D4NTE Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 bry panowie które bixy ładniejsze chodzi mi o ciemne w środku(3 lub 4 półka), całe maty czy z elementami chromu wokół soczewki. http://images44.fotosik.pl/570/471d654fc50f2201.jpg Ja mam ori biksenony czarne w środku i ze srebrną obwódką wokół soczewki, przy ciemnym samochodzie wyglądają dużo lepiej niż te z jasnym środkiem. Wydaje mi sie, że te całe czarne to są jakieś modzone. Ile Gwerty woła za takie lampy?? 350zł+KW z Twoimi lampami a 700 + KW jego lampy Gwerty robi wszystko od podstaw rozkleja, poleruje, maluje tak jak Ty chcesz (więc te czarne całe były dla kogoś robione), nakłada UV lakier utwardza szkło itp. Troszkę z nim rozmawiałem tel na ten temat i opowiedział mi co i jak, wg. ludzi z forum robi ekstra robotę, więc skusiłem się. Druga sprawa że moje lampy słabiutko już świecą bo prawdopodobnie soczewki są powypalane. Zobaczymy jak zamontuje co to będzie :-)
electrofinger Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Tyle śniegu najebało dzisiaj ? A Ty u Fritza w piwnicy siedzisz? mam jakieś 50 km - sprawdzić ?
Krumak Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 bry panowie które bixy ładniejsze chodzi mi o ciemne w środku(3 lub 4 półka), całe maty czy z elementami chromu wokół soczewki. http://images44.fotosik.pl/570/471d654fc50f2201.jpg Ja mam ori biksenony czarne w środku i ze srebrną obwódką wokół soczewki, przy ciemnym samochodzie wyglądają dużo lepiej niż te z jasnym środkiem. Wydaje mi sie, że te całe czarne to są jakieś modzone. Ile Gwerty woła za takie lampy?? 350zł+KW z Twoimi lampami a 700 + KW jego lampy Gwerty robi wszystko od podstaw rozkleja, poleruje, maluje tak jak Ty chcesz (więc te czarne całe były dla kogoś robione), nakłada UV lakier utwardza szkło itp. Troszkę z nim rozmawiałem tel na ten temat i opowiedział mi co i jak, wg. ludzi z forum robi ekstra robotę, więc skusiłem się. Druga sprawa że moje lampy słabiutko już świecą bo prawdopodobnie soczewki są powypalane. Zobaczymy jak zamontuje co to będzie :-) Za 700 zł przysyła Ci ori biksenony z nowymi soczewkami??
PABLO Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Pany, jak by ktoś był zainteresowany to mam w tej chwili kalendarze x 20, ramki x 29, smycze i naklejki wypukłe
Radekst Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 PABLO, przywiez na spota dla mnie jedną czarną
PABLO Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 w miedziakach? Nie w złocie, Putin Ci przywiezie na misiu
D4NTE Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 bry panowie które bixy ładniejsze chodzi mi o ciemne w środku(3 lub 4 półka), całe maty czy z elementami chromu wokół soczewki. http://images44.fotosik.pl/570/471d654fc50f2201.jpg Ja mam ori biksenony czarne w środku i ze srebrną obwódką wokół soczewki, przy ciemnym samochodzie wyglądają dużo lepiej niż te z jasnym środkiem. Wydaje mi sie, że te całe czarne to są jakieś modzone. Ile Gwerty woła za takie lampy?? 350zł+KW z Twoimi lampami a 700 + KW jego lampy Gwerty robi wszystko od podstaw rozkleja, poleruje, maluje tak jak Ty chcesz (więc te czarne całe były dla kogoś robione), nakłada UV lakier utwardza szkło itp. Troszkę z nim rozmawiałem tel na ten temat i opowiedział mi co i jak, wg. ludzi z forum robi ekstra robotę, więc skusiłem się. Druga sprawa że moje lampy słabiutko już świecą bo prawdopodobnie soczewki są powypalane. Zobaczymy jak zamontuje co to będzie :-) Za 700 zł przysyła Ci ori biksenony z nowymi soczewkami?? Same lampy, jeszcze musisz kupić do tego palniki i przetwornice
fantowski Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Miej wyliczone 8zł w miedziakach? ja dla Ciebie też coś mam
radimm Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Miej wyliczone 8zł w miedziakach? w banknotach
