SebaMC Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Dokładnie u mnie jest tak samo, kolejna oooo niedoróbka tak jak 'rączka' przy drzwiach, złazi, aż strach patrzeć. A to z passata pasuje bez żadnych przeróbek?
slepy Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2010 ponoć tak , minimalne rezanko, na zatrzaskach trzeba zrobić i siedzi malina, zobaczymy w następnym tygodniu
Reniu Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Taka lampka jest kox tyle że gościu od dwóch lat nie może zejść z ceną http://allegro.pl/item995054147_super_lampka_vw_golf_vw_passat_a4_octawia.html
slepy Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Wiem, Reniu ale nie widziałem jeszcze takiej zeby była z szybrem :gwizdanie:, a to jest priorytet , a podświetlenie można wyrezać, chociaż aż takiego ciśnienia na to światełko nie mam no a ta moja stara to normalnie
Reniu Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Jasne, wspomniałem o tej lampce bo od zawsze mi się widziała, no ale cena od początku zaporowa PS. Tak teraz patrzę w Twój profil i widze znowu imiennika BTW ładną masz liczbę postów
slepy Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Jasne, wspomniałem o tej lampce bo od zawsze mi się widziała, no ale cena od początku zaporowa PS. Tak teraz patrzę w Twój profil i widze znowu imiennika BTW ładną masz liczbę postów Nawet, nie wiem skąd się tego tyle wzięło , no a teraz jest równy 1K slepy Autor wątku Online Płeć: Mężczyzna Wiek: 22 Poland Poland Województwo: małopolskie Imię: Paweł Model: A4 B5 Silnik: 1Z 1.9 90PS Rodzaj napędu: FWD Nadwozie: Limuzyna Rocznik: 1995 Wiadomości: 1000 no cena tamtej robi miazgę, tą wyrwałem myślę po pieniądzach
Armi Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 To dziwne,że mnie tu jeszcze nie tu nie było Zawsze podziwiam ludzi, którzy mają własne pomysły na mody :oklaski:
slepy Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Nowy mod Wentylki :gwizdanie: Wybaczcie mi foty ale jest już ciemno, no i furka przybrudzona, po tych ostatnich deszczach :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 20:31_________________________________________________Na czasie będę malował zaciski hamulców bo wyglądają okropnie
Michał Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 no w mój gust nie trafiłeś tymi wentylkami :bag:
slepy Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2010 miały być z Battalionem, ale się wysrały, więc narazie są te, mi się podobają i motyw kości z szustką zagości chyba na jeszcze jednym elemencie :gwizdanie:
Michał Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 miały być z Battalionem, ale się wysrały, więc narazie są te, mi się podobają i motyw kości z szustką zagości chyba na jeszcze jednym elemencie :gwizdanie: osłony?
slepy Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Ciiii , na jednej, tylko nie wiem jeszcze której
slepy Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2010 odkręć to a właśnie że nie , wolę te niż te zwykłe czarne kapturki :gwizdanie: Tak jak powiedziałem jest to wersja przejściowa, i za nie długo ustąpi miejsca, innym wentlą
slepy Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2010 a właśnie że nie i to z przytupem , Aju , ale fokę tyłu mi na jutro strzelisz , Mi się podoba, jak dorezam te co chce to Kostki będą na zimę, bo na zimowe koła też mam już plan
aju Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 zrobię zrobię fotę, dziś miałem zawrót głowy, sprzedawałem i auto i motor więc serio nawet i tym nie myślałem
slepy Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2010 ok spoko nic się nie dzieje, po prostu jestem jak to u Ciebie wygląda, ja chyba wrzucę jeszcze 5mm dystans na tył
SoMeS Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 aaa to już wiem co tu tak głośno Slepy coś Ty założył zdejmij to nim zawołam lokalnych szyderców
slepy Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Slepy coś Ty założył zdejmij to nim zawołam lokalnych szyderców decayed nie i choooj , przynajmniej narazie , a szyderców się nie boje to moja fura i będę robił co chce [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2010, 21:14_________________________________________________przyszedł nowy stickers , jutro fotki bo dziś mi się nie chciało fury myć i go kleić :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi