marcin_o23 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 zamówiłem sobie te przyciski do foteli, mam nadzieję że będą z chromem bo w aso nie wiedzą
kaju Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zabłądziłem na forum... dobre B8 nie jest złe
Pawlo 2004 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Grzesiu ty wogóle sypiasz?? Jak w tutaj w UK opowiadam o tobie w pracy to sie ze mnie smieja, że mam bujna wyobrażnie bo tutaj przecietny angol filtra kabinowego nie potrafi wymienić a gdzie takie rezenie Podziwiam i gratuluje wiedzy!!!
kkam Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 wrclaguna, co masz na podłodze w garażu, żywica?
miron78 Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 My Słowianie wiemy jak forum na nas działa, wiemy że WRC to jest nasza chwała...wiemy jak wariat Ten porusza umysły, bo to jest elegancki gość spoza wszelkiej listy...reza fury komputery i inne gadżety i co najważniejsze w tym nie oczekuje za to fety...teraz reza ważny projekt i szczun dla Niego, jak się uda będzie Q i evrybady ten tego:naughty: Ps. Grzesiu - może byś pomyślał o odwyku
srb38vx Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 My Słowianie wiemy jak forum na nas działa, wiemy że WRC to jest nasza chwała...wiemy jak wariat Ten porusza umysły, bo to jest elegancki gość spoza wszelkiej listy...reza fury komputery i inne gadżety i co najważniejsze w tym nie oczekuje za to fety...teraz reza ważny projekt i szczun dla Niego, jak się uda będzie Q i evrybady ten tego:naughty: Ps. Grzesiu - może byś pomyślał o odwyku :grin:
Bart-S Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 Grześ grubo - ale... nareszcie jakieś prawdziwe wyzwanie a nie ciągle sama elektryka
czaki22 Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 podmienimy mu znaczek audi na grilu na alfe zobaczymy jaka bedzie reakcja:)
gregski Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Dzizas, no tak... W sumie to sie musialo stac... Grzes, ktory set mocowy wkladasz? Gorny czy dolny?
wrclaguna Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Opublikowano 10 Lutego 2014 Czekam jeszcze na zbiornik paliwa wraz z pompa . Z tymi handlarzami................
Kamyk Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 panie to sie da wyleczyc ???? gratulacje !!!!
gregski Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 My Słowianie wiemy jak forum na nas działa, wiemy że WRC to jest nasza chwała...wiemy jak wariat Ten porusza umysły, bo to jest elegancki gość spoza wszelkiej listy...reza fury komputery i inne gadżety i co najważniejsze w tym nie oczekuje za to fety...teraz reza ważny projekt i szczun dla Niego, jak się uda będzie Q i evrybady ten tego:naughty: Dzizas, jak u Barei tylko gorzej, ale cyrk
wrclaguna Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Opublikowano 11 Lutego 2014 Kompletny zbiornik do QUATTRO dorwany Nie wiedziałem ze to taki ciezki temat Do 3.0 tdi jest w ciul ale róznice moga być w pompie i przewodach .
srb38vx Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 a poco ten zbiornik sory ale nie wiem
norbi3000 Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 a poco ten zbiornik sory ale nie wiem przecież rezał bedzie quattro, więc zbiornik paliwa musi zmienić
andynl Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 bardziej powyginanego tego zbiornika to już chyba nie mogli zrobić
srb38vx Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 a poco ten zbiornik sory ale nie wiem przecież rezał bedzie quattro, więc zbiornik paliwa musi zmienić no fakt przecież trzeba pod quattro zbiornik zmienić dzięki człowiek się całe życie uczy
wrclaguna Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Opublikowano 11 Lutego 2014 Zbiornik kształtem może jest ten sam tylko inna pompa oraz dodatkowy czujnik . Bedzie rozebrane to porównam
griga-st Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Za 200 do pełna zalejesz teraz... ...ale do Bukowiny będziesz musiał dwa razy tankować
Rekomendowane odpowiedzi