slepy Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2010 KIERA I Gałka MIODZIO !!!!! ale ten ręczny bleeee lepiej ori skórzany wygląda Ragga, ma już inny patent na ręczny, ale mój mi sie podoba , pasuje do kiery i mieszka , z ori skórką nie miałem do czynienia, także nie mam porównania
grippen Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Po co gumy wywalać na zime jak wywali teraz to tak szyby będą parować od wewnątrz że rady sobie nie da ale kiera ok mogła być z czerwoną nitką albo czarna ale i tak jest ok
slepy Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2010 Po co gumy wywalać na zime jak wywali teraz to tak szyby będą parować od wewnątrz że rady sobie nie da ale kiera ok mogła być z czerwoną nitką albo czarna ale i tak jest ok czerwona nie pasowałaby mi do koncepcji , pozatym prawie wszyscy robią albo czarna albo czerwoną nitką, chciałem coś innego , Gumy na zimę zostają, obowiązkowo, na lato wpadną jakieś klubowe materiałowe
Reggi Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Już dotarła Wal dekory na żółto to będzie fajnie wyglądało z resztą
slepy Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2010 Już dotarła Wal dekory na żółto to będzie fajnie wyglądało z resztą sam byłem w szoku, jak mama do mnie zadzwoniła że już jest , na listy od moskala i krychy czekam od poniedziałku, a tu taka niespodzianka , dekory napewno bede zółte ale to po nowy roku , w tym już nie wyrobie z funduszami :gwizdanie:, jeszcze tylko kubły wpadną, a potem świeta
michu93 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 co z tego jak ręczny nie działa... ale kiera fajnie wygląda zrób fotki za dnia, jak ogarniesz autko w środku kubełki jeszcze, klima jakby była to byłby lux slepy - po nowym roku to swap na 3.0tdi :gwizdanie:
Krycha Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 slepy - po nowym roku to swap na 3.0tdi :gwizdanie Dobrze, że za marzenia się nie płaci.
slepy Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2010 ale kiera fajnie wygląda zrób fotki za dnia, jak ogarniesz autko w środku kubełki jeszcze, klima jakby była to byłby lux jak wpadną kubełki to moze coś ogarne, jakieś fotki slepy - po nowym roku to swap na 3.0tdi :gwizdanie: :polew:
Michał Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 kiera świetna już dawno powinna być w tym aucie :gwizdanie:
slepy Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2010 kiera świetna już dawno powinna być w tym aucie :gwizdanie: wszystko bedzie miało swój czas , warto było zaczekać i kupić w takiej kasie
szafa Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 naprawde fajnie sie to prezentuje z dekorami bedzie rwac suty
slepy Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2010 naprawde fajnie sie to prezentuje z dekorami bedzie rwac suty mam taką nadzieje , zobaczymy w praniu
topor Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 jest good slepy;) tylko reczny nieteges trochu
slepy Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2010 jest good slepy;) tylko reczny nieteges trochu wiem, ze wam się nie widzi , ja dogadywałem sprawe z Raggą i mi się podoba
_Solar_ Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 jak tam synu przadstawia sie sytuacja z grzańcami
slepy Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2010 jak tam synu przadstawia sie sytuacja z grzańcami czekam cały czas na paczkę od Krychy z wtyczkami , maty włożone w fotele, jak tylko dostanę wtyczki to robię wiązkę i coś się ruszy
Krycha Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 To nie paczka, to list dlatego tyle idzie
slepy Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2010 To nie paczka, to list dlatego tyle idzie wiem, wiem , od Moskala liscik też jeszcze nie dotarł , spoko, mam nadzieje że na święta już bedą grzać
Reggi Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 To nie paczka, to list dlatego tyle idzie Zią list polecony priorytetowy to z dnia na dzień razem z Pawła kierą wysyłałem tonę listów z mieszkami i podochodziły wczoraj
slepy Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2010 To nie paczka, to list dlatego tyle idzie Zią list polecony priorytetowy to z dnia na dzień razem z Pawła kierą wysyłałem tonę listów z mieszkami i podochodziły wczoraj też fakt, ale róznie to idzie i nie wiem, dlaczego, do Renia list przyszedł dzień po tym jak go wysłałem, a do mnie list z przedmiotem z allegro szedł ponad tydzień , nie wiem od czego to jest uzależnione [br]Dopisany: 18 Grudzień 2010, 10:11_________________________________________________Doszła długo oczekiwana paczka z wtyczkami do podgrzewania foteli, jutro rezam wiązkę
Rekomendowane odpowiedzi