michu93 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 kurde slepy -brakuje ci halo... a takie ładne miejsce tam masz
slepy Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2010 kurde slepy -brakuje ci halo... a takie ładne miejsce tam masz no właśnie dlatego te kratki idą na handel/zamiane za seryjne, i jak tylko dorwe ori halo to rezam, bo właśnie tego mi z przodu brakuje
michu93 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 a możesz mnie oświecić, dlaczego poliftowe kratki nie pasują? przecież kształt jest chyba ten sam, a pionowe podpórki można wyciąć
mrogal Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 a możesz mnie oświecić, dlaczego poliftowe kratki nie pasują? przecież kształt jest chyba ten sam, a pionowe podpórki można wyciąć oj chlopie duzo gadania
slepy Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2010 a możesz mnie oświecić, dlaczego poliftowe kratki nie pasują? przecież kształt jest chyba ten sam, a pionowe podpórki można wyciąć no ale poliftowe boczne składają sie z dwóch części kratki i zaślepki na halogen :gwizdanie:, temat przerabiany już wielokrotnie, do przedlifta trzeba zrezać zespolone halogeny z kratką, a u mnie dojdzie do tego ori siatka z RSa
wojciu0308 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 moge wam rozebrac i pokazac jak to w poliftach wyglada ale z tego co widzialem to da rade te kratki wsadzic
slepy Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2010 moge wam rozebrac i pokazac jak to w poliftach wyglada ale z tego co widzialem to da rade te kratki wsadzic ale chodzi o kwestię zamocowania halo, w polifcie masz przygotowane na to miejsce, a u mnie niestety trzeba rezać
slepy Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2010 aa nie wiedzialem ale jest na to patent, już kilka razy obczajałem jak to robił u Siebie Mrogal , także dam radę
wojciu0308 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 w sobote rezanko? czekam na efekty zrob te klamki
slepy Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2010 w sobote rezanko? czekam na efekty zrob te klamki w sobote tylko zakup materiałów, bo idę na wesele :gwizdanie:, ale od poniedziałku jak się wezmę to może w następny czwartek bedzie gotowe [br]Dopisany: 11 Sierpień 2010, 23:15_________________________________________________eee, bym zapomniał, w sobotę kupiłem gwintowniki do lewarka, biegów , także jeszcze jedno rezanko dojdzie
mrogal Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 moge wam rozebrac i pokazac jak to w poliftach wyglada ale z tego co widzialem to da rade te kratki wsadzic ale chodzi o kwestię zamocowania halo, w polifcie masz przygotowane na to miejsce, a u mnie niestety trzeba rezać kup halo z a3 u mnie chyba z a3 wyrezalem, sam nie wiem
wojciu0308 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 slepy szkoda ze ten zderzak z polifta poszedl juz bys mial sprawe zalatwiona w sumie za free ze ja wczesniej nie wiedzialem ze szukasz
Kowi87 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Slepy według etki do starego zderzaka montuje sie dodatkowy element aby przykręcic halo, sprawdzane na roczniku 98 http://a.imageshack.us/img717/6605/schowek01yb.jpg
Reniu Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Rokmińcie temat halo i tego magicznego elementu to zrobi się kolejny obowiązkowy mod dla przedliftów
mrogal Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Slepy według etki do starego zderzaka montuje sie dodatkowy element aby przykręcic halo, sprawdzane na roczniku 98 http://a.imageshack.us/img717/6605/schowek01yb.jpg ale wtedy element nr 11 z polifta nie pasuje ma inny luk
Kowi87 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Slepy według etki do starego zderzaka montuje sie dodatkowy element aby przykręcic halo, sprawdzane na roczniku 98 http://a.imageshack.us/img717/6605/schowek01yb.jpg ale wtedy element nr 11 z polifta nie pasuje ma inny luk Z tym 11 to niewiem nie moge go znaleźć :gwizdanie: ale porównując go do wersji poliftowej jest inny[br]Dopisany: 12 Sierpień 2010, 11:32_________________________________________________Ten halo montowany był tylko w 98r i chyba w góre :gwizdanie: w 97 jest jeszcze w reflektorze
slepy Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2010 gale tniesz? slepy szkoda ze ten zderzak z polifta poszedl juz bys mial sprawe zalatwiona w sumie za free ze ja wczesniej nie wiedzialem ze szukasz no niestety, szkoda żeśmy się wcześniej nie dogadali :gwizdanie: slepy, do tych kratek z rsa, wrzuc dokladke z cupry i zółte halo spokojnie, spokojnie, wszystko bedzie w swoim czasie :gwizdanie:, ale napewno nie zostanie w stockowej czerni ta dokładka Slepy według etki do starego zderzaka montuje sie dodatkowy element aby przykręcic halo, sprawdzane na roczniku 98 http://a.imageshack.us/img717/6605/schowek01yb.jpg ale wtedy element nr 11 z polifta nie pasuje ma inny luk Z tym 11 to niewiem nie moge go znaleźć :gwizdanie: ale porównując go do wersji poliftowej jest inny[br]Dopisany: 12 Sierpień 2010, 11:32_________________________________________________Ten halo montowany był tylko w 98r i chyba w góre :gwizdanie: w 97 jest jeszcze w reflektorze Mi po głowie i tak chodzą zespolone , co by wyglądało jak USej :gwizdanie:
wojciu0308 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 a nie warto poszukac na alledrogo jeszcze jakiegos zderzaka w rosadnej cenie?
Rekomendowane odpowiedzi