Lolo-Krk Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Też się podepnę wielkie dzięki za spota i że miałem możliwość was poznać i trochę się poduczyć ---------- Post dopisany at 23:45 ---------- Poprzedni post napisany at 23:42 ---------- boseron a ile biorą w tych zielonkach? i zawozi sie same zaciski czy z autem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 ja raczej myslalem o zestawie, ktorym sie maluje samemu... ale dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 po co samemu skoro ja zapłaciłem 100 zł za komplet zacisków , szkoda zachodu. nigdy w domowych warunkach nie pomalujesz tak jak oni piecowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 a widzisz... to juz zmienia postać rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolo-Krk Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 w domowym zaciszu to malowałem kiedyś FOLIATEC-iem nawet dobrze wyszło ale dużo zabawy,spreje odradzam a teraz myśle o jakiejś wypalance w piecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 cuber miałeś z żoną spędzić wieczór a ty na forum siedzisz Pewnie dlatego że wyjątkowo wcześnie musiała iść spać Oczywiście bezpiecznie całą i zdrową rano zawiozłem ją gdzie trzeba Kurde, mam nadzieję że nie brzmi to dwuznacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Witajcie Czy ma może ktoś z Was do sprzedania to klubowe metalowe logo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 heloł Gajs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Witajcie Czy ma może ktoś z Was do sprzedania to klubowe metalowe logo?? oddam Ci za darmo ---------- Post dopisany at 08:44 ---------- Poprzedni post napisany at 08:43 ---------- Đадонио ПоŃоОŃиŃĐ° - YouTube niezły widok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Witajcie Czy ma może ktoś z Was do sprzedania to klubowe metalowe logo?? oddam Ci za darmo Taka straszna kicha czy taki jesteś miły?? Da się to nakleić na klapę bagażnika?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Gabriel ja kupilem spray spcjalny do malowania zaciskow - koniecznie trzeba dobrze wyczyscic zacisk wczesniej i trzyma sie do tej pory. 13zł na ul. Sebastiana - część ulicy miedzy Dietla, a Gertrudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 hehe w ASO za darmo sprawdzą historie auta, kody wyposażenia itd. Wystarczy przyjechać z dowodem. Nie wiedziałem że mogą być takie bajery jak np grzałka elektryczna nadmuchu. Grzałka elektryczna w B5FL i B5 zobacz!!!! nawet przy -20 na zewnątrz po minucie leci już letnie powietrze, a po chwili dłużej ciepłe :kox:. Wystarczy ustawić nastaw klimatronika w HI i nadmuch na szybę. Słyszeliście o takim czymś również w OOOO ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Gabriel ja kupilem spray spcjalny do malowania zaciskow - koniecznie trzeba dobrze wyczyscic zacisk wczesniej i trzyma sie do tej pory. 13zł na ul. Sebastiana - część ulicy miedzy Dietla, a Gertrudy gdzieś była fota z Twojego malowania w lakierkach ---------- Post dopisany at 09:26 ---------- Poprzedni post napisany at 09:25 ---------- Witajcie Czy ma może ktoś z Was do sprzedania to klubowe metalowe logo?? oddam Ci za darmo Taka straszna kicha czy taki jesteś miły?? Da się to nakleić na klapę bagażnika?? taki miły tak da się wszędzie nakleić ---------- Post dopisany at 09:27 ---------- Poprzedni post napisany at 09:26 ---------- Grzałka elektryczna w B5FL i B5 zobacz!!!! Słyszeliście o takim czymś również ? tak mam taką grzałkę do butów narciarskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 nie nie, ta fota byla z poprawek po dwoch latach po pomalowaniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 nie nie, ta fota byla z poprawek po dwoch latach po pomalowaniu... dawaj ją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 hehe w ASO za darmo sprawdzą historie auta, kody wyposażenia itd. Wystarczy przyjechać z dowodem.Nie wiedziałem że mogą być takie bajery jak np grzałka elektryczna nadmuchu. Grzałka elektryczna w B5FL i B5 zobacz!!!! nawet przy -20 na zewnątrz po minucie leci już letnie powietrze, a po chwili dłużej ciepłe :kox:. Wystarczy ustawić nastaw klimatronika w HI i nadmuch na szybę. Słyszeliście o takim czymś również w OOOO ? Tak, ZTCP jest montowana seryjnie w dieslach, z pewnością włącza się jak masz na AUTO lub nawiew max na szybę, nie widzę jednak u siebie różnicy choć nie testowałem jakoś dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 nie mam chyba jej... ---------- Post dopisany at 09:50 ---------- Poprzedni post napisany at 09:45 ---------- Pancie szukam takie blendy...jakby ktos cos...bo cena w ASO miazdzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Kerczi mam sprawę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 no to dajesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Witojcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi