OGr Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 W polifcie jest na 49 jest chwilowy ale w przedliftach niestety nie wiem. W A3 nie mam wogóle, jest tylko ten licznikowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) W polifcie jest na 49 jest chwilowy ale w przedliftach niestety nie wiem. W A3 nie mam wogóle, jest tylko ten licznikowy. z tego mi sie kojarzy w przedlifcie ten sam kanał będzie albo 51 Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez radimm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Tam pod belką ? To zderzak chyba zrzucałeś. Ty sobie lepiej sprawdzaj temperaturę płyunu chłodniczego bo ja przy 240 miałem 107C i zdębiałem. przeciez to jest normalna temperatura. jakie robiles stezenie plynu i wody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 W polifcie jest na 49 jest chwilowy ale w przedliftach niestety nie wiem. W A3 nie mam wogóle, jest tylko ten licznikowy. z tego mi sie kojarzy w przedlifcie ten sam kanał będzie albo 51 U mnie 51 jest ten z licznika i coś kojarzę że w przedlifcie właśnie było na odwrót. Tam pod belką ? To zderzak chyba zrzucałeś. Ty sobie lepiej sprawdzaj temperaturę płyunu chłodniczego bo ja przy 240 miałem 107C i zdębiałem. przeciez to jest normalna temperatura. jakie robiles stezenie plynu i wody? Normalne ? No nie wiem ;-) A stężenie robiłem według zaleceń, nie pamiętam już teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Radek 200-220 dłuższa jazda ? Nie boisz sie starym autem jeździć z takimi prędkościami ze Ci coś odpadnie zwłaszcza ze co chwile coś Ci spada i sie psuje ? Igrasz z życiem .... Pomysl co by było przy wystrzale opony .... Zreszta nie bede matkował , Ktoś dzis chętny na derbowy meczyk u mnie ? Zapraszam Zdrowie [emoji379] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Dzień dobry:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 (edytowane) Powitać przy niedzieli Edytowane 7 Sierpnia 2016 przez boseron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Kerczi sklep z częściami ma na Wąwozowej? Potrzebuje kompletu żarówek H7;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Radek 200-220 dłuższa jazda ? Nie boisz sie starym autem jeździć z takimi prędkościami ze Ci coś odpadnie zwłaszcza ze co chwile coś Ci spada i sie psuje ? Igrasz z życiem .... Pomysl co by było przy wystrzale opony .... Zreszta nie bede matkował , Ktoś dzis chętny na derbowy meczyk u mnie ? Zapraszam Zdrowie [emoji379] Przeca on ma nówki opony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Pany ma ktoś kogoś kto handluje motorami/skuterami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danko_46 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Jutro spocik jest ? Chciałbym poznać was [emoji39][emoji39][emoji48] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Oczywiście, że jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Może i mi się uda jutro pojawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukiKRK Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 To i ja w koncu postaram sie wpaść i przywitać Tapniete z SGS7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Siemka Ludziska Oj Ja dopiero na spocie bede za Tydzień ..... Pozdro z Chorwacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 O, Ojciec Dyrektor dopiero wytrzezwial? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Siemka Ludziska Oj Ja dopiero na spocie bede za Tydzień ..... Pozdro z Chorwacji Rozumiem ze celowo rozciągasz tekst na stronie zeby było go wiecej [emoji12]Jak droga na Chorwację bo słyszałem ze dużo remontów w Austrii i korki na granicach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_K Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Witam Potrzebuje kupić lub zrobić na zamówienie pierścienie centrujące nietypowe bo z felgi 82,1 mm na piastę 57,1. Macie jakieś namiary na sensownych ludzi? Jak tak to poproszę priv. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukiKRK Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Dzieki za spota ! Tapniete z SGS7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi