H4mm3R Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 ale jak masz kupić dayline które się walą po jakimś czasie, tygrys miał przygody z nimi to lepiej już przerobić z ledów z a6 o wiele lepiej wygląda :gwizdanie: do sedana też myśle ze z a6 da rade spasować Że Tygrys miał problemy, to nie znaczy że każdy ma je mieć. Ledy z A6 też potrafią parować i się psuć.[br]Dopisany: 26 Styczeń 2012, 09:17_________________________________________________ Do sedana z a6 pozdro , siedziałem w temacie ledów z 3 dni. Nie podejdą . Jedyna opcja to z A3 sportback
czarny Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 ale jak masz kupić dayline które się walą po jakimś czasie, tygrys miał przygody z nimi to lepiej już przerobić z ledów z a6 o wiele lepiej wygląda :gwizdanie: do sedana też myśle ze z a6 da rade spasować Że Tygrys miał problemy, to nie znaczy że każdy ma je mieć. Ledy z A6 też potrafią parować i się psuć.[br]Dopisany: 26 Styczeń 2012, 09:17_________________________________________________ Do sedana z a6 pozdro , siedziałem w temacie ledów z 3 dni. Nie podejdą . Jedyna opcja to z A3 sportback hmm to wiesz przede wszystkim zależy kto jak się przyłoży, kolega robił takie ledy sobie i jeździ juz ponad rok i wszystko gra jak ori no ale generalnie na lampy dayline już nie mowie tam o jakiś chińskich gównach dużo osób narzeka że się diody palą czy coś w ten deseń
dawid195a Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Właśnie nie każy musi mieć problemy jak Tygrys, z A6 to też rzeźba. Tak samo jak lampy co pokazałem wyżej. H4mm3R Bardzo możliwe że z SB by pasowały ,jednak nikt nie zaadoptował ich jeszcze ,a patrzyłem też na zagranicznych forach... A boje się troche kupić używki za 900zł + 300zł obudowy ori i kombinować. Myślałem też o A8 :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Podstawa to przypasować czy się zmieszczą te ledy, reszta to rezanko. Gdzieś już była fota że ktoś takie ledy wsadził do sedana.
marda16 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 a jak się już przypasuje to i tak trzeba jeździć z błędem na fisie prawda?
dawid195a Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Nie trzeba... te co ja pokazałem mają juz rezystory w sobie, natomiast te z a6 jak ludzie rezają to wpinają rezystory po 2 na lampe i błedu nie ma
kanu Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 no ale generalnie na lampy dayline już nie mowie tam o jakiś chińskich gównach dużo osób narzeka że się diody palą czy coś w ten deseń dectane są prawie chińskie Made in Taiwan
markkato Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Ktoś sprawdzał, czy te lampy mają homologację : --------------------
Vandit Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 trochę odświeżę :gwizdanie: mam mały pomysł co do lamp w sedanie... wcześniej rozbierałem ledy na tył od b5 i diody w środku były montowane na ala sztywnej gąbce z której bez problemu można było wyciągnąć diodę która się chciało ciekawi mnie jakie jest rozwiązanie w tych lampach bo gdyby tak rozebrać lampę i wyciągnąć same środkowe diody, w ten sposób osiągnęło by się efekt podobny jak w avancie, a może się mylę :gwizdanie: są może posiadacze owych lamp?
dawid195a Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 Myślałem nad tym ale tracisz gware, jesli by dalo rade to olac tą gwarancje nawet, ale cholera wie jak to w środku jest skonstruowane. Pewnie nikt nie robił takiego moda.
pietrosss Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 Tez się zastanawiam co zrobić z ledami na tył. Znalazłem ostatnio na eBayu takie: http://www.ebay.de/itm/360404701729?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
kanu Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 DEPO ponoć lepiej wykonane i dłużej żywotne niż Dectane... ale wszystko to skośnooka produkcja, nigdy nic nie wiadomo
RS Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 ale jak masz kupić dayline które się walą po jakimś czasie, tygrys miał przygody z nimi to lepiej już przerobić z ledów z a6 o wiele lepiej wygląda :gwizdanie: ale musze przyznac ze te po reklamacji juz chodza z pol roku i bez problemu. Ale delikatne parowania maja nadal. Teraz zima, ale auto stoi juz 1,5 miesiaca- wiec lampy tez nie sa uzywane... :gwizdanie:
pietrosss Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 Tu znalazłem jak one świecą: Nie wygląda to tak źle. Wiadomo, ze lepiej prezentują się ori ale coś za coś. Jest to na pewno jakaś alternatywa.
pietrosss Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 ale nie pokazali jak świeci stop w tym linku masz pokazane jak wszystko smiga:
Vandit Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 odświeżę.... udało mi się wyrezac lampy do sedana b7, jak dla mnie w dzień dosyć dosyć, lampy mogły by być trochę ciemniejsze:whistling: w nocy efekt zajebi... zdjęcie robione na półmetku kalkulatorem, dokładniejsze zdjęcia jak wyczyszczę trochę auto:banan:
Vandit Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 sa to lampy ogolno dostępne do sedana, które są przybliżone z wyglądu do oryginalnych:banan: Tłumacz Google roboty od cholera aby uzyskać dany efekt, lecz na prawdę opłaca się polecam:slina::slina:
siivvy Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 sorry, ze sie tak podepne pod temat... ktory z tych czterech pinow to masa? chce sprawdzic na akumulatorze czy dziala mi ta lampa. LED a6 tyl kombi. <br /><br />
Rekomendowane odpowiedzi