Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AGB] Audi s4 by sportmile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo ładny wykresik i autko :). Planujecie na jakiś spocik tym podjechać? :naughty:

Opublikowano

Maćku napisz jak się tym jechało,jak odczuwalny jest ten dołek i mocno rosnący moment, bo kilometrów żeś sieknął mase i ile fotek dostałeś po drodze :tongue4:[br]Dopisany: 22 Marzec 2008, 08:26 _________________________________________________U mnie jest na wykresie podobne załamanie tylko o wiele mniej widoczne, a w jeździe jest to odczuwalne. 3f723fb9700f864cm.jpg

Opublikowano

Gratki za robotę, wynik :th:

Opublikowano

wow super wynik, gratuluję-no duzo się nie pomyliłem, cos tych niutów myślalem , że będzie wiecej ale i tak jest kox, pewnie marszczy skórę :decayed:

Opublikowano

Jechało sie fajnie jak rs4 zrobiona przez nas.We wrocławiu jak pojechalismy na droge na próbe na 1.2 nie ma trakcji.Dołek mówiłem ze jest ale przy tym doładowaniu nie odczuwa sie go.

Wesołych spokojnych swiat i mokrego dyngusa zycze :)

Opublikowano

turbiny od RS6 juz kupione, wymagaja malych przerobek aby spasowaly do S4

troche wydech Downpipe przerobic i na strojenie (oby wtryski dały rade)

sprzęgło/docisk powinno obsłużyc do 500 KM

pompa paliwa chyba tak jak w RS4 beda dwie

poszukam pewniejszych kolektorow wydechowych i chyba to wszystko

no i ten dołek na wykresie "wałkowy" aby mi zlikwidować :angry: bo do konca nie jestem zadowolony

Różnice miedy K04 od RS4 a K04 od RS6

K04 compressor wheel RS4: 40mm inducer, 51mm exducer

K04 compressor wheel RS6: 42mm inducer, 56mm exducer

wiecej info

http://audizine.com/forum/showthread.php?t...p;highlight=rs6

http://audizine.com/forum/showthread.php?t...p;highlight=rs6

http://forums.audiworld.com/s4/msgs/2767504.phtml

JHM_RS6_bolton_turbos_Web.jpg

JHM_RS6_vs_RS4_k04s_Web.jpg

turbo3xi0.jpg

turbo2df6.jpg

turbo1dv5.jpg

a moze GT28RS poszukac :kox:

k03k04eliminatorsgm5.jpg

Opublikowano

Im wiecej takich postow, tymbardziej nabieram przekonania, ze powinnismy wprowadzic nowa range - megarezacz :kox:

Opublikowano

SID -widze, że bijesz prosto w kierunku "killer" no.1 na a4-klub.

Robi się naprawde ciekawie. :th:

Wynik 409KM wydaje mi się dobry jak na doładowanie 1,2Bar-a. Gratulacje!! :notworthy:

ps. ja mam już range "użytkowinka" :naughty:

Opublikowano

Mysle ze kiler jest jeden i sportmile go robi.Jesli chodzi o auto Sida to ma potencjał nie wiem czy jeszcze ktos w polsce wystroił na orginalnym kompie takie przeróbki co nie jest takie łatwe.Dwa dni walki na hamowi mówi swoje.Ja mysle ze Bobik i Patryk z Comsportu jest zadowolony z dwu dniowej pracy.Ja jestem zadowolony z tego wyniku.Bedzie wiecej :)

Opublikowano

Mnie raczej chodzi o cywilnego "killera" takiego którym jeździ się na codzien. Killery na 1/4 to inna bajka i inne możliwości. Nikt sobie nie zrobi do jazdy na codzien 900KM bo po co.

Opublikowano

Mnie raczej chodzi o cywilnego "killera" takiego którym jeździ się na codzien. Killery na 1/4 to inna bajka i inne możliwości. Nikt sobie nie zrobi do jazdy na codzien 900KM bo po co.

Stary nie bluźnij bo Maćko się wkur... :> 1160KM!!!!!!
Opublikowano

1160KM!!!!!!

Ja słyszałem 960KM +200 z podtlenku.

Opublikowano

1160KM!!!!!!

Ja słyszałem 960KM +200 z podtlenku.

czyli??
Opublikowano

nie mogie z wami :cool:

Opublikowano

Norbi - w codziennej jeździe nie śmiga się przecież cały czas na podtlenku, czyli można powiedzieć, że Killer ma 960KM. a te 200 to taki dodatek powiększający banana na twarzy :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...