luck109 Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 :thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 haha masakra bajerr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Zgniotło mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 to teraz jestes zwiazany z marka audi na zawsze :oD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 To teraz musisz zonie kupic A1 bo Citroen nie bardzo bedzie tam pasowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milart Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 mocne:thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 To teraz musisz zonie kupic A1 bo Citroen nie bardzo bedzie tam pasowal przecież w garażu będzie stało B6 i B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Jak by mi nie padł akumulator za który wywaliłem prawie 1000zł, to bym zrobił poliftowe ledy w Krakowie w zeszłym tygodniu i podesłał bym wszystkie kody i adaptacje. Teraz muszę troche odczekać i dociułać grosza. Ja tez miałem wszystkie kody i doooopa wszystko zalezy od KOMFORTU kto jaki ma . ---------- Post dopisany 20-09-2012 at 15:10 ---------- Poprzedni post napisany 16-09-2012 at 18:52 ---------- Wyrezane przed garazem http://s19.postimage.org/fvq334s9v/IMG_7758.jpg mam cos podobnego ale w WC :polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Teraz Grześ jeszcze wydech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Wyrezane przed garazem http://s19.postimage.org/fvq334s9v/IMG_7758.jpg kutfa stary, poltora goscia jestes jak dla mnie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Wyrezane przed garazem http://s19.postimage.org/fvq334s9v/IMG_7758.jpg :kox: ---------- Post dopisany at 14:09 ---------- Poprzedni post napisany at 14:06 ---------- Jest git tylko oby się nie zapadły, po dwóch latach będzie widać czy dobrze zrobione , która firma Ci kładła kostki:question: Pomysł prze za***isty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 No Panowie, kto pierwszy sobie teraz trzasnie taki tatuaz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Jak by mi nie padł akumulator za który wywaliłem prawie 1000zł, to bym zrobił poliftowe ledy w Krakowie w zeszłym tygodniu i podesłał bym wszystkie kody i adaptacje. Teraz muszę troche odczekać i dociułać grosza. Ja tez miałem wszystkie kody i doooopa wszystko zalezy od KOMFORTU kto jaki ma . ---------- Post dopisany 20-09-2012 at 15:10 ---------- Poprzedni post napisany 16-09-2012 at 18:52 ---------- Wyrezane przed garazem http://s19.postimage.org/fvq334s9v/IMG_7758.jpg piękne ;-) aż podkradnę Ci zdjęcie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Grzesiu puzle przed garażem i to się nazywa miłość do marki - jak kiedyś kosząc trawę na sporej działce wykosiłem logo audi - efekt był miazga Ps. dawaj foto lamp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Mała kosmetyka w mojej B8 lusterka zewnetrzne 2012 w full opcji czyli: - podgrzewane - elektrycznie regulowane - automatycznie przyciemniane (FOTOCHROM) - elektrycznie składane - z funkcja pamięci ustawiania ( to pod fotele w niedalekiej przyszłosci ) - AUDI SIDE ASSIST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 a funkcja pamięci lusterek to nie kwestia odpowiedniego modułu,foteli i kodowania tylko? czy one różnią się od elektrycznych,składanych jeszcze czymś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 a funkcja pamięci lusterek to nie kwestia odpowiedniego modułu,foteli i kodowania tylko? czy one różnią się od elektrycznych,składanych jeszcze czymś? Audi nic nie zmieniło w filozofii lusterek jest tak samo jak w poprzednich modelach B6 czy B7 . Roznice polegaja oczywiscie w ilości kabli w lusterku do sterowania silniczkami . W pełnej opcj jest 14 pinów a zas w składanych bez pamieci 10 pinów. Do odpalenia wszystkiego musimy miec oczywiscie fotele wyposazone w sterowniki pamieci , pozniej tylko kodowanie i odblokowanie OCHRONY KOMPONENTU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 w sumie dawno nic nowego nie robiłeś przy swoim B8 i nudno się robiło fajny mod, bardzo przydatny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 A to jeszcze nie na aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi