Yoghurt Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Widzieli? Nowe przepisy dotyczÄce przeglÄdĂłw. Opony nie starsze niĹź 6 lat! - Motoryzacja w INTERIA.PL nie wierze, zeby w polszy taki przepis przeszedl. Skoro prezydent jezdzi na 6 letnich kapciach to na czym ma jezdzic przecietny kowalski. Data publikacji tego artykulu sie dziwnie zbiegla z 1 kwietnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) Smieszne jest że przypi$$%%^lają się do starych opon, a zezwalają na bieżnik 1.6 mm który jest o wiele gorszy niż stara opona. Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez edraven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Smieszne jest że przypi$$%%^lają się do starych opon, a zezwalają na bieżnik 1.6 mm który jest o wiele gorszy niż stara opona.Przecież dzisiaj jest 1 kwietnia co tak panikujecie :-PBieżnik 1,6 jest gorszy ale tylko w określonych warunkach, w niektórych lepszy a stara guma to choćby miała full bieżnika to mieszanka twardnieje i guzik z tego że opona wodę odprowadzi jak nie ma przyczepności do twardego pod wodą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Niestety wyjeżdżam dziś po pracy na weekend trzeba przetestować nowe heble No to kicha ale i gratki ;-) a jakich hebli szukasz? mam w garazu zestaw ktory byl u mnie fabrycznie - 320 na przod i cos na tyl, nie pamietam co tam na tyl fabrycznie pakuja w 2.0 tfsi. najwieksza niewentylowana tarcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 300 mm ma niewentylowana w tfsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Niestety wyjeżdżam dziś po pracy na weekend trzeba przetestować nowe heble No to kicha ale i gratki ;-) a jakich hebli szukasz? mam w garazu zestaw ktory byl u mnie fabrycznie - 320 na przod i cos na tyl, nie pamietam co tam na tyl fabrycznie pakuja w 2.0 tfsi. najwieksza niewentylowana tarcza. W B5 to będzie niezły składak począwszy od piast po zaciski i tarcze kończąc. Generalnie potrzebuję nawet po sztuce: - jarzm tylnych z S4 B6/B7 albo RS4 B7, - Zaciski tył z T5/S4 B6/Phaeton + klocki - tarczę tył 300mm z S4 B6/B7 albo 330 z B8 albo 330 z C6/C7 - nie wiem co siądzie - jakieś osłony ale raczej kombinowane i to późńiej, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 masz zdrowie kombinacja alpejska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 masz zdrowie kombinacja alpejska Jeszcze piasta z C4 ale to już mam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Proszę tutaj cezara o interwencję tym bradziej że byłem właśnie świadkiem jazdy tego oto kolegi w radzeckim dresie i wiem już czemu tak mu żal kolegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Panowie szukam kompletnego przodu do Lambo ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Panowie szukam kompletnego przodu do Lambo ktoś coś? Boseronek, temat Lambo jest zamkniętym temat ...... na najbliższy okres czasu na Krakowskich . Więc Upomnienie Słowne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Boseron źle sformułowane pytanie pytaj o murcielago Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Proszę tutaj cezara o interwencję tym bradziej że byłem właśnie świadkiem jazdy tego oto kolegi w radzeckim dresie i wiem już czemu tak mu żal kolegi Skąd Ty masz takie zdjecia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Proszę tutaj cezara o interwencję tym bradziej że byłem właśnie świadkiem jazdy tego oto kolegi w radzeckim dresie i wiem już czemu tak mu żal kolegi Skąd Ty masz takie zdjecia? Karol otworzył nowy biznes "Szkoła bezpiecznej jazdy - Jezu ufam tobie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Proszę tutaj cezara o interwencję tym bradziej że byłem właśnie świadkiem jazdy tego oto kolegi w radzeckim dresie i wiem już czemu tak mu żal kolegi Skąd Ty masz takie zdjecia? Karol otworzył nowy biznes "Szkoła bezpiecznej jazdy - Jezu ufam tobie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Proszę tutaj cezara o interwencję tym bradziej że byłem właśnie świadkiem jazdy tego oto kolegi w radzeckim dresie i wiem już czemu tak mu żal kolegi Skąd Ty masz takie zdjecia?To było chyba z grilla u Wąskiego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denz Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Siemanko jestem tu nowy mam pytanie ,czy na spocie jest parę sztuk audi a4 b5 ? czy tylko nowsze przyjeżdżają pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Siemanko jestem tu nowy mam pytanie ,czy na spocie jest parę sztuk audi a4 b5 ? czy tylko nowsze przyjeżdżają pozdrawiam Panie, wszystko jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denz Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Siemanko jestem tu nowy mam pytanie ,czy na spocie jest parę sztuk audi a4 b5 ? czy tylko nowsze przyjeżdżają pozdrawiam Panie, wszystko jest no to luz, a ile mniej więcej was jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi