gregory Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 Norbi, jak Twoje nie jeździ to co dopiero moje ;( Pojęcie nie jeździ jest względne, bo jeśli dla kogoś 2.7BiT "nie jeździ", to co ma powiedzieć właściciel 1.8T "toż to stoi a nie jedzie" (o właścicielu 1.8,....1.6 już nie wspominając). Stwierdzenie bez sensu. Jeśli ktoś złapał bakcyla mocy to zawsze mu będzie mało, nawet gdy dojdzie już do auta które ma 2000KM. Wkońcu chyba wsiądzie do rakiety... Panowie najważniejsze żeby kierownik był zadowolony. I o to chodzi. Za niedługo po modach w moim 1.8T(narazie seria) "mam nadzieje" na 230KM i już z nich będe naprawde zadowolony Nie wiem jak długo, ale czas pokaże.
poziek Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 2fast4you widzimy się pod M. w niedziele ?? Zabieraj to Norbiaste padło na przewietrzenie bo on strasznie nią zamula...
digi_g Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 Gregory, ręczę że krótko będziesz zadowolony, SID już wspomina o kolejnej wizycie w SPORTMILE. mało, mało mało....
gregory Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 SID już wspomina o kolejnej wizycie w SPORTMILE. mało, mało mało.... Może wynik jaki osiągnie na tych gratach tak naprawde od początku go nie zadowalał, ale jednak postanowił przeprowadzić te mody. Stąd stwierdzenie, że "jak się przejedzie to zmieni zdanie". Wkońcu KM to tylko liczby, ważne jak są odczuwane. Tyle, że dziwne że KM pozostają te same, a z czasem są słabiej odczuwane przez kierownika To mi powiewa jakimś nałogiem :> "Boost is like drugs, the more you get, the more you want"
Norbi Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 Autko na strasznym wypiździewie, robić się będzie orurowanie do icków, a pod koniec tyg. Maciuś obiecał wyrezać za pomocą jakiejś pompki 40 kucy więcej żeby Adam wreszcie był zadowolony Dzięki Adasiu za ciepłe słowa, rormalnie jestem w szoku!!! wiem, wiem ,że moja to padlina, ale cóż kupiłem to się tocze ;( :> pozdrawiam Sportmile to mega koksiarscy, wypasieni kolesiowcy (taka wazelinka hyhy ) Poważnie są OK
digi_g Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 Norbi 40 PS więcej u Ciebie? WOW Sprostuj mnie jak tak nie jest.....
Norbi Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 To taki żarcik wymieniam dodatkową pompke obiegu wody, która chłodzi turbawki miedzy innymi.
adamooo Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 poczekajmy do niedzieli..jak będe w stanie to wpadam zobaczyć kile Adam bierz coś szybkiego i też wpadaj..może być i ta corveta co ostatnio :gwizdanie:
digi_g Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 I jak tam SID-a potworek? bo kolejny tydzien mija i jestem strasznie ciekawy czy juz wyjechał?
2fast4you Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Opublikowano 1 Marca 2008 Jeszcze nie wyjechal ale jestesmy juz coraz blizej . Oto stan prac na dzien dzisiejszy . Do poprawy poszlo orurowanie oraz doloty. Fotki ponizej
robert191 Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 no i autko prawie skonczone , wyglada super , ale pewnie wrazenia ktore te auto dostarczy podczas jazdy beda duzo duzo lepsze... gratulacje
adamooo Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 wszystko wygląda pięknie..czysto, poukładane na swoim miejscu..zobaczymy jak się sprawdzi na drodze
Norbi Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Wczoraj oglądałem na żywo SID-owe afto i wszystko naprawde ogarnietę za***iście. Podobno SID-owi wogóle się nie podoba i w przyszłym tyg. obiecali mi całe to serducho zapakować (Poziowy drżyj!!! )żeby na zlot już jechać jak człowiek Digi_g sorki ,że nawet nie pogadaliśmy, ale bardzo się spieszyłem
wustyle Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 jak to sie nie podoba??? mnie wyrwalo z kapci jak ogladalem
wustyle Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 apetyt rosnie w miare jedzenia pewno gdybym mial S4, to po jakims czasie celowalbym w RS4, albo w RS6 pozadanie mocy to choroba lord vader slabo skonczyl
digi_g Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Ciekawe za ile SID, będzie chciał to cudo odsprzedać jak mu się znudzi? Adam: czy robiłes może wstępny kosztorys przeróbek S4 na RS4 ( ok 450ps). Oczywiście wszystko u Ciebie?
Rekomendowane odpowiedzi