BLIND Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 No i super. Ja dorwałem w tej samej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Jakiś chip by się przydał i będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Jakiś chip by się przydał i będzie już nad tym pracuje http://www.a4-klub.pl/smf/all_grupowy_chip_w_dynosofcie_dynosoft_katowice-t76114.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 slepy na chipa też bym się pisał... miałem do dyno jechać w tym tygodniu ale miałem strzała i mi troche czasu i kaski naprawa pochłonęła/pochłonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 slepy na chipa też bym się pisał... miałem do dyno jechać w tym tygodniu ale miałem strzała i mi troche czasu i kaski naprawa pochłonęła/pochłonie spoko już Cię zapisałem, zaczynamy prawdopodobnie od połowy, lub pod koniec maja, jak będzie 10 osób, to dzwonię do Dynosoftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f16mysliwiec Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Kiwdy pozakaldasz wszystkie graty >? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 auto już się maluje, także w następnym tygodniu powinno być już u mnie, zakładam lampy robię elektrykę, zakładam zbiornik do sprysków, potem zawieszka malowanie zacisków, i zakładam koła, na początku maja powinienem mieć furkę złożoną [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2009, 22:10_________________________________________________przyszedł zbiorniczek, już założona pompka do sprysków czekam jeszcze na alusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLIND Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 No to zakładaj na auto i pokaż jak spryski sikają :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 jak tylko odbiore auto to zabieram sie za zakładanie nowych gratów w tym tego: :gwizdanie: 8J18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLIND Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Bedzie grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zawsze te aluski mi się podobały do Sedanika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Bedzie grubo myślisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 slepy Ladna fela.. zielone B5 lubia te kolka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 MAM8? czy ori? przyznaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 MAM8? czy ori? przyznaj się no niestety nie ori, ale i tak są kozackie, podobają mi się mega , nie moge sie doczekać kiedy odbiorę auto i pozakładam graty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 szkoda... powiem Ci tak... dopóki nie przyjdzie Ci prostować czy wypełniać rantów to spoko ja cieszę się jak cholera że dałem więcej za ori bo teraz przy strzale to felga uderzyła z prędkością 120km/h w krawężnik... i co? idealnie prosta [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 21:21_________________________________________________mam jeszcze do Ciebie pytanko odnośnie clean ass... bo zamierzam tak zrobić w swojej...skrócić dwururke dieslowską i kupić nową dokładkę zderzak bo w mojej wycięty jest jeszcze otwór na hak... jak kupię to czym to zalepić? i czym pomalować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 szkoda... powiem Ci tak... dopóki nie przyjdzie Ci prostować czy wypełniać rantów to spoko ja cieszę się jak cholera że dałem więcej za ori bo teraz przy strzale to felga uderzyła z prędkością 120km/h w krawężnik... i co? idealnie prosta [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 21:21_________________________________________________mam jeszcze do Ciebie pytanko odnośnie clean ass... bo zamierzam tak zrobić w swojej...skrócić dwururke dieslowską i kupić nową dokładkę zderzak bo w mojej wycięty jest jeszcze otwór na hak... jak kupię to czym to zalepić? i czym pomalować? ja tez mam podcietą pod hak tylko u mnie hak zostaje bo sie przydaje, a wydech ma mi gościu cofnąć bez cięcia jak się uda, bo jak utnie i pospawa to może to zacząć korodować, a otwór na rurkę zawiozłem do gościa od spawania plastiku 40zł i dziury niema, teraz lakiernik ma mi to podszpachlować i ma być , jak wyjdzie napiszę Ci jak odbiore furkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 ja myślałem bardziej o odcięciu kawałka plastiku... wtopieniu w tą dziurę... zeszlifowaniu... i pomalowaniu jakoś... tylko nie wiem czym ten plastik pomalować wszystko chcę zrobić sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 zrobisz... mi sie nie chcialo i jak usłyszałem ze 40zł to stwierdziłem że szkoda mojego czasu, on też mi tam wspawał kawałek plastiku i wyprofilował do kształtu zderzaka, teraz tylko podszlifować uzupełnić dziurki i zamalować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Racja lepiej dać do fachowca który za grosze to zrobi niż tracić czas i nerwy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi