marcin248 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 kolego napisz co zmieniałeś żeby ci halogeny swieciły same bez swiateł mijania?? halogeny dołącza się zawsze przy włączonych co najmniej pozycjach ,dalej mijania i drogowych , pod pozycje podłączony mam przełącznik który na pozycji 1świecą się normalne pozycje pozycja 0 nic się nie świeci i pozycja 2 świecą się obrysówki , gaszę pozycja 0 obrys i pozycja i halogeny mogę dołączać lub gasić a z tyłu wszystko normalnie świeci , idą po trzy przewody na lampę do kabiny przełącznik a dwie ścieżki Uploaded with ImageShack.us
czorny_07 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Czyli masz opcję włączenia obrysu bez włączenia postojówek przód? Ty masz podłączone obrysy pod halogeny, tj przycisk halogneów, których nie masz tak bylo najprościej
terrorbps Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 panowie,obrysy obrysami,a jak zrobic aby na kloszu lampy wyrezac ten pomarancz jak jest w lampach us?slyszalem ze jest tam jakas plexa przyklejona w srodku klosza pomaranczowa,czy to klosz jest sam w kolorze? http://images.tinypic.pl/i/00331/sr2osyfbiupz.jpg chce to wyrezac ale jak sie za to zabrac?lampe musze rozklejac?bo inaczej nie ma tam dojscia,
junior_tdi Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 panowie,obrysy obrysami,a jak zrobic aby na kloszu lampy wyrezac ten pomarancz jak jest w lampach us?slyszalem ze jest tam jakas plexa przyklejona w srodku klosza pomaranczowa,czy to klosz jest sam w kolorze? http://images.tinypic.pl/i/00331/sr2osyfbiupz.jpg chce to wyrezac ale jak sie za to zabrac?lampe musze rozklejac?bo inaczej nie ma tam dojscia, Wysyłasz lampy do Gwerty 'ego i za 3 albo 4 dychy robi Ci na wzór USA albo kupujesz folię pomarańczową, wycinasz z folii obrys USA rozklejasz lampę i wyklejasz na kloszu.
terrorbps Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 a no widzisz,ja tez wlasnie myslalem o foli,jest moze jakis link do tematu z opisem,
junior_tdi Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 a no widzisz,ja tez wlasnie myslalem o foli,jest moze jakis link do tematu z opisem, http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/b5-afn-moj-vulkanschwarz-avant-afn-t-awx-0-216-fmic-213347/ radimm ma u siebie na USA zrobione odezwij się do Niego
talib1990 Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 Michał_s87 u siebie nakleił folie od zewnątrz na wzór US i mijając go ostatnio nawet nie pomyślałem, że to folia :decayed: ---------- Post dopisany at 10:06 ---------- Poprzedni post napisany at 09:59 ---------- ps problem wymiany żarówki na trasie rozwiązałem w bardzo prosty sposób ... kupiłem 2 oprawki kierunków i to w nich zrobiłem dziurke i przylutowałem dodatkowy + na obrys... i cały ten " Obrys " dolutowałem do kabli z normalnej oprawki i teraz w momencie kiedy mi sie spali obrys... wkładam żarówke normalną w seryjną oparke która sobie wisi za lampą i tyle więc fizycznie mam 4 oprawki żarówek :decayed:
terrorbps Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 od zewnatrz?szybkie rozwiazanie,bo lampiona rozklejac to troche ryzykowne chyba? ta druga oprawka tez dobry pomysl
STASIU227 Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 od zewnatrz?szybkie rozwiazanie,bo lampiona rozklejac to troche ryzykowne chyba?ta druga oprawka tez dobry pomysl Ja rozklejałem lampy valeo kleiłem folie i wszystko zamontowane lampe do piekarnika i do roboty godzina i sie cieszysz ameryką a wzór na obrys ja brałem od radimm.
Armi Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 od zewnatrz?szybkie rozwiazanie,bo lampiona rozklejac to troche ryzykowne chyba?ta druga oprawka tez dobry pomysl Bez rozklejania lamp, też nie wygląda źle.
terrorbps Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 no to moze to tak wlasnie zrobic,szybko i bezbolesnie to tylko sama folia i cacy jest? ---------- Post dopisany at 20:06 ---------- Poprzedni post napisany at 20:03 ---------- od zewnatrz?szybkie rozwiazanie,bo lampiona rozklejac to troche ryzykowne chyba?ta druga oprawka tez dobry pomysl Ja rozklejałem lampy valeo kleiłem folie i wszystko zamontowane lampe do piekarnika i do roboty godzina i sie cieszysz ameryką a wzór na obrys ja brałem od radimm. a czym potem ja sklejales?
booster70 Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 panowie dajcie namiary na dobre i tanie zarowki dwuwłóknowe, co prawda na allegro sa po 3 zl ale przesylka 15...
pablo15005 Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 panowie dajcie namiary na dobre i tanie zarowki dwuwłóknowe, co prawda na allegro sa po 3 zl ale przesylka 15... x2
booster70 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 pytanie nr1 co sie stanie jak oba (lewy i prawy) obrys dam pod jeden wlacznik ? pytanie nr2 skad ciagniecie + ?
junior_tdi Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 pytanie nr1 co sie stanie jak oba (lewy i prawy) obrys dam pod jeden wlacznik ? pytanie nr2 skad ciagniecie + ? na obydwa pytania masz już odpowiedzi w tym wątku
booster70 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 podlaczylem pod 1 przelacznik i nic sie nie stalo wiec niewiem w czym problem jest.
rysiu2006 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 + ciągnę od postojowek do kierunku a - tez bo na tych zdjęciach masa jest wspólna dla wszystkich, w kierunku do oprawki ma podłączony osobno + i - to muszę ciągnąć od nowa z lamp + od postojowki i masę wspólna ze świateł mijania i długich?
czorny_07 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 + ciągnę od postojowek do kierunku a - tez bo na tych zdjęciach masa jest wspólna dla wszystkich, w kierunku do oprawki ma podłączony osobno + i - to muszę ciągnąć od nowa z lamp + od postojowki i masę wspólna ze świateł mijania i długich? 1. + z wiązki kierunku przypinasz do włokna przy żarówce kierunkowskazu 21W 2. + z postojówki ciagniesz do włokna przy żarówce kierunkowskazu 5W 3. mase użyc z pod wiązki od kierunku, masz podaną na tacy
Rekomendowane odpowiedzi