KERCZI Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Z przodu nie potrzeba dystansu, a z tyłu 15-20 mm i będzie dobrze Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
fantowski Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 jakby ktoś chciał to moje 235/40/18 do sprzedaży. jutro zmierzę dokładnie ile bieżnika zostało
Lolo-Krk Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Właśnie 12mm są o tych dystansach myślałem na przód DYSTANSE DYSTANS KUTE - 12mm - Audi Seat Skoda VW (3010984527) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. na tył DYSTANSE DYSTANS KUTE - 15mm - Audi Seat Skoda VW (3010984485) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. przepatrzyłem kilka sklepów i dystanse do 10mm nie mają kołnierza centrującego wiec zostają mi dystanse od 12mm w górę
DeXteR_NH Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Powstaje Audi RS6 Avant Plus o mocy 600 KM będzie zwijała asfalt za sobą maszyna
ruks Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Ale ruks, to ma służyć do szybkiego odmrożenia szyby przedniej, no i przy okazji zagrzania w aucie . Co do nagrzania silnika to u mnie 90 stopni jest bardzo szybko Masz kamerę to nagraj kiedyś Generalnie kogo nie zapytam to mus ię 1,9 TDI słabo nagrzewa, np Golf, Fabia czy Octavia. Jak będziesz na spocie to muszę zerknąć bo może coś masz inaczej obudowane niż jest w
nex Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 około 7km niezależnie czy -10 czy -2 łapie 90 stopni. Obroty 2-2.5k
FANTOMAS Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Ale ruks, to ma służyć do szybkiego odmrożenia szyby przedniej, no i przy okazji zagrzania w aucie . Co do nagrzania silnika to u mnie 90 stopni jest bardzo szybko Masz kamerę to nagraj kiedyś Generalnie kogo nie zapytam to mus ię 1,9 TDI słabo nagrzewa, np Golf, Fabia czy Octavia. Jak będziesz na spocie to muszę zerknąć bo może coś masz inaczej obudowane niż jest w ten jego pasek ma najwydajniejszy układ ogrzewania w tej klasie aut kiedyś gdzieś o tym czytałem więc może tak być jak pisze
-RamzeS- Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 witam może ktoś się skusi SONY PLAY STATION 2 (3035271880) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Cuber Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Opublikowano 15 Lutego 2013 siemka wieczorową porą ps. a Nex nie stoi w garażu przypadkiem ?
_Gabriel_ Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Dobry... Wy sie tylko w czwartku spotykacie?
Cuber Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Opublikowano 15 Lutego 2013 Dobry... Wy sie tylko w czwartku spotykacie? no co Ty, my sie codziennie spotykamy
radimm Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Właśnie 12mm są o tych dystansach myślałemna przód DYSTANSE DYSTANS KUTE - 12mm - Audi Seat Skoda VW (3010984527) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. na tył DYSTANSE DYSTANS KUTE - 15mm - Audi Seat Skoda VW (3010984485) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. przepatrzyłem kilka sklepów i dystanse do 10mm nie mają kołnierza centrującego wiec zostają mi dystanse od 12mm w górę co Ty za parę dystansów chcesz dać 339zł? :shock3: do tego jeszcze musisz dokupić dłuższe śruby. Nie wiem, ale nie szkoda CI kasy?
PABLO Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 ps. a Nex nie stoi w garażu przypadkiem ? Chyba go garażuje.
nex Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 ps. a Nex nie stoi w garażu przypadkiem ? A no garażuje, ale temp w garażu nie odbiega znacząco od temp na zewnątrz. Teraz jak się ociepliło na polu, to w garażu jest nawet zimniej niż na zewnątrz. Dziś specjalnie zostawiłem autko pod gołym niebem i rano raz jeszcze przetestuję nagrzewnicę
Lolo-Krk Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 Właśnie 12mm są o tych dystansach myślałemna przód DYSTANSE DYSTANS KUTE - 12mm - Audi Seat Skoda VW (3010984527) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. na tył DYSTANSE DYSTANS KUTE - 15mm - Audi Seat Skoda VW (3010984485) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. przepatrzyłem kilka sklepów i dystanse do 10mm nie mają kołnierza centrującego wiec zostają mi dystanse od 12mm w górę co Ty za parę dystansów chcesz dać 339zł? :shock3: do tego jeszcze musisz dokupić dłuższe śruby. Nie wiem, ale nie szkoda CI kasy? No szkoda dlatego zwróciłem się do was, choć nie ukrywam że cenie sobie bezpieczeństwo i nie chciał bym byle czego niewiadomego pochodzenia:) chciałbym żeby moje fele były równo z nadkolem ale nie za bardzo znam się na dystansach:) te co wam zaprezentowałem wydały mi się najbardziej odpowiednie ale liczę na propozycję
ruks Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 Ale ruks, to ma służyć do szybkiego odmrożenia szyby przedniej, no i przy okazji zagrzania w aucie . Co do nagrzania silnika to u mnie 90 stopni jest bardzo szybko Masz kamerę to nagraj kiedyś Generalnie kogo nie zapytam to mus ię 1,9 TDI słabo nagrzewa, np Golf, Fabia czy Octavia. Jak będziesz na spocie to muszę zerknąć bo może coś masz inaczej obudowane niż jest w ten jego pasek ma najwydajniejszy układ ogrzewania w tej klasie aut kiedyś gdzieś o tym czytałem więc może tak być jak pisze Najszybciej nagrzewający się diesel jaki spotkałem w tej klasie i wielkości to E46 320d ale jak się przyjrzeć jak jest obudowany to nie ma się co dziwić Szkoda że inni producenci tak nie dbają o klienta ---------- Post dopisany at 06:52 ---------- Poprzedni post napisany at 06:50 ---------- Właśnie 12mm są o tych dystansach myślałemna przód DYSTANSE DYSTANS KUTE - 12mm - Audi Seat Skoda VW (3010984527) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. na tył DYSTANSE DYSTANS KUTE - 15mm - Audi Seat Skoda VW (3010984485) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. przepatrzyłem kilka sklepów i dystanse do 10mm nie mają kołnierza centrującego wiec zostają mi dystanse od 12mm w górę co Ty za parę dystansów chcesz dać 339zł? :shock3: do tego jeszcze musisz dokupić dłuższe śruby. Nie wiem, ale nie szkoda CI kasy? Przecież są ładne i tytanowe, może pierścień centrujący nie odpadnie w nich po pół roku użytkowania... ---------- Post dopisany at 07:00 ---------- Poprzedni post napisany at 06:52 ----------
pawel1380 Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 Te zdjecia sa starsze niz internet na cholere to wklejac
Rekomendowane odpowiedzi