com a to chyba że tak, nie skojarzyłem faktów , myślałem o tym, ale mam za wąski ramiona i nie wiem czy ją tam upchnę, bardziej myślałem o samym napisie B5 Battalion na jednej feldze I przy okazji, pozbyłem się osłon silnika i skrzyni [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2010, 12:37_________________________________________________Nowy Mod http://allegro.pl/item1001681549_vw_passat_b5_lampka_oswietlenia_wnetrza.html a masz u siebie szajbadach?
SebaMC Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 DOPE - Narkotyk skąd tyś tą dziwkę wynalazł :gwizdanie: no na kolko jedno przykleisz sobie serduszko ww.com a to chyba że tak, nie skojarzyłem faktów , myślałem o tym, ale mam za wąski ramiona i nie wiem czy ją tam upchnę, bardziej myślałem o samym napisie B5 Battalion na jednej feldze I przy okazji, pozbyłem się osłon silnika i skrzyni [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2010, 12:37_________________________________________________Nowy Mod http://allegro.pl/item1001681549_vw_passat_b5_lampka_oswietlenia_wnetrza.html a masz u siebie szajbadach? Na pierwszej stronie jest napisane Ps. Mały mod a cieszy
slepy Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2010 DOPE - Narkotyk skąd tyś tą dziwkę wynalazł :gwizdanie: no na kolko jedno przykleisz sobie serduszko ww.com a to chyba że tak, nie skojarzyłem faktów , myślałem o tym, ale mam za wąski ramiona i nie wiem czy ją tam upchnę, bardziej myślałem o samym napisie B5 Battalion na jednej feldze I przy okazji, pozbyłem się osłon silnika i skrzyni [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2010, 12:37_________________________________________________Nowy Mod http://allegro.pl/item1001681549_vw_passat_b5_lampka_oswietlenia_wnetrza.html a masz u siebie szajbadach? nooo jasne DOPE - Narkotyk skąd tyś tą dziwkę wynalazł :gwizdanie: no na kolko jedno przykleisz sobie serduszko ww.com a to chyba że tak, nie skojarzyłem faktów , myślałem o tym, ale mam za wąski ramiona i nie wiem czy ją tam upchnę, bardziej myślałem o samym napisie B5 Battalion na jednej feldze I przy okazji, pozbyłem się osłon silnika i skrzyni [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2010, 12:37_________________________________________________Nowy Mod http://allegro.pl/item1001681549_vw_passat_b5_lampka_oswietlenia_wnetrza.html a masz u siebie szajbadach? Na pierwszej stronie jest napisane Ps. Mały mod a cieszy z tego orginalnego schodzi ta jeebana guma, i nie mogłem już na nią patrzeć, podłączyłem się do wątku o zmianie tej lampki, i jest nowy mod
Rekomendowane odpowiedzi