Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 LIFT 2014 QUATTRO S LINE EXTERIEUR CARBON MMI 3G+ SIM AKEBONO 370/330 mm 20" KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gratki auta :wink: zamień się z żoną :grin: Tu masz co robić :decayed: a po ciul ci wypasiona B8 i jeszcze w kombiku :grin::wallbash::decayed::decayed:

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 499,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
miałem takie felgi przy zakupie mojej trójki :decayed: gratuluję zakupu Grzesiu! niech się sprawuje! pierwsze co to RNS-E się prosi.. :naughty:

Duzego wyboru nie ma jesli chodzi o ORI felgi do A3 :wink:

W sprawie RNS E juz Siemian pisał do mnie :grin:

Opublikowano

hehe, mój z piano ramką i alu gałkami z a3 tez na sprzedaż jakby co, fajna a3, szkoda tylko że w 1,6 zrobili jedną rurkę, a tak poza tym elegancka:wink:

Opublikowano

Grzesiek da sie lusterko prawe przekodowac aby mi sie w dol skrecalo podczas cofania automatycznie w r8? jest tam jakas opcja ?

Opublikowano
  • Autor
Grzesiek da sie lusterko prawe przekodowac aby mi sie w dol skrecalo podczas cofania automatycznie w r8? jest tam jakas opcja ?

Chyba nie :wink:

Tu masz fajna Niemiecka stronkę z kodowaniami :

stemei.de .VCDS Codierungen .Codierungsservice .Webdesign - Stefan Meier - Audi R8 - VCDS Codierungen, Webdesign

Opublikowano
hehe, mój z piano ramką i alu gałkami z a3 tez na sprzedaż jakby co, fajna a3, szkoda tylko że w 1,6 zrobili jedną rurkę, a tak poza tym elegancka:wink:

później w 2.0TDI też już robili jedną rurkę :thumbdown:

Opublikowano

Priorytetem byl silnik 1.6 CR TDI

Ze względu na spalanie czy bezawaryjność ?

Sam sprowadziłeś z F czy kupiłeś w PL ?

Który rok ?

Opublikowano

Graty Grzesiu Audi, szkoda tylko , ze 5 biegow, no ale taki silnik...

Bezawaryjnosci Zycze Zonce:cool:

Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

...w końcu skończyłem czytać wątek i zastanawiałem się co dalej w A4 będziesz rezać, a tu końcówka, ostatnie posty i wyskakuje A3 :facepalm: naprawdę Szacunek Grzegorz :wink:

Opublikowano

Pomijając zakup A3, przejrzałem dziś cały wątek :decayed: siedzę z nogą w gipsie to mam trochę czasu :wink:

Na początek dużo zdrówka dla żony i Ciebie.

Szacun za mody bo są na prawdę konkretne, autko jest wypas :slina::slina::slina: świetnie ogarniasz temat :thumbup1: i za dużo już Ci nie zostało do zrobienia przy tym aucie :wink:

Opublikowano

jak to skrzydel jeszcze brakuje :)

Opublikowano
Roznice sa okolo 5 mm :wink4:

Beda potrzebne : 2szt. rura aluminium 57 mm , 2 szt. redukcja silikonowa 57/63 mm , 2 szt.obejma 60-68 mm , 2szt. obejma 67-75 mm

http://img405.imageshack.us/img405/9475/img6622k.jpg

grzegorz brałeś do tego rury 15 czy 20 cm? nie mam pewności czy 20 sie zmieści...

Opublikowano

qrka... brak slow normalnie. gratki zmodzonych autek. z mojej strony pelen szacun... bezawaryjnosci zycze :decayed:

Opublikowano

Grześ. Wszystkiego najlepszego!

Opublikowano
  • Autor

Wczoraj była znowu walka z dwoma autkami :kox: i jak zawsze sa jakies kwiatki :facepalm:

Koledze MarcinOslo A5 Coupe doprowadzona instalacja do zbiornika QUATTRO oraz HOLD ASSIST

Grzeskowi griga-st zmiana lamp na bixenon skretny , kiera MF trzyramienna oraz uruchomienie łopatek :naughty:

Tutaj mielismy klina z czujnikiem samopoziomu :shock3: fabrycznie był tylko jeden z tyłu :wink:

Oczywiscie niezłe zaskoczenie było :grin: nie dało sie zrobic Nastawów poniewaz walił blad przedniego czujnika .

Zastosowalismy tajny patent i wszystko juz smiga :thumbup1:

Opublikowano

WRC, bo nie będę miał o czym u siebie pisać:ranting::grin:

U mnie to standardzik: bez przygód żaden mod nie przeszedł.:facepalm: Z wyjątkiem kiery której się najbardziej obawiałem:kox:. WRC pełna profeska:thumbup1:, tylko czekać jak go Kulczyk na salony zaprosi:hi:

Opublikowano

Grzesiu rezaj rezaj ja za dwa lata idę na emeryturę i zabieram od Ciebie to auto:grin::grin::banan::banan:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.