puzonX Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 @RS - wrzuć na yt filmik jak się te lampy prezentują - wiem że dla Ciebie to nie pierwszyzna
puzonX Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 to samo auto, ten sam avatar... wpisz w google "dectane b7" i zobacz jaki jest pierwszy film z yt proponowany
RS Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Nie spodziewałem sie ze to będzie taki highlight na YouTube Wysłane z hajźla
puzonX Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 jeszcze trochę i będziesz znanym międzynarodowym jutjuberem
iceman__89 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Czy ktoś orientuje się czy do przeróbki tylnych lamp w b7 można zastosować wkłady led z lamp poliftowych z a6 c6?
H4mm3R Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Czy ktoś orientuje się czy do przeróbki tylnych lamp w b7 można zastosować wkłady led z lamp poliftowych z a6 c6? Bez znaczenia jakie użyjesz.
tkm Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Czy ktoś orientuje się czy do przeróbki tylnych lamp w b7 można zastosować wkłady led z lamp poliftowych z a6 c6? Bez znaczenia jakie użyjesz. Panowie, nabyłem właśnie ledy a6 c6 jako dawców do przeszczepu (komplet od Siemana) Pytanie: czy gdzieś na forum jest jakaś podpowiedź jak się do tego zabrać? Nie chciałbym pociąć, zniszczyć czegoś niepotrzebnie. Może ktoś już to przechodził? Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi co zostaje z ori co przekładamy. Odrębna kwestia jakie problemy z podłączeniami elektrycznymi.
Kubica86 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Kolega Miron może Ci pomóc, robił dla siebie coś takiego. Mi się udało i kupiłem gotowy zestaw :-D a tak pod choinkę hehe Wysłane z mojego ME173X przy użyciu Tapatalka
Awra Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 A może zamiast przekładać bebechy z lampy a6 to dałoby radę z pasków hermetycznych - led zrobić takie światła. Może to druciarstwo, ogólnie go nie popieram i co więcej nie nadaję się do czegoś takiego bo nawet bebechów nie umiałbym przełożyć ale tak teraz przeglądam wątek i się zastanawiam...
Frodus Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Jeśli chodzi Ci o żelowe paski/ taśmy ledowe, to marny pomysł. Świecą zbyt słabo. a co do tych przednich lamp z kilku postów wyżej - MEGA!
Kubakk Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Witam wszystkich, chcialbym do swojej audi zalozyc ledy na tyl, mam zwykle lampy. Czytam ten temat i zaciekawilo mnie przelozenie wkladow z a6 c6 do lamp a4 b7, duzo jest z tym roboty ? I co najwazniejsze jak wygladal sprawa z elektryka ? Trzeba cos dolutowac czy cos w tym stylu, zeby nie wywalalo na komputerze jakis bledow ? Pozdrawiam
Lutek90 Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Hej jak ktoś szuka lamp do swojeja4 b7 w wersji sedna to polecam lampy firmy niemieckiej FK automotive jak na razie używam 4 miechy i jest wszystko ok , moim zdaniem wygladaja dobrze , ladnie rowno swieca, bledow nie wyrzucaja zadnych , cena przysepna bo około 1000 zl za nowy zestaw i 2 lata gwarancji , wyglada to tak u mnie w nocy i w dzien :] Można wybrać czy chce się mieć tak jak w moim przypadku jeszcze dodatkowo kierunki w Ledzie , fajna sprawa , teraz jeszcze jakiś fajny zestaw na przód i będzie cacy :] w dzień: i w nocy chyba lepszej opcji do naszych sedanów nie ma
Frodus Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 A jak wygląda w tych lampach STOP i przeciwmgielne?? Taki sam układ jak w standardowych lampach?
Kubakk Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Witam, czy ktos ma lampy od a6 c6 do a4 b7 avant na sprzedanie ? Albo podjal by sie ktos zeby mi takie zrobic ? Jak tak to za ile ? Pozdrawiam
gados82 Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 Czy ktoś może takie lampki montował u siebie dokładnie ten model Rückleuchten Audi A4 B7 Avant LED dunkel rot smoke 04-08 Neu !!! (FT) | eBay lub Rückleuchten Audi A4 B7 Avant LED Lightbar tief schwarz 04-08 Neu !! (FT) | eBay Nie widziałem na allegro dokładnie tego modelu... tylko ebay a wyglądają ciekawie.
ykk Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Nie zasmiecajcie! Ten temat jest o lampach tylnych. Wszystkie posty o przednich beda kasowane.
Coltrane Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 dobra podsumowując Panowie ... ci którzy kupili zamienniki ... 1. jak z trwałością ?? 2. ktoś używa już swoich ledów tylnych dłużej niż ich okres gwarancyjny bez żadnych błędów i uszkodzeń ? 3. która firma jest godna uwagi (DECTANE - chyba była prekursorem ale jednak osiadła na laurach są jeszcze - DEPO - Dectane - FK Automotive - Sonar 4. jaki sklep (może ktoś na allegro) polecacie do zakupu ?
Rekomendowane odpowiedzi