MAGIC87 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 to w polsce kupować i tam sprzedawać naughty to nie skoda fabia... ile RS jest w PL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 to w polsce kupować i tam sprzedawać naughty to nie skoda fabia... ile RS jest w PL? Do niedawna było 25 szt, teraz sporo dojechało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Ale przyjemnością jest zrobić coś z niczego i tu jest frajda chyba, że się mylę to mnie poprawcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Jak dla mnie salonowe zapier@!lacze to dla krawatów A tu będzie RS i to w sedanie z 1995r (jeśli dobrze pamiętam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaVoK Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Jak dla mnie salonowe zapier@!lacze to dla krawatów A tu będzie RS i to w sedanie z 1995r (jeśli dobrze pamiętam) A co zostało z tego sedana? Szkielet i dach chyba tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 A co zostało z tego sedana? Szkielet i dach chyba tylko I w tym cała zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 1- szy z brzegu http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=28954837 1- szy z brzegu http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=28954837 Skąd taka cena ło matko w NO takie sa ceny aut, nowa A4 kupujesz w cenie R8 w PL. i nie ma mozliwosci jazdy tam na PL blachach, a sprowadzenie auta z PL tez sie nie oplaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 tyklo że zarobki inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 a no za 55 moze miec ori rsa tylko ze jak dla mnie avancior nie wchodzil wogole w gre i mam rezana a4 pewnie za 50 bo juz sie pogubilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaVoK Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 a no za 55 moze miec ori rsa tylko ze jak dla mnie avancior nie wchodzil wogole w gre i mam rezana a4 pewnie za 50 bo juz sie pogubilem. Ale auto jedyne w swoim rodzaju Prawie na 100% nie spotkasz drugiej takiej na drodze Chyba że laminaty zamiast zderzaków, a na blotnikach chromy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 i tu sie akurat mylisz spotkam pare domow dalej tylko orange :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Żeby nie było nie neguję rezania RS4 sedan. W necie jest sporo pięknie wyglądających projektów tego typu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 i jest orange ślimaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fifiński Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Kolorek pięęęęęęęekny ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 i jest orange ślimaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 i jest orange ślimaczek :good: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Kiedy masz zamiar oba odebrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 i jest orange ślimaczek to jest kolor godny RS-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter.d 2 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 cudny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Kiedy masz zamiar oba odebrać? swoja licze na poczatku marca jak mnie nosb nie zawiedzie a tamta to troche pozniej.ale chyba nie za rok co nosb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi