Michał Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Mario a4-klub.pl (ważne żeby był myślnik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Mario a4-klub.pl (ważne żeby był myślnik) Bez końcówki pl też znajduje Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3rvin Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Mario a4-klub.pl (ważne żeby był myślnik) Bez końcówki pl też znajduje Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Ogarnołem chociaż nie wyszukuje mi po nazwie tylko manualnie... z biołej kozy zza kierownicy ... wysłane ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubekk Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 aktualizował się wam dzisiaj S3? Mam teraz XXEMC2 Poza Muzyka Play i Czasopisma Play żadnej zmiany nie zauważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 od pewnego czasu wqurwia mnie jedna rzecz w S3 gdy chce zmienic siec telefon bardzo długo wyszukuje operatora a jak juz znajdzie to bardzo długo sie do niego rejestruje mam w aucie 15-to letnią nokię 8110 (banan) i ona robi to w kilka sekund co jest grane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 U mnie jest to samo człowieka może coś strzelić.... Tapnięte z SGS III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 [ROM][i9300] XXEMD2 JB 4.1.2 niebrandowany oficjalny dla Polski (XEO) - OTA/KIES/ODIN - Strona 2 Zdecydowanie szybciej chodzi i nie ma przeladowania, póki co wszystko ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 jak to ogarnac bo, nie widze żadnego odnosnika (linka) ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Ale co ogarnąć o czym mówisz? ---------- Post dopisany at 12:45 ---------- Poprzedni post napisany at 12:39 ---------- Jeśli masz na myśli aktualizację to wejdź na ustawienia, informacje o telefonie i aktualizacje, dajesz przez WiFi i sprawdzasz, przez OTA z aktualizowalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Jasne...... mi to mozesz akurat tłumaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 aktualizował się wam dzisiaj S3?Mam teraz XXEMC2 Poza Muzyka Play i Czasopisma Play żadnej zmiany nie zauważyłem Mam te wersje i nie mam tych aplikacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubekk Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 aktualizował się wam dzisiaj S3?Mam teraz XXEMC2 Poza Muzyka Play i Czasopisma Play żadnej zmiany nie zauważyłem Mam te wersje i nie mam tych aplikacji w sumie to kompletnie niepotrzebne są te apki ten cału Muzyka Play jakoś specjalnie się nie różni od zwykłego odtwarzacza muzycznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 aktualizował się wam dzisiaj S3?Mam teraz XXEMC2 Poza Muzyka Play i Czasopisma Play żadnej zmiany nie zauważyłem Mam te wersje i nie mam tych aplikacji w sumie to kompletnie niepotrzebne są te apki ten cału Muzyka Play jakoś specjalnie się nie różni od zwykłego odtwarzacza muzycznego Ja uzywam Muzyki Play, ale instalowalem ja sobie sam. (daje lepsze basy) Moglbys pokazac zrzut ekranu z tych czasopism? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 W orange pewnie się aktualizacja trochę opóźni :/ Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubekk Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 te czasopisma to póki co w pl nie działają. Napisał mi, że brak polskich gazet czy jakoś tak. Generalnie będzie można sobie wykupić prenumerate i w tym programie będzie się ja dostawać. Przynajmniej tak to zrozumiałem. A co do Muzyki Play to sprawdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Mario a4-klub.pl (ważne żeby był myślnik) Bez końcówki pl też znajduje Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Ogarnołem chociaż nie wyszukuje mi po nazwie tylko manualnie... z biołej kozy zza kierownicy ... wysłane ... Dzięki wszystkim za pomoc....:thumbup::thumbup::thumbup: Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Ktoś sie orientuje co wprowadza trzeciomajowa ktualizacji do Galaxy S III ? Teraz mam: I9300XXEMC2 WERSJA JZO54K.I9300XXEMD2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Ponoc bateria lepiej trzyma i ciut mniej RAMu zre. Ja czekam na 4.2 Wysłane z prodiża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Ktoś sie orientuje co wprowadza trzeciomajowa ktualizacji do Galaxy S III ?Teraz mam: I9300XXEMC2 WERSJA JZO54K.I9300XXEMD2 Przecież pisaliśmy na ostatniej stronie o tej aktualizacji.. NOWY SAMSUNG GALAXY S4 I9500 WHITE GW 24 BEZ SIM (3228968762) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Przyjechały mi świeże bułeczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marewel Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Nie kuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi