KERCZI Opublikowano 1 Września 2015 Opublikowano 1 Września 2015 Siema, Potrzebuje namiar do kogos kto ogarnie mi temat MMI 3GHigh - update'u softu i wgrania najnowszych map 2015 - w normalnej cenie na terenie Krakowa /okolic. Mozecie kogos polecic ? +48 533 531 635 Powiedz ze dzwonisz od Karola z Krakowa. Gość jest co tydzien w Krakowie, czasem dwa razy w tygodniu. Ceny przez pol z krakowskich cen.
Zemis Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Siema:) Panowie szukam kawalerki dla dwóch osób na terenie Krakowa. Jakby ktoś cos wiedział ciekawego i w miarę rozsądnych pieniądzach to zapraszam:) pozdrawiam
D4NTE Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Pany Jak coś to mam kierę do sprzedania S-line multifukcja tylko bez łopatek
ruks Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Może ktos potrzebuje tanią furke: http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-golf-volkswagen-golf-iii-gt-ID6yac2w.html
-RamzeS- Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Takie cudo stoi od trzech dni pod moim oknem
OGr Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 zawsze mi sie te astry podobaly hahahaha, dobre ;-)
KERCZI Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 PABLO nie lansuj sie tak pod M1 PABLO nie lansuj sie tak pod M1 I zrób wtryski !!!!
Herdas Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Koledzy jestem z Lublina obecnie auto jest w krakowie u mechanika zmieniam turbo na AWX w moim BKE chciałbym zmienic program aby w pełni wykorzystac potencjał turbiny czy ktoś z krakowa zajmuje sie robieniem map?
radimm Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Ttc, compsport i pewnie cos tam jeszcze znajdziesz
stranger Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Siema, Potrzebuje namiar do kogos kto ogarnie mi temat MMI 3GHigh - update'u softu i wgrania najnowszych map 2015 - w normalnej cenie na terenie Krakowa /okolic. Mozecie kogos polecic ? +48 533 531 635 Powiedz ze dzwonisz od Karola z Krakowa. Gość jest co tydzien w Krakowie, czasem dwa razy w tygodniu. Ceny przez pol z krakowskich cen. wielkie dzieki tylko ... "Abonent wybranego numeru nie przyjmuje polaczen przychodzacych" dawno temu do niego dzwoniles?
Vixen Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Pierwsze przymiarkiaa teraz mi wpadło do głowy że na B2 też będzie ładnie wyglądało.całe dwa boki są dla Ciebie A ja leżę w łóżku chory.Chyba na zawory...Kac tez choroba ☺Panowie gdzie wyspawam tip'a w normalnych pieniadzach ? U mickey garage boje sie ile mi krzyknie Wysyłane z mojego GT-P5210 za pomocą Tapatalk 2 609 370 005 Pod tym nr do kogo sie dodzwonie , imie , firma jakies dokladniejsze info ?:-)Wysyłane z mojego C5303 za pomocą Tapatalk 2
Radekst Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Pierwsze przymiarkiaa teraz mi wpadło do głowy że na B2 też będzie ładnie wyglądało.całe dwa boki są dla Ciebie A ja leżę w łóżku chory.Chyba na zawory...Kac tez choroba ☺Panowie gdzie wyspawam tip'a w normalnych pieniadzach ? U mickey garage boje sie ile mi krzyknie Wysyłane z mojego GT-P5210 za pomocą Tapatalk 2 609 370 005 Pod tym nr do kogo sie dodzwonie , imie , firma jakies dokladniejsze info ?:-)Wysyłane z mojego C5303 za pomocą Tapatalk 2 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/114424-tlumiki/?hl=609370005
lennox Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Siema, Potrzebuje namiar do kogos kto ogarnie mi temat MMI 3GHigh - update'u softu i wgrania najnowszych map 2015 - w normalnej cenie na terenie Krakowa /okolic. Mozecie kogos polecic ? +48 533 531 635 Powiedz ze dzwonisz od Karola z Krakowa. Gość jest co tydzien w Krakowie, czasem dwa razy w tygodniu. Ceny przez pol z krakowskich cen. wielkie dzieki tylko ... "Abonent wybranego numeru nie przyjmuje polaczen przychodzacych" dawno temu do niego dzwoniles? Może dzwonisz z zastrzeżonego numeru...
Cuber Opublikowano 2 Września 2015 Autor Opublikowano 2 Września 2015 Lennox => http://otomoto.pl/oferta/audi-a6-audi-a6-c6-3-0v6-quattro-oryginalny-s-line-wewnetrzny-i-zewnetrzny-ID6y5iAp.html harry od Nas z forum sprzedaje
Rekomendowane odpowiedzi