Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AGB] Audi s4 by sportmile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Norbi, jak Twoje nie jeździ to co dopiero moje ;(

Pojęcie nie jeździ jest względne, bo jeśli dla kogoś 2.7BiT "nie jeździ", to co ma powiedzieć właściciel 1.8T "toż to stoi a nie jedzie" (o właścicielu 1.8,....1.6 już nie wspominając). Stwierdzenie bez sensu. Jeśli ktoś złapał bakcyla mocy to zawsze mu będzie mało, nawet gdy dojdzie już do auta które ma 2000KM. Wkońcu chyba wsiądzie do rakiety... :polew:

Panowie najważniejsze żeby kierownik był zadowolony. I o to chodzi.

Za niedługo po modach w moim 1.8T(narazie seria) "mam nadzieje" na 230KM i już z nich będe naprawde zadowolony :) Nie wiem jak długo, ale czas pokaże.

Opublikowano

2fast4you widzimy się pod M. w niedziele ?? :naughty: Zabieraj to Norbiaste padło na przewietrzenie bo on strasznie nią zamula... :naughty:

Opublikowano

Gregory, ręczę że krótko będziesz zadowolony, SID już wspomina o kolejnej wizycie w SPORTMILE. mało, mało mało....

Opublikowano

SID już wspomina o kolejnej wizycie w SPORTMILE. mało, mało mało....

Może wynik jaki osiągnie na tych gratach tak naprawde od początku go nie zadowalał, ale jednak postanowił przeprowadzić te mody. Stąd stwierdzenie, że "jak się przejedzie to zmieni zdanie". Wkońcu KM to tylko liczby, ważne jak są odczuwane.

Tyle, że dziwne że KM pozostają te same, a z czasem są słabiej odczuwane przez kierownika :rolleyes: To mi powiewa jakimś nałogiem :>

"Boost is like drugs, the more you get, the more you want" :evil:

Opublikowano

:tongue4:

Autko na strasznym wypiździewie, robić się będzie orurowanie do icków, a pod koniec tyg. Maciuś obiecał wyrezać za pomocą jakiejś pompki 40 kucy więcej żeby Adam wreszcie był zadowolony :tongue4:

Dzięki Adasiu za ciepłe słowa, rormalnie jestem w szoku!!! wiem, wiem ,że moja to padlina, ale cóż kupiłem to się tocze ;( :>

pozdrawiam Sportmile to mega koksiarscy, wypasieni kolesiowcy (taka wazelinka hyhy :decayed:)

Poważnie są OK :thumbup:

Opublikowano

To taki żarcik :decayed: wymieniam dodatkową pompke obiegu wody, która chłodzi turbawki miedzy innymi.

Opublikowano

poczekajmy do niedzieli..jak będe w stanie to wpadam zobaczyć kile :)

Adam bierz coś szybkiego i też wpadaj..może być i ta corveta co ostatnio :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

Jeszcze nie wyjechal ale jestesmy juz coraz blizej .

Oto stan prac na dzien dzisiejszy . Do poprawy poszlo orurowanie oraz doloty. Fotki ponizej

sidav9.jpg

sid1nj8.jpg

sid2kv3.jpg

sid3dg1.jpg

sid4wx1.jpg

sid5rg4.jpg

Opublikowano

no i autko prawie skonczone , wyglada super , ale pewnie wrazenia ktore te auto dostarczy podczas jazdy beda duzo duzo lepsze...:) gratulacje

Opublikowano

Sam wygląd mówi ze to musi zapi$%^ac :kox:

Opublikowano

czekamy na wykres ..... :evil:

Opublikowano

wszystko wygląda pięknie..czysto, poukładane na swoim miejscu..zobaczymy jak się sprawdzi na drodze :cool:

Opublikowano

Wczoraj oglądałem na żywo SID-owe afto i wszystko naprawde ogarnietę za***iście.

Podobno SID-owi wogóle się nie podoba i w przyszłym tyg. obiecali mi całe to serducho zapakować (Poziowy drżyj!!! :evil:)żeby na zlot już jechać jak człowiek :decayed:

Digi_g sorki ,że nawet nie pogadaliśmy, ale bardzo się spieszyłem

Opublikowano

apetyt rosnie w miare jedzenia

pewno gdybym mial S4, to po jakims czasie celowalbym w RS4, albo w RS6

pozadanie mocy to choroba

lord vader slabo skonczyl :wink4:

Opublikowano

Ciekawe za ile SID, będzie chciał to cudo odsprzedać jak mu się znudzi?

Adam: czy robiłes może wstępny kosztorys przeróbek S4 na RS4 ( ok 450ps). Oczywiście wszystko u Ciebie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...