Radekst Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Miej wyliczone 8zł w miedziakach? ja dla Ciebie też coś mam wiem wiem, pamietam jakbym mogl o gumowej lali zapomniec
radimm Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Miej wyliczone 8zł w miedziakach? ja dla Ciebie też coś mam wiem wiem, pamietam jakbym mogl o gumowej lali zapomniec Panowie, podobne motoryzacyjne pasje, wspolne gumowe lale.... oj biada biada, do teczowej autostrady zaledwie jeden krok
Krumak Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 bry panowie które bixy ładniejsze chodzi mi o ciemne w środku(3 lub 4 półka), całe maty czy z elementami chromu wokół soczewki. http://images44.fotosik.pl/570/471d654fc50f2201.jpg Ja mam ori biksenony czarne w środku i ze srebrną obwódką wokół soczewki, przy ciemnym samochodzie wyglądają dużo lepiej niż te z jasnym środkiem. Wydaje mi sie, że te całe czarne to są jakieś modzone. Ile Gwerty woła za takie lampy?? Gwerty robi wszystko od podstaw rozkleja, poleruje, maluje tak jak Ty chcesz (więc te czarne całe były dla kogoś robione), nakłada UV lakier utwardza szkło itp. Troszkę z nim rozmawiałem tel na ten temat i opowiedział mi co i jak, wg. ludzi z forum robi ekstra robotę, więc skusiłem się. Druga sprawa że moje lampy słabiutko już świecą bo prawdopodobnie soczewki są powypalane. Zobaczymy jak zamontuje co to będzie :-) Za 700 zł przysyła Ci ori biksenony z nowymi soczewkami?? Same lampy, jeszcze musisz kupić do tego palniki i przetwornice 350zł+KW z Twoimi lampami a 700 + KW jego lampy To śmieszna kwota. Przecież same biksenony w bdb stanie bez przetwornic i żarników można sprzedać na alledrogo za około 500zł. W tych za 700 zł GWERTY pakuje nowe soczewki z B6 czy z B8?? UP: Aha, sprawa jasna. To są zwykłe lampy przerobione na biksenon
D4NTE Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 bry panowie które bixy ładniejsze chodzi mi o ciemne w środku(3 lub 4 półka), całe maty czy z elementami chromu wokół soczewki. http://images44.fotosik.pl/570/471d654fc50f2201.jpg Ja mam ori biksenony czarne w środku i ze srebrną obwódką wokół soczewki, przy ciemnym samochodzie wyglądają dużo lepiej niż te z jasnym środkiem. Wydaje mi sie, że te całe czarne to są jakieś modzone. Ile Gwerty woła za takie lampy?? Gwerty robi wszystko od podstaw rozkleja, poleruje, maluje tak jak Ty chcesz (więc te czarne całe były dla kogoś robione), nakłada UV lakier utwardza szkło itp. Troszkę z nim rozmawiałem tel na ten temat i opowiedział mi co i jak, wg. ludzi z forum robi ekstra robotę, więc skusiłem się. Druga sprawa że moje lampy słabiutko już świecą bo prawdopodobnie soczewki są powypalane. Zobaczymy jak zamontuje co to będzie :-) Za 700 zł przysyła Ci ori biksenony z nowymi soczewkami?? Same lampy, jeszcze musisz kupić do tego palniki i przetwornice To śmieszna kwota. Przecież same biksenony w bdb stanie bez przetwornic i żarników można sprzedać na alledrogo za około 500zł. W tych za 700 zł GWERTY pakuje nowe soczewki z B6 czy z B8?? 350zł+KW z Twoimi lampami a 700 + KW jego lampy W tych od Gwerty masz nowe soczewki od B8 i ogólnie jest odnowiona a te z allegro są stare z demontażu. Tu masz cały wątek, możesz sobie zobaczyć http://a4-klub.pl/showthread.php?t=241156
-RamzeS- Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 siema siema krumak jesteś jutro na spocie?
DeXteR_NH Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Siema! Weźmie ktoś jutro VAGa co by można sprawdzić moją Audicę?
Yoghurt Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Panowie, jakie sa hamulce seria przy 1,9 130 km? 320/288 to dobrze beda hamowaly ? w B7 BRD (170KM) fabrycznie jest 312/255. w B6 1.9 130KM z tylu masz 245. Z przodu chyba sa 288. 320/288 byly w 2.0T. 320mm to ostatnia tarcza jaka wchodzila pod felge 16''. moim zdaniem calkiem rozsadny wybor
Rekomendowane odpowiedzi